Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden op Serie A vandaag: AC Milan – Roma Napoli – Juventus en Inter

Serie A voorspellingen 6 januari – tips wedden op Serie A voetbal

Vandaag is het Driekoningen, een feestdag in Italië. De kinderen worden verwend met cadeaus, zoals wij dat doen met Sinterklaas. De volwassenen worden onder andere verwend met een volledige speelronde voetbal. Onderstaand de voorbeschouwing Napoli – Juventus, AC Milan – AS Roma en Bologna – Inter met daarbij de tips voor de beste Serie A weddenschappen.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Bologna – Inter voorspellingen Serie A 6 januari

De voetbaldag wordt om 12.30 uur geopend met Bologna die titelhouder en koploper Internazionale op bezoek krijgen. Bologna lijkt ook dit seizoen in de middenmoot te blijven steken. Sinds 2009 zit de club in de Serie A en al die tijd lijken ze langzaam omhoog te klimmen op de ranglijst. De laatste vijf seizoenen eindigden ze tussen de vijftiende en tiende plek. Op dit moment staat Bologna op een tiende plek, maar de laatste tijd zijn ze niet erg goed in vorm.

Bologna niet goed in vorm

Ze verloren drie wedstrijden op rij, om vlak voor de korte winterstop eindelijk weer eens te winnen. Ze verloren met 0-2 van Juve, met 2-1 van Torino en 2-3 van Fiorentina. Daarna wonnen ze, eindelijk, van Sassuolo met 0-3. De wedstrijden van Bologna staan de laatste weken vaak garant voor goals.

Inter wint ook zonder Lukaku

Inter Milan liet Lukaku afgelopen zomer naar Chelsea vertrekken en velen hadden verwacht dat ze geen kans meer maakten op de titel. Maar niks lijkt minder waar; Inter staat “gewoon” eerste en vier punten voor op AC Milan. De doelpunten van Lukaku lijken ze ook zeker niet te missen want er werd al 49 keer gescoord in 19 wedstrijden. Daarmee zijn ze ruim de meest scorende ploeg van de competitie. Inter kreeg ook maar 15 goals tegen – ze hebben ook de minst gepasseerde defensie van de competitie.

Beste weddenschap Inter Milan

Wij verwachten een ruime overwinning voor Inter gaan daarom voor een handicap weddenschap voor een betere notering. De ploeg is goed in vorm een barst van de kwaliteiten, ze scoren makkelijk en Bologna krijgt veel goals tegen.

Tip wedden op AC Milan – AS Roma

Om 18.30 uur staat er een echte topper op het programma met AC Milan tegen AS Roma. Milan lijkt eindelijk te strijden om de titel en AS Roma doet weer eens mee om de Champions League plaatsen.

Milan moet winnen

AC Milan staat in de Serie A tweede, vier punten achter Inter. Voor de winterstop was de vorm van Milan niet geweldig. Ze verloren van Liverpool, waardoor ze geen Europees voetbal meer spelen na de winter. Daarnaast kwamen ze niet verder dan een 1-1 tegen Udinese en verloren ze van Napoli, maar de laatste wedstrijd werd met 2-4 gewonnen van Empoli. Om niet af te haken bij Inter moét AC Milan deze wedstrijd eigenlijk winnen.

Roma zesde in Serie A

Bij AS Roma heerste een heuse hosanna sfeer toen José Mourinho werd aangesteld. De fans gingen massaal naar het vliegveld om hem welkom te heten. Met een zesde plek op de ranglijst is de hosanna sfeer iets gaan liggen, maar Roma is wel drie wedstrijden op rij ongeslagen. Roma heeft dit seizoen moeite met de grotere voetbalclubs. Ze verloren 0-3 van Inter, 1-2 van Milan, speelden 0-0 gelijk tegen Napoli en verloren van Juventus met 1-0. Ze wisten alleen te winnen van Atalanta, verder haalden ze amper punten tegen ploegen die boven hen staan.

Odds gokken op winst AC Milan

Wij verwachten dat AC Milan deze wedstrijd gaat winnen. Het is de betere ploeg, die vooral ook beter op elkaar is ingespeeld. Roma heeft moeite tegen de grotere clubs en we verwachten niet dat Mourinho nu wel een goed plan heeft. AC Milan wint noteert prima bij bookmaker Bet365.

Napoli – Juventus voorspellen

Vanavond om 20.45 uur staat er nog een topper op het Serie A programma: Napoli tegen Juventus. Waar Napoli een meer dan prima seizoen doormaakt, kan dat zeker niet gezegd worden over Juve.

Napoli doet mee om de Serie A titel

Napoli staat derde in de Serie A, zeven punten achter op de nummer één. De club doet onder trainer Spalleti eindelijk redelijk mee om de titel én echt om de Champions League plekken. Voor de winterstop was Napoli zeker niet in zijn beste doen. Ze wonnen weliswaar van AC Milan, maar verloren van Empoli én Spezia. Met name de nederlaag tegen Spezia was teleurstellend, aangezien Spezia in de Italiaanse competitie 17e staat.

Vertrek Insigne

Bij Napoli gaat het de laatste dagen vooral over één man: Lorenzo Insigne, die na dit seizoen naar de MLS lijkt te verhuizen. De ster van de ploeg gaat in Toronto tien miljoen per seizoen verdienen. Hij wil zijn grote liefde natuurlijk met het hoogst haalbare achter willen laten. Voor Napoli komt er nu een hele belangrijke periode. Dit is namelijk de periode waarin ze vaak afhaken voor de titel. Na de winterstop laat de ploeg vaak veel punten liggen en zakt het op de ranglijst.

Juve bezig met een inhaalslag

Juventus staat in de Serie A op een vijfde plaats en lijkt dit seizoen niet echt mee te doen om de titel. De ploeg is echter wel met een enorme sprint bezig. Ze zijn vijf wedstrijden op rij ongeslagen en wonnen er daar vier van. De ploeg lijkt stabieler te worden en de hand van Alegri is zeker zichtbaar. Er kan echter wel een kanttekening geplaatst worden bij deze resultaten. Ze speelden de laatste vijf wedstrijden namelijk tegen: Salertina, Genoa, Venezia, Bologna en Cagliari. Dat zijn zeker geen hoogvliegers in de Italiaanse voetbalcompetitie en het zijn zelfs bijna allemaal degradatiekandidaten. Daarvoor werd er tegen Atalanta gespeeld en toen verloor Juventus met 0-1.

Beste weddenschap Napoli – Juventus

Napoli – Juventus voorspellen is lastig. Juve heeft goede resultaten behaald, maar tegen mindere tegenstanders. Napoli was voor de winterstop slecht in vorm maar als ze hun gewone niveau kunnen halen maken ze zeker een kans. We verwachten een open wedstrijd met goals aan beide kanten. Beide ploegen zijn defensief niet zo zeker als ze ooit waren, maar zijn aanvallend zeker sterk. We gaan voor de weddenschap Beide Teams Scoren ja.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top