Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Favorieten topscorer WK voetbal: Kane, Mbappé of toch Jesus?

WK topscorer voorspellingen | Nu het wereldkampioenschap voetbal 2022 steeds dichterbij komt (over iets meer dan twee maanden), kijken we vooruit om te zien wie de meeste doelpunten zou kunnen maken in Qatar. Bij alle bookmakers is wedden op WK voetbal al volop mogelijk en ook de topscorer odds staan al enige tijd online!

Harry Kane is een grote favoriet en hij wordt samen met Mbappé gezien als een van de kanshebbers voor de Gouden Schoen award. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Lukaku lijken er vooralsnog niet aan te pas te komen. Wil je inzetten op een outsider, dan tippen wij Gabriel Jesus. Lees verder voor de details.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Goede WK topscorer voorspellingen doen

De potentiële WK topscorer speelt maximaal zeven duels waarin hij kan scoren. Elk team heeft tijdens het WK voetbal 2022 namelijk de kans om zeven wedstrijden te spelen, mits de finale of troostfinale gehaald wordt.

Check de groep

De meeste topscorers van de wereldbeker hebben de afgelopen jaren rond de 6 doelpunten gescoord, en dat zijn geen enorme aantallen. Om een goede WK topscorer voorspelling te kunnen doen is het van belang om te kijken in welke groep de favorieten ingedeeld zijn. Als je namelijk in de groepsfase tegenstanders treft die niet al te moeilijk te verslaan zijn wordt de kans om een aantal goals op je naam te schrijven groter. Scoor je in de groepsfase een hattrick, dan ben je al flink op weg om WK topscorer te worden.

Topscorer favoriet WK voetbal: Harry Kane

Harry Kane is momenteel bij de meeste bookmakers favoriet om de Gouden Schoen te winnen. Op het laatste wereldkampioenschap voetbal was Harry Kane de topscorer met zes treffers. Engeland bereikte in 2018 de halve finale, maar Kane had al zijn meeste doelpunten al gemaakt in de groepswedstrijden tegen Tunesië (2) en Panama (3). In de achtste finales scoorde hij zijn zesde en laatste goal tegen Colombia.

Groep Engeland ideaal

Engeland is ingedeeld in Groep B naast Iran, de VS en Wales. De kans is dus groot dat Kane al enkele doelpunten heeft gemaakt in de groepsfase van het WK voetbal dit jaar. Bovendien wordt verwacht dat Engeland goed zal presteren in het toernooi wat natuurlijk een belangrijke factor is om WK topscorer te kunnen worden. Harry Kane neemt meestal de strafschoppen, maar hij is ook de centrumspits waar het spel op gericht is. Bij de Three Lions spelen ze om kansen te creëren voor Kane.

Wij denken dat Harry Kane een van de grote WK topscorer favorieten is.

Golden Boot voor Kylian Mbappé?

Gokken op Mbappé WK topscorer heeft bij bookmaker Unibet dezelfde quotering als Kane, maar we zien hem toch minder goals maken dan zijn Engelse tegenhanger. Bij Frankrijk zijn er veel spelers die doelpunten kunnen maken en het spel is er niet zo op gericht om Mbappe te laten scoren. Met Benzema hebben de Fransen een van de meest getalenteerde spitsen ter wereld en Benzegoal zal ongetwijfeld kansen krijgen. En dan zijn er ook nog de vleugelspelers die in staat zijn om doelpunten te maken.

Frankrijk minder aanvallend

Onthoud ook dat Didier Deschamps het Franse nationale elftal niet echt toestaat om aanvallend voetbal te spelen. Frankrijk maakt deel uit van een groep D met landen Australië, Denemarken en Tunesië. Vooral die laatste is een ploeg waar Frankrijk gemakkelijk overheen kan lopen. Maar… het is wel de laatste groepswedstrijd en normaal gesproken zouden Les Bleus al door moeten zijn naar de volgende ronde. Het is dus niet gek als er in deze wedstrijd een minder sterke ploeg staat.

Wij voorspellen dat Mbappe niet WK topscorer wordt

Mbappe is duidelijk een van de beste spelers op zijn positie in de wereld en hij kan heel gemakkelijk doelpunten maken. We verwachten echter niet dat hij de Golden Boot gaat winnen. Bij Unibet is de quotering voor Mbappé WK topscorer dezelfde als die voor Kane. Wij zijn het eerder eens met bookmaker Bet365.

Jesus outsider WK topscorer titel

We zien Gabriel Jesus als een outsider als het gaat om het winnen van de titel. Sinds ‘easy-peasy’ van Manchester City naar Arsenal is gegaan, speelt hij geweldig voetbal.

Natuurlijk heeft Brazilië veel toppers die doelpunten kunnen maken. Maar Jesus is een van de zeldzame spelers die altijd op de juiste plaats staat en zelfs de kleinste kansen in doelpunten kan omzetten. Van het Braziliaanse elftal wordt verwacht dat ze op het WK voetbal ver komen én ze spelen aanvallend voetbal speelt. Gunstige ingrediënten om een WK topscorer voorspelling op Jesus te doen. Hij zou zo zes goals kunnen scoren en de titel kunnen pakken.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top