Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Welkom! Deze Tennis Wedden Gids 2023 bevat een schat aan informatie en is onmisbaar voor succesvol tennis betting. Tien uitgebreide pagina’s met info over onder andere de grand slams, de kalender en live streams. En natuurlijk lees je alles over het tennis wedden zelf; we laten je zien welke tennisweddenschappen er zoal mogelijk zijn en hoe je de beste bookmaker kiest.

Van januari tot december zit het tennisprogramma bomvol – dus altijd wat te beleven! Lees verder en ontdek de ongekende mogelijkheden die de sport te bieden heeft.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Welke tennis weddenschappen zijn er?

Je kunt natuurlijk klakkeloos een winnaar van een tenniswedstrijd voorspellen, maar met wat meer voorbereiding kom je een eind verder en wordt de kans op een succesvolle tennis weddenschap groter.

Op de pagina met verschillende soorten tennis weddenschappen laten we je zien wat de inzetmogelijkheden zijn en hoe je met wat onderzoek meer kans hebt om te winnen. Heb je bijvoorbeeld eens gedacht aan het toepassen van handicap om hogere odds te krijgen of het samenvoegen van voorspellingen in een combi bet?

Zorgvuldig een tennis bookmaker kiezen

Vrijwel alle bookmakers hebben tennis betting beschikbaar. Honderden picks staan online en zo op het oog lijken alle tennis bookmakers hetzelfde te bieden. Kijk bij het kiezen van een tennis bookie eens naar wat ze je te bieden hebben aan bonussen en wat voor promoties er zoal lopen. Zorgvuldig bepalen waar je gaat gokken op tennis kan je een hoop extra’s opleveren.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Gratis tennis live streams

Aansluitend op het voorgaande onderwerp komen we op tennis live streaming. Dit is een van de dingen waar je bij het kiezen van een bookmaker op zou kunnen letten. Zet je graag live tijdens een wedstrijd in, dan is live tennis kijken een voorwaarde. Zonder de wedstrijd te volgen is in-play betting onmogelijk, je moet immers goed weten en zien wat er gaande is om een goede live weddenschap te kunnen plaatsen. Live stream tennis kijken is vanzelfsprekend een uitstekend hulpmiddel.

In deze sectie van de tennis gids lees je welke bookmakers live streams aanbieden en wat de vereisten zijn om er gebruik van te kunnen maken. Je zult zien dat het allemaal vrij eenvoudig is en dat er geen kosten aan verbonden zijn. Profiteer ervan!

Wedden maakt tennis nóg spannender

Daar draait het natuurlijk allemaal om: wedden op tennis. Een prachtige sport met ongekende mogelijkheden! Niet voor niets is gokken op tennis na voetbal de meest populaire sport… De bookmakers hebben talloze inzetmogelijkheden en dat maakt iedere wedstrijd nóg spannender.

De vier grootste tennistoernooien van het jaar spreken het meest tot de verbeelding. Alle grootheden verzamelen zich om een gooi te doen naar die ene prestigieuze titel. Maar wie pakt die hoofdprijs? We besteden aparte aandacht aan het inzetten op de Grand Slams:

Wedden op grastoernooi Wimbledon

In Londen wordt getennist op gras. Een snelle ondergrond en aanvallende spelers zijn hier in het voordeel – let bij het wedden op Wimbledon op gasten als Djokovic en Nadal. En last but not least; houd de weersverwachting in de gaten. Wedstrijden op Wimbledon worden vaak gehinderd door regenval. Niet iedere speler kan hier goed mee omgaan….

Rumoer US Open hindert. Wedden?

Van de regen hebben ze in New York weinig last. Het dak van het Arthur Ashe Stadium kan binnen 7 minuten gesloten worden en de wedstrijd kan verder gaan. Maar in New York hebben de spelers weer last van andere zaken… Kan jouw favoriet tegen wat rumoer en lawaai van buitenaf? Wedden op US Open kan dan interessant zijn als jouw favoriete speler tegenover iemand staat die daar niet goed mee kan omgaan.

