Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Indian Wells odds: Medvedev, Zverev en Tsitsipas favorieten

Het tennistoernooi in Indian Wells heeft bij het mannentoernooi nog 32 kanshebbers op de titel. De derde ronde staat voor de deur. De grote drie van de laatste 15 jaar is absent. En bij afwezigheid van Novak Djokovic, Rafael Nadal en Roger Federer kunnen tennis liefhebbers er al een beetje aan gaan wennen dat de jongere generatie het stokje overneemt. Zie hier de odds voor het wedden op tennis.

Indian Wells 2021 favorieten bookmakers

Daniil Medvedev, Alexander Zverev en Stefanos Tsitsipas zijn wel present, hebben de laatste 32 bereikt en behoren tot de favorieten van Bet365. Ze zijn ook als eerste drie geplaatst en van hen worden de komende jaren grandslamtitels verwacht. Als vierde geplaatst is Andrey Rublev, als 5e Matteo Berrettini: ook onder de 26 jaar, maar wellicht zonder de ‘star power’ en potentie van de nieuwe grote drie.

Tennis master levert 1000 punten op

Indian Wells wordt ook wel de 2021 BNP Paribas Open genoemd en is een van de negen masters op de tennis kalender. En dan volgt er in berichtjes vaak de toevoeging dat het soms “het vijfde grand slam” wordt genoemd, maar laten we eerlijk zijn: niemand noemt het zo en er zijn ook ‘gewoon’ 1.000 punten voor de winnaar en niet 2.000, zoals bij de vier echte slams.

Feit is wel dat het in 1974 gelanceerde toernooi een fraaie erelijst heeft, met onder meer Federer en Djokovic beide vijfmaal als winnaar. Dominic Thiem is de titelverdediger (hij won in 2019, in 2020 werd vanwege de pandemie een jaartje geskipt), maar de Oostenrijker is geblesseerd.

Daniil Medvedev favoriet op harcourt BNP Paribas Open

Op de Californische banen is hardcourt gelegd, maar vaak pakt dat wat trager uit dan de snelheid van beton. Wat dat concreet betekent is dat de sterke serveerders wat minder in het voordeel zullen zijn vergeleken met relatief snellere banen. Harder werken voor het punt dus, met meer slagenwisselingen, al zitten er in deze fase toch al weinig servicemonsters in het schema.

John Isner ja, die een thuiswedstrijd speelt, maar hij is ook alweer 36 jaar. Kevin Anderson is een jaartje jonger, maar heeft na die opmerkelijke pieken in 2017 en 2018 (twee grand slam finales) weer de middenmoot opgezocht.

 

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top