Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Halve finales US Open 2021 voorspellen: Djokovic of toch Zverev?

Tennis – wedden op US Open tips 2021 | Vrijdag worden op het US Open te New York in het heren enkelspel de halve finales gespeeld. Novak Djokovic  treft Alexander Zverev  en de andere partij gaat tussen Félix Auger-Aliassime  en Daniil Medvedev.

Zverev heeft de pech dat hij nu al tegen de Serviër moet spelen en om de titel te grijpen zal hij daarna vermoedelijk de Rus moeten verslaan. De Duitser is daardoor bij Bet365 sport 3e favoriet van de resterende vier.

Voorspellingen US Open 2021

Met Djokovic staat er wederom een vertegenwoordiger van ‘de big three’ in de eindfase van een grandslamtoernooi, maar Zverev en Medvedev zijn zo zoetjes aan ook vertrouwde namen geworden bij de laatste vier. Jarenlang wilde het Zverev maar niet lukken om op majors zijn beste spel te laten zien, inmiddels is de Duitser op dat vlak redelijk betrouwbaar geworden. Bij drie van de vorige zes grand slams was hij minstens een halve finalist en bij Medvedev is dat bij drie van de vorige zeven het geval.

Grand Slams Novak Djokovic

De Rus is 25 en de Duitser is 24, terwijl de Canadees Auger-Aliassime 21 jaar is en voor de eerste keer in de halve finale van een major staat. Op Wimbledon 2021 had hij al voor het eerst de kwartfinale bereikt. En dan nu de imposante cijfers van Novak Djokovic: de Servische nummer 1 van de wereld won zes van de vorige tien grandslams en was ook nog tweemaal halve finalist. Vorig jaar ging het in New York mis: hij werd in de 4e ronde gediskwalificeerd nadat hij in woede een bal wegsloeg, en die kwam tegen een lijnrechter aan.

Elo

Het US Open wordt op hardcourt gespeeld en we kunnen wel stellen dat Djokovic, Zverev en Medvedev op die ondergrond ook met afstand de uitblinkers zijn. Een manier om dat te onderbouwen is door te kijken naar de elo-ranking op hardcourt, een lijst die tot stand komt door na elke pot punten uit te delen gebaseerd op hoe hoog de opponent staat op die elo-ranking. Deze drie zijn de enigen met een hardcourt-ranking van boven de 2.000. De Canadees moet het doen met 1762 punten.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top