Op het grand slam in New York is er namelijk wat meer reuring en daardoor kunnen sommige spelers moeilijker focussen. Doe een klein beetje onderzoek naar specifieke deelnemers, verdiep je in het speelschema en kijk wat de partijen zijn waar je waarde kunt vinden!

Blijft Nadal koning van Roland Garros?

In Parijs wordt het grootste graveltoernooi van het tennis seizoen gespeeld. Op de ondergrond van gemalen baksteen moet je keihard werken voor je punten. Houd bij het wedden op Roland Garros in je achterhoofd dat spelers die zeer gericht zijn op de opslag doorgaans niet verder komen dan de halve finales. Focus op tennissers die een verhit baselinegevecht aankunnen, dat zijn de spelers die het gaan doen op gravel!

Rafael Nadal is de absolute gravelkoning en met zijn 13 titels de koning van Roland Garros, maar hoe lang nog…?

De Australian Open winnaar voorspellen

Na een vrijwel tennisloze maand december kijkt iedereen reikhalzend uit naar de grand slam down under. Het seizoen begint weer en mede daardoor is ook het wedden op Australian Open razendpopulair. Door de middelmatige snelheid van de ondergrond (hardcourt) krijgen veel spelers kansen om ver te komen en dat levert vanzelfsprekend een spannend toernooi op. In Melbourne is het in januari meestal snikheet – wie kan daar het beste mee omgaan?

Gids voor dit tennis seizoen | Getty Images

Vier tennis Grand Slams

De vier majors zijn de mooiste toernooien van het jaar en voor de deelnemers zijn daar de meeste punten te verdienen. 128 mannen en 128 vrouwen strijden tijdens de grand slams om de titel, de eer, de punten en het prijzengeld. In januari wordt de Australian Open in Melbourne gehouden, in mei/juni de French Open in Parijs, in juli speelt Wimbledon en de laatste grand slam van het tennis seizoen is de US Open in New York

Vier toptoernooien op drie verschillende ondergronden. In Australië en Amerika wordt op hardcourt getennist, op Roland Garros op gravel in Wimbledon wordt gespeeld op gras. De ondergronden hebben een zeer groot effect op het spel en iedere ondergrond heeft zo zijn eigen favorieten. Lees in de tennis gids meer over de grand slams en hun bijzonderheden en je bent beter in staat een goede voorspelling te doen.

Overzicht tennis programma

Zoals in het begin al gezegd staat de tennis kalender bomvol met toernooien. Behalve de grand slams, WTA en ATP toernooien zijn er ook nog de talloze Challengers en wordt er gedurende het tennis seizoen ook gespeeld in de Davis Cup, Fed Cup en hebben aan het eind van het seizoen de eindejaarstoernooien (Finals).

Jaarrond is er dagelijks op tennisgebied wel wat te beleven. In Nederland staan er ieder seizoen twee toernooien op het programma. Begin van ieder jaar hebben we kort na het Australian Open het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam en voorafgaand Wimbledon vindt het Open in Den Bosch plaats op gras.

Een tennis gids bomvol informatie

Hiermee zijn we aan het einde gekomen van de inhoud van onze tennis gids. Tien goed gevulde pagina’s met interessante onderwerpen en informatie. Lees en klik verder en doe zo goed voorbereid mogelijk je voorspellingen. Op Onlinewedden.com vind je buiten deze tennis gids nog veel meer nuttige informatie. Kijk eens rond in het menu, lees bijvoorbeeld eens een van de handleidingen en profiteer van alle gratis info die we je voorschotelen.

En niet te vergeten: van de meeste interessante partijen vind je bij de tennis voorspellingen voorbeschouwingen en gratis tips voor de beste weddenschappen. $ucces!

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
Back To Top