Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden play offs ronde 1: tips voor de beste weddenschappen

Wedtips en voorspellingen play offs eredivisie / eerste divisie

De Nederlandse voetbalcompetitie is het op het hoogste niveau nog hartstikke spannend, terwijl de reguliere competitie van de Keuken Kampioen Divisie is afgelopen. Toch staan er nog een aantal hele spannende wedstrijden op het programma, de play offs voor promotie en degradatie beginnen namelijk deze week.

Tips gokken op eerste ronde play offs

Voor veel voetballiefhebbers is de nacompetitie één van de leukste periodes van het hele seizoen, zolang de favoriete club er maar niet aan mee doet. De eredivisie play offs staan vaak garant voor passie en beleving bij het publiek en geweldige spannende wedstrijden vol strijd op het veld! In dit artikel een voorbeschouwing, de beste weddenschappen, bookmakers odds en meer.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Play offs voorspellen: De Graafschap – FC Eindhoven

Winst De Graafschap en BTS

De eerste wedstrijd van de play offs is op maandag 9 mei. De Graafschap tegen FC Eindhoven is de wedstrijd tussen de laagst geplaatste ploeg van de KKD en de hoogst geplaatste ploeg. Eindhoven is namelijk derde geworden in de reguliere competitie en De Graafschap negende.

De Graafschap nipt in Eredivisie play offs

De Graafschap had als doelstelling dit seizoen om mee te doen voor de bovenste twee plekken. Er kan dus zeker gesproken worden van een teleurstellend seizoen. Ze hebben nog geluk dat Jong Ajax boven hen staat, waardoor zelfs de nummer negen mee mag doen aan de eredivisie play offs.

De laatste weken speelde De Graafschap in de Eerste Divisie eigenlijk voor spek en bonen. Ze stonden namelijk acht punten voor op NAC en wisten dus al een tijdje dat ze wel naar de play offs gingen. Toch zullen ze niet met een geweldig gevoel naar deze wedstrijd toe leven. Ze wonnen maar een van de laatste vijf duels. Ze verloren van Volendam en Top Oss, speelden gelijk tegen Jong PSV en Jong Ajax en wonnen van Helmond Sport.

Nacompetitie FC Eindhoven verrassend

FC Eindhoven wist vriend en vijand te verrassen met uiteindelijk een derde plek in de eerste divisie. Vorig seizoen eindigde de tweede club van Eindhoven nog op de vijftiende plaats. Voor het eerst sinds het seizoen 15/16 heeft Eindhoven de play offs weer bereikt.

De Brabanders gaan met een goed gevoel de nacompetitie in want ze wonnen drie van de laatste vijf duels (FC Emmen, Telstar en Almere City). Zeker de overwinning op Emmen en Almere was erg knap gezien de vorm van beide ploegen. Daarnaast speelden ze ook nog eens gelijk tegen FC Volendam. De ploeg kan dus mee met de top van de KKD, niet heel gek want ze staan derde.

Beste weddenschap Graafschap – Eindhoven

Wij verwachten een spannende wedstrijd. Tijdens de play offs is de eerste wedstrijd toch vaak wat aftasten, maar ook hier gelden de uitdoelpunten niet meer. De Graafschap zal er vol bovenop klappen en met het eigen publiek erachter zijn ze zeker de favoriet. FC Eindhoven scoort echter ook gemakkelijk en doet dit in vrijwel elke wedstrijd. Wij denken dat het thuispubliek hier de doorslag zal geven, maar dat het tweeluik nog niet beslist zal zijn. Onze tip voor het wedden op Eerste Divisie is: De Graafschap wint en Beide Teams Scoren.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Odds Excelsior – Roda JC

Winst Excelsior en goal Dallinga

De tweede wedstrijd waar wij naar uitkijken is Excelsior tegen Roda JC op dinsdag 10 mei. Excelsior leek lange tijd mee te doen om de KKD titel of in ieder geval plek twee, maar zakte uiteindelijk ver weg. Roda speelde eigenlijk het hele seizoen al om een plek bij de play offs.

