Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Niets is mooier dan een tenniswedstrijd rechtstreeks kijken… Maar op televisie is dat helaas niet altijd mogelijk. Tennis live streaming kijken biedt dan uitkomst. Een behoorlijk aantal bookmakers, waaronder Unibet.nl, biedt gratis tennis streams aan. Op deze pagina van de Tennis Wedden Gids bespreken we de mogelijkheden.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Tennis live streaming bookmakers

Op Onlinewedden.com draait het om wedden op sport. En nu we het op deze plek hebben over tennis live streaming, dan gaat het ons vanzelfsprekend voornamelijk om het live kijken in combinatie met in-play betting. Maar het hoeft niet per se; ook zonder te wedden kun je toegang tot de tennis streams krijgen.

Heeft jouw bookmaker een live tennis stream beschikbaar, dan zie je daarbij de live odds in beeld. Alle benodigde informatie in een oogopslag waarmee je zo goed mogelijk kunt inspelen op de situatie!

Maar welke bookmakers bieden live streaming tennis aan en wat is er voor nodig om toegang te krijgen tot de rechtstreekse beelden?

Gratis live stream tennis kijken

Online gokken op sport is tegenwoordig zo populair dat veel bookmakers hun klanten extra willen bedienen om het wedden nog opwindender te maken. En dat lukt met het aanbieden van rechtstreekse beelden natuurlijk erg goed – een bijna onmisbaar hulpmiddel bij het live wedden.

Weinig eisen om rechtstreeks tennis te kijken

Wil je bij de bookmakers toegang krijgen tot de live tennis streams dan is er niet eens zoveel vereist. Uiteraard heb je een account nodig, maar daarnaast is meestal een bepaald (klein) bedrag op je wedaccount al genoeg om naar de tennis streams te kunnen kijken. Of je moet bijvoorbeeld inzetten op de wedstrijd, of in de laatste 24 uur actief zijn geweest zoals voor Bet365 live streams kijken het geval is.

Zelfs voor tennisliefhebbers die niet direct belangstelling voor wedden op tennis hebben, kan een bookmakersaccount uitkomst bieden om live naar je favoriete sport te kijken. Talloze tenniswedstrijden die je niet op televisie kunt kijken worden gestreamd. Een (gratis) account bij een online bookmaker is alleen al daarom lang zo gek nog niet.

Tennis streams op mobiel en pc

Op de site van jouw bookmaker(s) vind je de nodige informatie wat er technisch nodig is om bij hen live streaming tennis te kunnen kijken. In het algemeen geldt wel dat een breedbandverbinding met een minimale snelheid van 512 kbp/s nodig is.

Behalve dat je apparaat het aan moet kunnen de beelden te tonen, is ook de locatie van waar je wilt kijken van belang. De regels omtrent tennis live streaming (en andere sporten uiteraard) verschillen van land tot land en dat heeft te maken met de uitzendrechten van de evenementen.

Streams bij bookmakers zijn legaal

Een groot tennis evenement dat in een bepaald land wordt gehouden wordt negen van de tien keer ook door een tv zender aldaar uitgezonden. Zij hebben vaak de exclusieve rechten in handen en dan is live streaming tennis kijken bij de bookmakers in dat land niet mogelijk. In Nederland zul je daar dus niet zo heel veel last van hebben. Maar stel dat je in Nederland Eredivisie voetbal op de stream wilt kijken, dan gaat dat bij geen enkele bookmaker lukken. De streams die bij de bookies beschikbaar zijn, zijn dus volkomen legaal.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Bookmakers met live tennis streams

Niet elke goksite biedt rechtstreeks tennisbeelden aan. Je hebt dat ook niet per se nodig bij in-play betting want je kunt natuurlijk vaak een wedstrijd ook gewoon op televisie volgen, hetzij op de publieke zenders hetzij op een betaalde zender. Welke bookmakers tennis live streaming aanbieden zetten we hieronder op een rij en dan beginnen we met Bet365.

Bookmaker Bet365 live stream tennis

Bij deze bookie kun je je lopende weddenschappen real time volgen terwijl je de tenniswedstrijd live via de stream kijkt en gelijkertijd je live weddenschappen plaatst. Deze bookmaker streamt behalve tennistoernooien ook veel voetbal, volleybal, NBA Basketball en ijshockey. In een handige kalender die je bij de sectie ‘live betting’ tegenkomt, zie je duidelijk alle wedstrijden die je kunt kijken.

Je kunt bij Bet365.nl live streaming tennis kijken op je desktop en ook op je mobiel of tablet. De enige vereiste is dat je geld op je account hebt staan of dat je in de afgelopen 24 uur een weddenschap hebt geplaatst.

Bookmaker Unibet live streaming tennis

In tegenstelling, is het bij bookmaker Unibet.nl allemaal wel heel makkelijk te vinden. Je ziet op je scherm duidelijk een tab met ‘streaming’ staan. Klik daarop en alle sporten die je rechtstreeks kunt kijken zie je in een oogopslag. Er is veel tennis live streaming beschikbaar, en klik je op een match van je keuze dan komen de actuele odds en statistieken in beeld. Behalve tennis worden er op Unibet Live Stream talloze andere sporten aangeboden. Een aanrader!

Overige bookies

Bovenstaande bookmakers zijn de voornaamste wat betreft tennis live streaming kijken.

Bij alle bookmakers geldt dat er een vertraging op ‘de lijn’ kan zitten. Dit komt door technische oorzaken zoals bijvoorbeeld de snelheid van je verbinding. De bookies nemen geen enkele verantwoordelijkheid als dat een (negatief) effect op je weddenschap heeft.

Tennis streams tv zenders

Naast bookmakers bieden ook diverse sportzenders tennis streams aan. Neem bijvoorbeeld ESPN. Deze betaalzender streamt alle ATP Masters (1000 en 500) en een aantal 250 toernooien, de ATP World Tour Finals en een groot aantal WTA toernooien. En ook bij Eurosport kun je live stream tennis kijken.

Kortom, het is altijd wel mogelijk om ergens tenniswedstrijden rechtstreeks te kijken!

In-play wedden en tennis live streaming

Tennis is bij uitstek een sport waar live weddenschappen geschikt voor zijn. Iedere minuut van de wedstrijd zijn er wel nieuwe mogelijkheden. Bij alle bookmakers kun je dan ook op talloze markten live inzetten op tennis. Maar voor in-play betting is live tennis kijken vanzelfsprekend een must.

Volg je de wedstrijd op de voet, dan kun je de beste voorspellingen doen. Hoe houden de spelers zich tijdens de match? Ook al lijkt een wedstrijd al door speler X gewonnen te zijn, vermoeidheid kan zorgen voor onnodige fouten of puntverlies. Aangezien je bij de bookies ook daarop kan wedden, blijft in-play tennis betting de hele wedstrijd mogelijk én spannend – ook al is de winnaar eigenlijk al duidelijk.

Odds direct bij de beelden

Maar zoals gezegd, live wedden is ondoenlijk als je de wedstrijd niet kijkt. Live streaming tennis is in combinatie met live wedden op tennis de beste kijk-optie. De live odds van de bookmakers worden bij de rechtstreekse beelden getoond en je zit er dus bovenop. Zie je hoe het spel verloopt, zet in op het juiste moment en pak een mooie winst.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
Back To Top