Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Quoteringen AZ – Ajax en Feyenoord – PSV Eredivisie Super Sunday

Eredivisie voorspellingen AZ – Ajax en Feyenoord – PSV

Dit weekend lijkt cruciaal te worden voor de ontknoping in de Eredivisie. Nog altijd zitten er maar vier punten verschil tussen Ajax en PSV. Met nog drie wedstrijden te gaan moet Ajax dus nog vijf punten halen om de titel veilig te stellen. PSV mag geen misstap meer maken. Met de topwedstrijden op het programma wordt er al lang uitgekeken naar dit weekend.

We tippen je in deze voorbeschouwing de beste picks voor het wedden op Eredivisie, om een aantal redenen verwachten wij dat Ajax dit weekend nog geen kampioen wordt.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Tip wedden op AZ – Ajax

Ajax gaat op deze supersunday op bezoek bij AZ. De Alkmaarders staan op een vijfde plek en hebben alleen theoretisch nog een kans om derde te worden. Toch zullen ze geen moeite hebben met het vinden van motivatie, want Ajax van het kampioenschap afhouden is voor elke club natuurlijk geweldig.

Wisselvallig AZ

AZ kent geen al te best seizoen, ze zijn behoorlijk wisselvallig. In het begin van het seizoen ging het dramatisch maar daarna kenden ze een lange reeks met overwinningen. De laatste weken zit er niet echt een duidelijke lijn in het spel en zijn de resultaten wisselvallig. Zo speelden ze zowel tegen Sparta als tegen Willem II gelijk, in beide gevallen ploegen die op dat moment laatste stonden. En ze verloren zelfs van PEC Zwolle.

Verdedigend doet AZ het sowieso niet goed de laatste weken. Ze hebben maar liefst al elf keer op rij de nul niet weten te houden. In de laatste vijf duels kregen ze zeven tegengoals, onder andere dus van PEC, Sparta en Willem II. Zelf scoorden ze zes keer.

Wedden op Eredivisie – alles wat je moet weten

Blessures Ajax

Ajax kent geen goede fase qua spel maar wint zijn Eredivisie wedstrijden uiteindelijk wel gewoon. Afgelopen weekend werd er eindelijk weer eens overtuigend gewonnen en hadden ze geen goal in de laatste minuut nodig. Ze wonnen met 3-0 van RKC en het spel leek ook weer wat beter.

Ajax heeft wel behoorlijk wat pech want ze hebben een grote lijst aan blessures. Ryan Gravenberch kwam er deze week bij en er werd bekend gemaakt dat Schuurs, Martinez en Antony dit seizoen niet meer zullen spelen. Met name Martinez en Antony waren hartstikke belangrijk voor de ploeg. Sinds de terugkeer van Stekelenburg op doel lijkt het verdedigend weer een stuk beter te gaan, ook zonder Martinez. Stekelenburg hield twee keer op rij de nul, terwijl Onana in alle wedstrijden die hij keepte er minstens één tegen kreeg.

Wedden op Ajax

Dit wordt ongetwijfeld een spannende wedstrijd, maar we voorspellen dat Ajax wel gaat winnen. De laatste keer dat de ploegen tegenover elkaar stonden was in de KNVB Beker. Toen werd er ook veel verwacht van AZ, maar was Ajax heer en meester. AZ zat in die tijd in een betere fase, terwijl Ajax toen al aan het kwakkelen was. We gaan in deze wedstrijd dus wedden op Ajax, de bookmakers noteren behoorlijk op een zege van de Amsterdammers. De odds voor wedden op AZ zijn dusdanig hoog dat we kunnen concluderen dat de bookies ze weinig kans geven.

Feyenoord – PSV voorspelling

Na de wedstrijd van Ajax moet achtervolger PSV het opnemen tegen Feyenoord. PSV heeft het altijd lastig met Feyenoord en heeft al zeven (!) keer op rij niet weten te winnen van de Rotterdammers. Bij Feyenoord ligt de focus deze week natuurlijk vooral bij de Conference League. Het tweeluik tegen Marseille is belangrijker dan de wedstrijd tegen PSV.

Veilige marge Feyenoord Eredivisie

In de Eredivisie doet Feyenoord het prima, ze staan derde met vijf punten voorsprong op FC Twente. Ze kunnen dus nog een keer verliezen en houden dan nog alles in eigen hand. De tweede plek lijkt wel buiten bereik met 7 punten achterstand op PSV. In de eigen Kuip wist Feyenoord de laatste drie keer van de Eindhovenaren te winnen. Verdedigend is Feyenoord niet super sterk, ze kregen in vrijwel elke wedstrijd een goal tegen. Maar aanvallend doen ze het erg goed, ze scoorden dit seizoen in totaal 72 goals in 31 wedstrijden.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

PSV moet winnen om kampioen te kunnen worden

PSV heeft zich de hele week op deze wedstrijd kunnen voorbereiden. Ze weten dat er gewonnen moet worden, anders gaat de landstitel vrijwel zeker naar Amsterdam. PSV kent ook zeker geen goede fase qua spel, maar behaalt (net als Ajax) toch bijna altijd de drie punten. Tegen Cambuur werd het onlangs maar 1-2, terwijl ze vanaf minuut 60 met een man meer speelden. Afgelopen weekend wonnen ze met 4-2 van Willem II. Ze lieten de Tilburgers twee keer terug komen in de wedstrijd.

Wedden dat PSV gaat Eredivisie topper winnen

Bij de online bookmakers is Feyenoord licht favoriet, wat niet gek is gezien de geschiedenis. Wij denken toch dat PSV deze wedstrijd gaat winnen. Dat heeft met name te maken met de Conference League wedstrijd van Feyenoord. Die zijn doordeweeks tot het uiterste gegaan, terwijl PSV zich al een week lang kan voorbereiden.

Daarbij komt nog eens dat Feyenoord niet hoeft te winnen, want ze hebben een veilige marge. Winnen van PSV zou ook nog eens betekenen dat ze aartsrivaal Ajax zo’n beetje kampioen maken. Hierdoor kan het zo maar zijn dat de Kuip iets stiller is dan normaal. Wedden op PSV wint heeft een prima quotering bij de bookies.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top