Focus Excelsior op play offs

Excelsior heeft met Thijs Dallinga de topscorer van de Eerste Divisie in de selectie. Met 32 goals heeft hij al heel wat wedstrijden beslist. Zoals hierboven al geschreven stond Excelsior lange tijd bij de bovenste twee plekken. De strijd was lang Emmen, Volendam en Excelsior. In de laatste periode liet Excelsior het echter afweten en ze zijn zelfs afgezakt naar plek zes. Dit is een beetje vertekenend want op het moment dat de tweede plek uit zicht was, leek de ploeg zich al te focussen op de nacompetitie.

Excelsior heeft wederom een prima team, waarvan wij verwachten dat ze tot het einde meedoen om promotie.

Verdediging Roda laat te wensen over

Roda JC is een club die qua grootte natuurlijk in de Eredivisie hoort, maar daar allang niet meer heeft gespeeld. De club heeft veel gedoe rondom het veld en op het veld gaat het al jaren niet geweldig. In het seizoen 17/18 degradeerde de club. Daarna werden ze 13e en 17e op het tweede niveau en nu hebben ze twee keer op rij de play offs gehaald.

Er lijkt dus een stijgende lijn in de resultaten te zitten. Roda is uiteindelijk zelfs vijfde geworden, maar de laatste weken is het spel niet geweldig. Met name de verdediging laat te wensen over. Ze kregen in de laatste vijf wedstrijden maar liefst 10 goals tegen, zelf scoorden ze er ook tien.

Gokken op goal Dallinga en winst Excelsior

Met de aanvallende intenties en krachten van Excelsior tegen de matige verdediging van Roda, verwachten we zeker dat Excelsior gaat winnen. Daarnaast denken we dat Thijs Dallinga weer eens een goaltje mee pakt. De weddenschap Excelsior wint en Thijs Dallinga scoort noteert bij bookmaker Bet365 prima..

Wedden op KKD – alles wat je moet weten

Tips wedden op NAC Breda – ADO Den Haag

Beide Teams Scoren en Over 2.5 goals

De laatste wedstrijd van de eerste ronde playoffs is NAC Breda tegen ADO Den Haag. Twee clubs die qua statuur in de Eredivisie horen en daar natuurlijk ook jaren hebben gespeeld.

Weinig kansen op promotie NAC naar Eredivisie

NAC speelt alweer voor het vijfde seizoen op rij op het tweede niveau. De fans smachten naar de Eredivisie, maar houden daar absoluut geen rekening mee. Er is zoveel gaande bij de club buiten het veld; de club zou verkocht worden aan de City Group is de laatste schokkende gebeurtenis van dit seizoen.

Op het veld doet de ploeg het eigenlijk verrassend goed als je ziet wat er allemaal gaande is. Ze zijn in de KKD achtste geworden, maar de ploeg is erg wisselvallig. Zo wonnen ze drie weken geleden van Almere City, maar werd er daarna weer verloren van FC Dordrecht. NAC heeft het verdedigend ook lastig en weet vrijwel nooit de nul te houden.

Knappe prestatie ADO

ADO Den Haag had ook geen makkelijk seizoen. De club leek het hele seizoen op de rand van faillissement, maar dat is gelukkig voorkomen. Door de financiële malaise kreeg de club zelfs punten aftrek, waardoor deze vierde plek nog knapper is.

ADO had weinig mogelijkheden om spelers aan te trekken maar heeft toch een hele goede selectie weten te creëren. Met Ricardo Kishna, Thomas Verheydt en Sem Steijn hebben ze een hele goede voorhoede met spelers die ontzettend makkelijk scoren. Het is ook een team dat hard werkt en nooit zal opgeven, dat hebben we meerdere keren gezien dit seizoen.

Beste KKD weddenschap NAC – ADO

Wij denken dat ADO dit tweeluik gaat winnen, maar wie de eerste wedstrijd wint is lastig te zeggen. NAC kan wel eens verrassen, dat deden ze vorig seizoen in de play offs ook. Op papier is ADO zeker de favoriet. We voorspellen een spannende wedstrijd met kansen voor beide ploegen. Bij beide teams is de aanval een stuk sterker dan de verdediging dus denken we dat beide teams zeker gaan scoren. We gaan voor de bet ‘Beide teams scoren en over 2.5 goals‘.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top