Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden dat Nederland van Polen wint in Nations League

Polen – Nederland betting tip | Het clubvoetbal moet even plaatsmaken voor de interlands. Gelukkig staat er een WK voetbal op de planning, dus worden de interlands ook uiterst serieus genomen. De Nations League werd sowieso al steeds serieuzer genomen, maar met het oog op het WK wil iedere speler zich zeker goed laten zien. Nederland speelt deze interlandperiode tegen Polen en België.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Nations League Polen – Nederland voorspellen

Winst Oranje

Louis van Gaal heeft weer even tijd om verder te schaven aan zijn beste tactiek. Het lijkt erop dat elke keer dat Oranje bij elkaar komt de ploeg beter wordt. Wij verwachten dat Nederland deze wedstrijd ‘gewoon’ gaat winnen. Ze hebben een betere selectie, op vrijwel elke positie heeft Nederland een betere speler.

Daarnaast is Oranje goed in vorm en heerst er een goede sfeer binnen de ploeg. Als Oranje net zo speelt als in de eerste wedstrijd tegen Polen, dan gaan ze zeker winnen. De hoogste odd op winst krijg je in deze wedstrijd bij Unibet: 2.08 tegen 2.00 bij Bet365.

Oranje tegen Polen de betere partij

Polen is de enige ploeg in de Nations League die een punt wist te pakken van het Nederlands elftal. In de wedstrijd tegen Nederland was Oranje in juni de betere partij. De veel betere partij zelfs, ze hadden 68% balbezit, 17 schoten waarvan 6 op doel. Polen had maar vijf schoten, waarvan drie op doel en scoorde toen twee keer. Door een gemiste penalty van Memphis werd het uiteindelijk 2-2.

Polen staat op een derde plek in groep 4, met maar vier punten. Ze wonnen van Wales, naast het gelijke spel tegen Nederland. Twee keer werd er vrij kansloos verloren van België.

Matige selectie Polen

De Poolse selectie is niet geweldig, ze hebben goede spelers die op hoog niveau spelen maar ook een heel aantal die op een minder niveau spelen. Lewandowski is natuurlijk de grote ster van de ploeg, maar hij is geen speler die het in z’n eentje kan.

Spelers als Milik, Zielinski en Szczesny spelen natuurlijk al lang op hoog niveau. Maar je hebt ook spelers die bij clubs spelen als Ludogorets, AEK, Konyaspor en Spezia.

Zielinski enige goede middenvelder

De groep van goede spelers en matige spelers is ongeveer even groot. Het lijkt er vaak op dat de groep met mindere spelers meer invloed heeft op de wedstrijd dan de goede spelers. Dit komt ook doordat Zielinksi eigenlijk de enige goede middenvelder is, waardoor de toppers in de aanval weinig hulp krijgen.

Wedden op Nations League?

Interessante interlands voor Van Gaal

Voor bondscoach Louis van Gaal zullen het interessante wedstrijden zijn. Een aantal sterren van het Nederlands elftal speelt nog niet op zijn hoogste niveau en een aantal staat niet meer in de basis. Zo zitten Memphis Depay en Frenkie de Jong vaak op de bank bij Barcelona. Virgil van Dijk heeft niet de topvorm die we van hem gewend zijn en spelers als Bergwijn, Gakpo en Vincent Jansen zijn nog erg wisselvallig dit seizoen.

Frenkie de Jong en Memphis Depay

Toch is het vaak zo dat spelers bij Oranje een hoger niveau halen dan bij hun club. Zeker onder Van Gaal lijken spelers enorm te genieten bij Oranje en dat zie je terug op het veld. Voor Frenkie en Depay geldt ook nog eens dat ze zich absoluut willen laten zien. Afgelopen weekend speelden ze beide in de basis en speelden ze allebei erg goed. Ze zullen die lijn door willen trekken om een plekje in de basis bij Barca af te dwingen.

Nederland is goed begonnen in de Nations League en staat bovenaan in de groep. Ze hebben na vier wedstrijden nog niet verloren en staan drie punten voor op België. Oranje zal revanche willen nemen op Polen, omdat ze daartegen als enige punten hebben laten liggen.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top