Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Brazilië topfavoriet op WK voetbal Qatar

Van alle landen heeft alleen Brazilië ooit aan elk FIFA Wereldkampioenschap Voetbal deelgenomen. Op veel van deze toernooien was Brazilië een van de favorieten en dat is ook voor het WK 2022 in Qatar weer zo. Bij alle WK bookmakers zijn ze zelfs topfavoriet. Kijkend naar de selectie, de kwaliteit, ervaring en de bondscoach, dan begrijpen wij wel waarom. De selectie van Brazilië is een haast onverslaanbare combinatie.

WK gids 2022

Brazilië is dé favoriet voor het WK 2022

De Braziliaanse selectie voor het WK voetbal heeft enkele van ‘s werelds beste voetballers in de gelederen: Neymar, Casemiro, Antony, Fabinho, Thiago Silva, Edersen en anderen. Veel van deze spelers wonnen al eens met hun club de Champions League waarbij Casemiro er met 5 titels (Real Madrid) bovenuit steekt.

Grote talenten en ervaren spelers

Behalve ervaring beschikt Brazilië ook over jonge getalenteerde spelers als Anthony en Rodrygo. En dan zijn er ten slotte ook nog spelers als Vinicius Junior, Lucas Paqueta, Bruno Guimáraes, Eder Militao en Gabriel Jesus die de laatste jaren beter zijn geworden en op weg zijn naar de top.

De Gele Kanaries is dus een groep van doorgewinterde professionals, opkomende sterren en voetballers die hard op weg zijn naar de absolute top. Volgens de meeste bookmakers is Brazilië momenteel de sterkste kanshebber op de titel (tip: voordat het toernooi van start gaat levert wedden op WK voetbal doorgaans hogere odds op). Engeland en Frankrijk liggen daar echter niet ver achter.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Brede selectie Brazilië

Brazilië heeft een grote verscheidenheid aan verschillende soorten spelers. Er zijn voor vrijwel elke positie zoveel opties beschikbaar dat de bondscoach een overvloed aan keuzes heeft. Tite zou kunnen kiezen voor Fabinho of Casemiro op het middenveld. En als hij meer voetbal wil, zou hij bijvoorbeeld Paqueta en Coutinho kunnen opstellen.

Aanvallend voetbal

Brazilië en voetbal…, dan denk je aan sambavoetbal. Waar mogelijk laat de Braziliaanse selectie dat nog steeds zien maar de ploeg speelt toch vooral georganiseerd en resultaatgericht voetbal. Tite weet wanneer hij serieus moet zijn, maar als het kan laat hij zijn spelers mooi aanvallend voetbal spelen. Het was geen verrassing dat Brazilië zich met een doelsaldo van 40 doelpunten voor en 5 tegen in 17 matches kwalificeerde voor de Fifa World Cup.

Herbergt Team Brasil de WK topscorer?

Neymar is duidelijk het gezicht van het team en de aanvoerder. Hij is een van de meest bepalende leden van het Braziliaanse team. Wedden op Neymar is echter niet altijd een garantie voor succes. In Team Brazilië is Neymar is hij een van de spelers die het spel verdeelt en ‘Batman’ gaat vaak voor de steekpass.

Gabriel Jesus een van favorieten

In de spits bij Brazilië verwachten wij Gabriel Jesus. De 25-jarige aanvaller uit Sao Paulo heeft dit seizoen goed gespeeld voor Arsenal. Werd hij bij City vaak gedwongen om vanaf de vleugel te spelen (als hij al werd opgesteld), nu speelt hij centraal voorin. Jesus is de man die een kleine kans kan omzetten in een doelpunt. Wij voorspellen dat Gabriel Jesus veel goals zal maken en zien hem zelfs als een van de grote WK topscorer favorieten.

Brazilië is ook sterk in de verdediging

Je kunt er bijna altijd op wedden dat het Braziliaanse team zijn wedstrijden wint en veel doelpunten scoort. Vooral in de groepsfase wanneer ze het in hun WK voetbal programma tegen zwakkere tegenstanders opnemen. In tegenstelling tot vorige WK’s is de ploeg dit keer ook defensief vrij sterk. Zet dus tijdens het WK in Qatar niet klakkeloos in op beide teams scoren als Brazilië speelt.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top