Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips gokken KKD: de beste bets voor Heracles, PEC en Roda

Wat zijn de wedstrijden om naar uit te kijken in de vierde speelronde van de KKD? Wat ons betreft Heracles – MVV, PEC Zwolle – Jong PSV en NAC Breda – Roda JC. Hieronder onze tips voor de beste Eerste Divisie weddenschappen deze week.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Naast de Eredivisie hebben we in Nederland natuurlijk nog een profcompetitie, de Eerste Divisie (KKD). De Keuken Kampioen Divisie wordt eigenlijk elk jaar leuker en steeds serieuzer genomen.

Met clubs als PEC Zwolle, NAC Breda, Roda JC, Heracles en De Graafschap vinden we er heel wat clubs die lang op het hoogste niveau hebben gespeeld.

Tips wedden KKD: PEC Zwolle – Jong PSV

PEC en Beide Teams Scoren

De eerste wedstrijd die we voor het wedden op Eerste Divisie deze ronde hebben uitgekozen is PEC Zwolle tegen Jong PSV. Een wedstrijd tussen de nummer één en de nummer elf.

PEC favoriet Eerste Divisie

PEC staat eerste en is voor veel kenners favoriet om direct weer te promoveren naar de Eredivisie. Ze hebben een prima selectie en het voetbal dat ze spelen is erg goed, zeker voor de KKD. PEC Zwolle won de eerste drie wedstrijden van het seizoen en kreeg daarin maar één goal tegen. De ploeg speelt erg aanvallend en dat heeft tot nu toe goed uitgepakt. De trainer heeft zelf ook al aangegeven dat de speelwijze veel risico’s met zich meebrengt. Ze geven namelijk heel veel ruimte weg voor de omschakeling.

Jong PSV lastige opponent

Jong PSV is voor veel ploegen vaak een lastige tegenstander. Ten eerste omdat je niet weet welke spelers er tegenover je komen te staan en ten tweede simpelweg vanwege het feit dat ze goede spelers hebben.

Jong PSV won van FC Dordrecht met 1-0 en speelde gelijk tegen Willem II. Afgelopen maandag verloren ze met 0-3 van Heracles. PSV had zeker vaker kunnen scoren gezien de kansen die ze kregen. De ploeg mist een echte afmaker maar voetbalt elke wedstrijd wel gemakkelijk een handvol kansen bij elkaar.

Gokken op winst PEC en Beide Teams Scoren

PEC Zwolle gaat ook deze KKD wedstrijd winnen, de Jong-ploegen zijn op vrijdag meestal minder goed dan op maandag. Daarbij komt kijken dat PEC goed speelt en veel ervaring en scorend vermogen in de ploeg heeft. De aanvallende spelopvatting van PEC is wel gevaarlijk, zeker tegen een snelle goede ploeg zoals Jong PSV. Daarom zetten wij ons geld in op een overwinning voor PEC en beide teams scoren.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Wedtips KKD: NAC – Roda JC

Roda wint en Vente scoort

De tweede wedstrijd waar wij naar uitkijken is NAC Breda tegen Roda JC. NAC is nu al een aantal jaar gedoemd tot de Eerste Divisie, net als Roda. Voor beide ploegen geldt dat ze qua stadion en aanhang Eredivisie waardig zijn, maar dit geldt het meest voor NAC.

Play offs voor NAC dit seizoen?

NAC stelt eigenlijk elk seizoen telkens weer teleur. De club is te groot voor de KKD, maar door mismanagement hebben ze eigenlijk nooit kans op promotie. De club wordt al jarenlang niet goed bestuurd en er zijn teveel veranderingen binnen de club. Ook dit jaar lijkt het er niet op dat NAC mee gaat doen om de titel, misschien wel voor een plek bij de play offs.

NAC heeft twee van de eerste drie wedstrijden gewonnen. Ze wonnen met 1-0 van Helmond sport en TOP Oss en verloren met 3-1 van MVV.

Wij voorspellen winst Roda en goal Vente

Roda JC is net als NAC te groot voor de Eerste Divisie, maar daar lijkt na lange tijd eindelijk weer goed beleid gevoerd te worden. Ze wonnen de eerste drie wedstrijden vrij overtuigend. Al was daar tegen Jong Ajax wel de hulp van Kik Pierie voor nodig. Afgelopen weekend lieten ze zien hoe goed ze kunnen spelen, met een 3-0 overwinning tegen Den Bosch. Dylan Vente is de grote man voorin en lijkt eindelijk zijn belofte (deels) in te lossen.

Voor ons heeft deze wedstrijd maar één mogelijke uitslag en dat is een overwinning van Roda JC. Daarnaast verwachten we dat Vente ook in deze wedstrijd het net weer weet te vinden. Bij bookmaker Unibet krijg je de beste odd voor deze weddenschap.

Voorspellingen Heracles Almelo – MVV

Heracles meer dan 2.5 goals

De laatste wedstrijd waar wij ons op verheugen is Heracles thuis tegen MVV. Heracles is net als PEC een degradant waarvan vele verwachten dat ze direct weer terugkeren. MVV is al jaren lang een club die onderaan de Keuken Kampioen Divisie bungelt. Maar er lijkt wel wat leven in de club te zitten en ze lijken een plan te hebben om te gaan groeien.

Topaanval Heracles

Heracles degradeerde vorig seizoen vrij verrassend, in de laatste speelronden ging het helemaal mis. De club wil natuurlijk direct weer terug naar de Eredivisie. Met drie gespeeld en negen punten hebben ze in ieder geval een goede start gemaakt. Ze kregen zelfs nog geen goal tegen en scoorden zelf al 10 keer. Met de voorhoede van Hansson, Armenteros en Laursen hebben ze voor KKD begrippen een absolute topaanval. Alle spelers hebben de kwaliteiten om uit het niets een goal te maken en zijn altijd gevaarlijk wanneer ze aan de bal zijn.

Geluk MVV

MVV kent een geweldige start met twee overwinningen en een verliespartij in de eerste drie wedstrijden. Ze verloren de eerste wedstrijd van Jong AZ met 3-1, daarna wonnen ze twee keer met 3-1 van NAC en ADO. De ploeg leeft boven zijn stand als je kijkt naar de ranglijst, want echt geïnvesteerd is er niet in de spelersgroep en ze zullen waarschijnlijk niet meedoen om een plek bij de play offs. MVV had het nodige geluk in de afgelopen twee wedstrijden, met name hoe de goals gemaakt werden.

Heracles dik favoriet in Eerste Divisie

Wij zetten ons geld in op een dikke overwinning van Heracles Almelo. De ploeg is erg goed in vorm en weet de goal makkelijk te vinden. MVV heeft een veel minder goede selectie en zal in onze ogen niet goed genoeg zijn om de aanval van Heracles af te stoppen.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top