skip to Main Content
Roland Garros Tennis Wedden

De mogelijkheden voor het wedden op Roland Garros, de favorieten bij de bookmakers en nog veel meer, check je op deze pagina van de Tennis Wedden Gids. De French Open is het grootste graveltoernooi van het jaar en wordt in 2021 gespeeld van 24 mei tot en met 13 juni. Alleen de allerbeste tennissers maken kans op de Coupe des Mousquetaires of de Coupe Suzanne Lenglen. Maak met wedden op tennis het Grand Slam in Parijs nóg spannender!

Wie wint Roland Garros 2021? De favorieten bij bookmakers:

  • Rafael Nadal: 1.85
  • Novak Djokovic: 5.80
  • Stefanos Tsitsipas: 7.50
  • Dominic Thiem: 10.00

Voor iedere ingezette euro krijg je bij bookmakers als Toto bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. 18+ Speel Bewust!

Verdiep je van tevoren eens in de vorm van de spelers. Hoe hebben zij het afgelopen jaar, en de afgelopen weken, gedaan op de gravelbanen? Zijn er spelers met blessures of zijn sommigen net hersteld en hoe ziet het speelschema er uit na de loting? Allemaal cruciale informatie om je Roland Garros weddenschap cq. voorspelling tot een succes te maken! Wie weet pakt Rafael Nadal dit jaar zijn twaalfde French Open titel.

Waar wedden op Roland Garros Tennis?

Wedden op Roland Garros doe je bij een bookmaker. Online regel je tegenwoordig alles waar en wanneer het je uitkomt, en dat geldt ook voor wedden op sport. 24 uur per dag en 7 dagen per week kun je bij goksites inzetten op jouw favoriete graveltoernooi.

Maar welke Roland Garros bookmaker moet je hebben? Alle bookies hebben French Open weddenschappen in het assortiment dus wat dat betreft kun je overal terecht. Maar het loont wel de moeite om wat verder te kijken dan je neus lang is. Roland Garros bookmakers als Kroon Sport, Unibet en Bwin bieden hun spelers bijvoorbeeld tennis streams aan en dat is zeer nuttig als je live wilt inzetten op een match.

Informeer je goed

Bovendien heeft het ene wedkantoor hogere welkomstbonussen dan het andere en is het aanbod aan sportweddenschappen bij de een ook ruimer dan bij de ander. Kortom, kijk van tevoren even rond bij de online bookmakers voordat je klakkeloos maar wat doet – het zou zonde zijn als je je wat misloopt.

Behalve reviews vind je op Onlinewedden.com nog veel meer over het inzetten op Roland Garros, wedden op US Open en tal van andere sporten. Start eens met het lezen van de handleiding die je in het menu vindt, en je weet straks alles wat nodig is.

Inzetten op Roland Garros

Gokken op Roland Garros is simpel. Eenmaal een account aangemaakt, en natuurlijk die mooie welkomstbonus in de pocket, kun je direct aan de slag. Zoek bij de bookmaker de wedstrijd waarop je wilt inzetten (je vindt er per dag het hele Roland Garros speelschema) en kies uit een van de vele wedopties. Bij iedere match vind je de ‘noteringen’. Dat is het bedrag dat per ingezette euro wordt uitbetaald als je een bet hebt gewonnen.

Een Roland Garros weddenschap gevonden die je aanstaat? Klik op de notering en het wedstrookje verschijnt in beeld. Geef aan wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf – het kan niet missen.

Overigens hoef je beslist niet rijk te zijn om mee te kunnen spelen. Al met 1 euro kun je een French Open weddenschap afsluiten. Houd er goed rekening mee dat wedden verslavend kan werken. Bedenk van tevoren wat je kan missen en wat je maximale budget is. Zo houdt je het leuk!

Wedden op Roland Garros tennis | Getty

Rafael Nadal favoriet French Open

Rafael Nadal heeft met zijn elf Roland Garros overwinningen (een record) met recht bewezen koning van de gravelbanen te zijn en ook de komende editie hoort de Spanjaard wederom bij de grote favorieten.

Nadal is de enige tennisser die een en dezelfde Grand Slam elf maal wist te winnen. De Spanjaard is gevoelig voor blessures, maar eenmaal fit en in vorm is Rafa niet te stuiten. Gravel is zoals gezegd zijn favoriete ondergrond. Het mengsel van gemalen bakstenen en dakpannen is ideaal voor de snelheid en glijden en keren gaat makkelijk. Gravel is vrijwel het gehele jaar door te bespelen in warme oorden. Alleen bij ijzel en sneeuw valt er niet op te tennissen.

Djokovic aast op tweede titel

Gravel is ook een ondergrond waarop Novak Djokovic prima uit de voeten kan. Toch wist de Serviër nog maar een keer de French Open te winnen (2016) en hij zal er in 2019 alles aan doen de titel nog eens te pakken. Met zijn nieuwe trainer verwacht hij mooie dingen te kunnen laten zien.

Wie is de sterkste volgens jou? Doe een Roland Garros voorspelling en pak een leuke winst met je weddenschap. Bovenaan deze pagina vind je de actuele noteringen bij de bookmakers.

Roland Garros goksites hebben het vaak bij het rechte eind, maar ook niet altijd. Zie jij spelers die wat in hun mars hebben en lijken de bookies dat over het hoofd te zien? Sla dan toe en pak die (te) hoge odd! Wedden op een niet al te voor de hand liggende speler kan je veel meer opleveren.

Live wedden op Roland Garros

Wed in 2019 ook weer twee weken lang mee op de French Open, hét grand slam in Parijs, en doe je voordeel met de vele inzetmogelijkheden. Denk daarbij ook eens aan live wedden op Roland Garros. Live wedden is een spectaculaire manier van gokken en kan je mooie winsten brengen. Profiteer daarbij van de live streams die sommige bookmakers voor je hebben.

Met live wedden veranderen gedurende de tenniswedstrijd de noteringen continu. Sla toe op het juiste moment en doe je beste voorspelling ooit!

Back To Top