Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

ATP Finals 2021: Daniil Medvedev grootste bedreiging Djokovic

Tennis | De ATP Finals zijn aanbeland bij de halve finales. Novak Djokovic, vijfvoudig winnaar van het eindejaarstoernooi, heeft nog alle zicht op een zesde titel. Daarmee zou hij op gelijke hoogte komen met recordhouder Roger Federer. Daniil Medvedev vormt de grootste bedreiging. Lees wedden op tennis voor meer over het inzetten op sport.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Halve finales ATP Finals 2021

In het Italiaanse Turijn speelt Djokovic in de halve finale tegen Alexander Zverev en neemt in de andere halve finale Daniil Medvedev het op tegen Andrey Rublev of Casper Ruud. Zij spelen nog hun derde speelronde in de groepsfase tegen elkaar. De winnaar zien we terug tegen de Rus.

Norrie kansloos

De groepsfase van de ATP Finals is dus nog niet afgerond, maar Djokovic is na twee zeges op rij al zeker van een plek in de halve finale. Dat geldt in de andere groep ook voor Zverev. In beide groepen, die de namen groen en rood hebben gekregen, moesten er invallers aan te pas komen. In groen haakte Stefanos Tsitsipas af en werd Cameron Norrie ingebracht. De Brit verloor zijn eerste partij, van Ruud, en is gelijk kansloos voor de rest van het toernooi.

Italiaanse toptennissers

In groen raakte Matteo Berrettini geblesseerd en vervanger Jannik Sinner, toevallig ook een Italiaan, ging in drie sets ten onder tegen Medvedev. Einde verhaal voor Sinner. Jammer voor het organiserende land, maar al met al bemoedigend dat Italië twee toptennissers in huis heeft, want jarenlang moesten ze het hebben van de oprispingen van Fognini.

Indoor hardcourt ideaal voor Novak Djokovic

De O2 Arena te Londen is dus ingeruild voor Turijn, dat tot en met 2025 de ATP Finals organiseert. Wat niet is veranderd is dat indoor wordt gespeeld op hardcourt en dat je gewoon bij Bet365 Sport kan inzetten. Novak Djokovic smult van die ondergrond en omstandigheden, en bereidde zich uitstekend voor in Parijs, waar hij bij de tennis masters, ook indoor op hardcourt, de titel in de wacht sleepte.

Daniil Medvedev titelfavoriet ATP Finals?

Maar wie weet moeten we toch Daniil Medvedev als titelfavoriet aanmerken. Kijken we naar percentage gewonnen punten op hardcourt dit jaar, dan deed hij het beter dan Djoko. En op de US Open pakte hij zijn eerste grandslamtitel, ten koste van de Serviër. Medvedev won 12 van de 16 partijen tegen toptienspelers in 2021. En hij lijkt het voordeel van een eenvoudigere halve finale te hebben.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top