Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips PSV, AZ en FC Twente: Europees voetbal voor allen?

Wedtips play offs Europees voetbal PSV, AZ en FC Twente

Deze week is de week van de waarheid voor het Nederlands voetbal. PSV, FC Twente en AZ spelen de returns van de play offs voor Europees voetbal.

Voor PSV staat de Champions League op het spel, ze zijn al zeker van Europa League voetbal. Voor FC Twente en AZ gaat het om de Conference League. Wat zijn de beste weddenschappen bij de bookmakers? Lees verder voor onze betting tips en achtergronden.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedden Champions League PSV – Rangers

Winst PSV
Onder 2.5 goals

Woensdagavond speelt PSV de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De heenwedstrijd bij de Rangers eindigde in 2-2, waardoor PSV het in eigen huis af moet kunnen maken.

Verrassende uitslag

PSV kreeg afgelopen weekend rust van de KNVB, waardoor ze een fitte selectie hebben én extra gericht hebben kunnen trainen. PSV had het zwaar in Schotland, maar speelde bij vlagen behoorlijk goed.

Verdedigend waren de Eindhovenaren behoorlijk stabiel, ze gaven weinig echte kansen weg. Alleen keeper Walter Benítez blunderde waardoor Rangers makkelijk aan een goal kwam. Als hij niet had geblunderd dan had PSV deze wedstrijd zo maar kunnen winnen. Aanvallend had PSV zelf ook best wat moeite. De 2-2 uitslag is qua statistieken best verrassend.

Wedden op Voetbal?

Geen rust voor Rangers

Rangers speelde wel dit weekend en dat was niet bepaald een succes. Rangers FC eindigde de wedstrijd tegen Hibernian met negen man en speelde uiteindelijk 2-2 gelijk. Van Bronckhorst heeft dus zeker geen spelers rust kunnen geven. Afgezien van Morelos en Lundstram die beiden rood pakte.

In de vorige voorronde van de Champions League verloren de Rangers met 2-0 uit bij Union Saint-Gailloise. Dat zetten ze toen recht in de tweede wedstrijd, die ze met 3-0 wonnen. De Rangers lijken sowieso moeite te hebben met uitwedstrijden. Wat niet zo gek is als je de sfeer op Ibrox ziet. Dan kan je je voorstellen dat ze thuis wat extra’s kunnen geven.

Beste weddenschappen PSV – Rangers

Wij verwachten een spannende wedstrijd. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd en zullen vooral de nul willen houden. We verwachten zeker niet weer een 2-2, eerder een 1-0 of 0-1. Daarom zetten wij in op Onder 2.5 goals bij Unibet. Daarnaast denken we dat PSV met het thuisvoordeel en de betere individuele kwaliteiten het uiteindelijk gaat redden. Onze tweede tip voor het wedden op Champions League is winst PSV.

Gil Vicente – AZ betting tips

Winst AZ

Voor AZ lijkt het niet zo’n spannende avond te worden. De eerste wedstrijd werd met 4-0 gewonnen in eigen huis. De Alkmaarders lijken dus wel zeker van de groepsfase van de Conference League.

Veel meer kwaliteit bij AZ

Gil Vicente werd vorig seizoen knap vijfde, waardoor ze de voorrondes van de Conference League haalden. In de voorrondes wisten ze Riga FC uit te schakelen, door thuis met 4-0 te winnen nadat het uit 1-1 werd. Vicente heeft weinig sterren en heeft niet genoeg kwaliteit om van AZ te winnen. Tenzij AZ het volledig verprutst.

AZ begon wat moeizaam aan het seizoen. Ze hadden veel moeite uit bij Tuzla, maar zette dat thuis recht. Daarna verloren ze uit bij Dundee United met 1-0, dit werd thuis wederom rechtgezet met een 7-0 overwinning. In de Eredivisie wonnen ze ondertussen met 2-3 van Sparta en met 2-0 van Go Ahead Eagles. AZ weet het doel steeds makkelijker te vinden.

Verrassend hoge odds AZ

Onze tip voor het wedden op Conference League is winst AZ bij Bet365. AZ heeft simpelweg meer kwaliteit en natuurlijk het goede gevoel. Als ze niet zijn gaan zweven en de wedstrijd serieus benaderen gaan ze ook deze wedstrijd winnen. De odd is nog verrassend hoog, ook omdat Gil Vicente niet geweldig in vorm lijkt te zijn.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Gokken op FC Twente – Fiorentina

Winst Twente

Twente heeft ontegenzeggelijk de moeilijkste klus. Ze moeten een 2-1 nederlaag in eigen huis wegpoetsen, maar in onze ogen zijn ze zeker niet kansloos.

Geloof in een stunt

FC Twente had het vorige week in de eerste helft ontzettend moeilijk. Ze hadden geluk dat het in de rust maar 2-0 stond. Van Wolfswinkel zei na afloop dat spelers onder de indruk leken en zich daardoor niet hielden aan de gemaakte afspraken.

In de tweede helft draaide Twente het om en gingen ze doen wat ze kunnen, namelijk goed voetballen. De tweede helft was een gelijkopgaande wedstrijd, waarbij Twente een stuk minder weggaf en meer creëerde. Door de 2-1 van Cerny heeft FC Twente nog alles om voor te spelen. In de competitie is Twente goed in vorm, er heerst een goede sfeer bij de club en het lijkt erop dat iedereen gelooft in een stunt tegen Fiorentina.

Fiorentina moeizaam

Fiorentina lijkt eindelijk de weg omhoog ingezet te hebben in Italië. De club die jarenlang in de subtop speelde, was ver afgezakt. Afgelopen seizoen werden ze zevende, waardoor ze eindelijk weer eens Europees voetbal haalden. Dit seizoen is het doel om de top zes te halen, zodat ze geen play offs hoeven te spelen.

De club kent echter nog geen geweldige start in de competitie. Ze wonnen weliswaar hun eerste duel, maar speelden daarna gelijk. Het eerste duel wonnen ze met 3-2 van promovendi Cremonese. In die wedstrijd kreeg Cremonese in de 43e minuut al rood, toch had Fiorentina de nodige moeite. Afgelopen weekend speelden ze met 0-0 gelijk tegen Empoli. In deze wedstrijd speelde Fiorentina vanaf de 66e minuut met een man meer, maar kwamen ze dus niet tot scoren.

Onze wedtip: inzetten op winst Twente

FC Twente kreeg ook rust en zal dus topfit zijn voor deze wedstrijd. Dat kan niet van Fiorentina gezegd worden die afgelopen weekend nog een zware wedstrijd speelde. Als Twente het niveau van de tweede helft haalt, dan hebben ze zeker een kans om de groepsfase te halen. Met de steun van het thuispubliek hebben wij er best vertrouwen in. Zeker ook gezien de slechte vorm van Fiorentina.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top