skip to Main Content
US Open Tennis Wedden

Voorspel (en win!) met wedden op US Open wie het gaan doen in 2020. Maak het grand slam in New York nóg spannender met wedden op tennis. De bookmakers hebben tientallen US Open weddenschappen online en je bent in dit deel van de Tennis Gids op de goede plek voor alles wat je wilt weten over de favorieten, odds en de mogelijkheden die er zijn.

Wie wint de US Open 2021? De noteringen bij bookmakers zijn:

  • Novak Djokovic: 2.00
  • Danill Medvedev: 6.00
  • Dominic Thiem: 8.00
  • Rafael Nadal: 8.50

Voor iedere ingezette euro krijg je bij bookmakers als Toto bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. 18+ Speel Bewust!

Het US Open is het laatste grand slam van het jaar. De energie raakt bij de spelers al aardig op en het lichaam gaat hier en daar protesteren. Hardcourt is een behoorlijke belasting voor de gewrichten en dus kun je met een beetje gezond verstand wellicht al van te voren voorzien wie er in de problemen gaat komen. Dit soort dingen komen van pas bij het wedden op US Open!

Winnaars US Open Tennis

In 2020 werden Dominic Thiem en Naomi Osaka de US Open winnaars in het enkelspel. Enkele toppers haakten af voor het toernooi vanwege het coronavirus en mede door het ontbreken van die concurrentie leek Novak Djokovic af te stevenen op zijn vierde US Open titel. Dat liep echter anders; in de achtste finales werd de Serviër gediskwalificeerd nadat hij uit frustratie een bal wegsloeg die vervolgens een lijnrechter op de keel raakte.

De Amerikaanse Grand Slam titel ging dus sinds tijden naar een ander i.p.v. de gedoodverfde favorieten. En dat is precies wat wedden op sport zo leuk maakt! Zet je vooraf in op een outsider dan kun je flinke winst maken met je bet.

Waar wedden op US Open?

Bij een online bookmaker kun je wedden op grand slams. Deze wedkantoren op internet hebben tientallen, zo niet honderden US Open weddenschappen voor je klaar staan. Je regelt eenvoudig in een paar stappen een account en vervolgens kun je gelijk inzetten.

Voor het wedden op US Open bevelen we je momenteel bookmaker Casino Winner Sport aan. Deze goksite is op dit moment prima toegankelijk voor de Nederlandse markt en behalve topnoteringen, profiteer je gedurende grote toernooien tevens van speciale tennis promoties. En last but not least: Kroon voorziet in een groot aantal US Open live streams – die wil je niet missen!

Ook bookmaker Mr Green en de andere bookmakers hebben uiteraard US Open weddenschappen in hun aanbod. Check de reviews op deze site voor meer info en maak je keuze. Nog niet bekend met wedden op sport? Lees hier alles wat je moet weten: handleiding wedden. En in de A-Z index check je snel allerlei wedtermen.

Inzetten op US Open

Een weddenschap afsluiten is heel eenvoudig. Je kunt direct na het openen van je account aan de slag. Zoek bij de bookmaker de match waarop je wilt inzetten en kies uit een van de vele mogelijkheden. Bij iedere wedstrijd vind je de noteringen. Dat is (per ingezette euro) het bedrag dat wordt uitbetaald als je een weddenschap hebt gewonnen.

Een US Open weddenschap gevonden die je aanstaat? Klik op de odds en de betslip verschijnt in beeld. Geef aan wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf.

Winnaar US Open voorspellen

US Open weddenschappen

Inzetten op US Open tennis kan gedurende het gehele toernooi. Maar de bookmakers komen al ruim van tevoren met odds voor uiteindelijke winnaars en hoe eerder je inzet, des te meer je van hoge tennisnoteringen profiteert. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor het wedden op Australian Open en de andere grote toernooien.

Tijdens het grand slam in New York zijn er per match tientallen weddenschappen mogelijk – hoeveel sets en hoeveel games zijn er nodig in een bepaalde match, hoeveel tie-breaks voorspel jij (dit doe je met over / under betting) en wie wint set 1, 2 en 3? En ga ook eens een head-to-head bet aan. Dit en nog veel meer opties zijn er per wedstrijd.

Hogere odds met handicaps en combi bets

Ook in partijen waarbij de tegenstanders niet gelijkwaardig aan elkaar zijn, is er wat te winnen. Lage noteringen zijn vaak minder geschikt voor enkelvoudige weddenschappen, maar kijk eens wat multi bets en Asian Handicaps voor je kunnen doen. Hiermee maak je zelfs de saaiste wedstrijd nog spannend! Zijn er vandaag alleen maar partijen tussen toppers en underdogs, dan blijft er van de odds niet veel over. Maar schuif je een paar voorspellingen bij elkaar in een combinatie weddenschap, dan zie je de odds weer groeien. Succes verzekerd!

Bovenaan deze pagina vind je altijd actuele odds, maar bij de US Open bookmakers staan nog talloze andere weddenschappen online. Overigens: check ook geregeld de US Open wedden tips van onze kenners. Onze schrijvers wedden zelf ook en pikken er de pareltjes voor je uit. Je vindt de tennis voorspellingen in het menu bij de sportweddenschappen.

Favorieten US Open Tennis

Zoals we al eerder zeiden; houd de gevaarlijke outsiders in de gaten… Een gedoodverfde favoriet kan er altijd onverwacht uitvliegen en een wat onbekendere speler kan ineens pieken.

Verdiep je voorafgaande het grand slam in New York eens in de vorm van de spelers. De een is beter op hardcourt dan de ander. En wie heeft onlangs gekampt met blessures, waar gaat het privé niet helemaal lekker, wie heeft problemen met bijvoorbeeld nieuw materiaal? Al dat soort zaken zijn van invloed op de prestaties van de spelers en zijn dus van belang voor jou, wil je een winnende US Open bet afsluiten!

Altijd tennis in New York

Het laatste grand slam van het jaar wordt gespeeld op de hardcourtbanen van het Billie Jean King National Tennis Center in Flushing, Queens. De grootste US Open wedstrijden worden in het Arthur Ashe Stadium afgewerkt en dat betekent dat de wedstrijden altijd door kunnen gaan – de baan kan worden overdekt bij regen!

Back To Top