Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Dit F1 weekend wedden op Max en GP Nederland? Zo doe je dat

#ad

Aanstaand weekend wordt de Formule 1 GP van Nederland verreden. Spektakel alom in Zandvoort en Max Verstappen is dé favoriet om als eerste over de finish te komen! Wil je F1 voorspellingen doen, dan kan dat bij alle online bookmakers.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedden op Max Verstappen GP Nederland

Maak vandaag nog een account aan bij Bet365 of Unibet en je kan gelijk je F1 voorspelling voor de GP Nederland doen. Als nieuwe speler ontvang je bij deze bookmakers bovendien een leuke welkomstbonus. Neem bijvoorbeeld de bonus van Unibet, daar kun je voor 40 euro aan gratis weddenschappen meepakken. En bij Bet365 kun je tot €100,= wedkredieten krijgen.

Met je account ben je overigens ook gelijk klaar voor het WK voetbal. Er zijn nog slechts 11 weken te gaan voor het WK 2022 wordt afgetrapt en er staan al talloze weddenschappen online!

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Max Verstappen odds Formule 1 Zandvoort

De quotering op winst Max Verstappen is momenteel 1.57 bij Bet365. Dat houdt in dat als je bijvoorbeeld een tientje inzet op Max, je €15,70 terugkrijgt bij een goede voorspelling. €5,70 winst dus in dit geval.

Dat de odd op Max vrij laag is komt door de favorietenrol. Inzetten op winst Charles Leclerc doet momenteel 4.50 en Sainz noteert bij de bookmakers 10.00. Zet je in op een van deze twee coureurs dan pak je dus een veel grotere winst bij een goede voorspelling. De kans dat je je weddenschap verliest is echter ook groter want Max is tenslotte favoriet.

Betere quotering met een combi bet

Maar wist je dat je eventueel zelf wat aan die lage odds kan doen? Maak van je F1 bet een combinatie weddenschap en je creëert zelf een hogere odd. Klik op voorgaande link en je komt in de combi bet handleiding terecht waar deze wedoptie wordt uitgelegd.

In die handleiding gaat het met name over voetbal maar ook met wedden op F1 kun je combinaties maken. Zet bijvoorbeeld in op Max en zoek een andere mooie weddenschap met een vrij lage odd en de mogelijke opbrengst wordt al een stuk interessanter; de quoteringen worden namelijk met elkaar vermenigvuldigd.

Alles over wedden op Formule 1

Verantwoord spelen

Houd met wedden op sport te allen tijde het hoofd koel. Zie het plaatsen van sportweddenschappen als iets wat een extra dimensie aan een wedstrijd geeft en zet nooit meer in dan je je kan veroorloven. Zo houd je het leuk voor iedereen!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top