Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Gokken op Formule 1 GP Spa: Leclerc telt niet mee

Formule 1 GP België favorieten

Zondag 28 augustus om 15.00 uur begint de F1 Grand Prix van België. Gisteren meldde een Italiaans F1-medium dat Charles Leclerc van Ferrari een nieuwe motor krijgt. Daarmee zou hij de limiet voor 2022 overschrijden en het gevolg is een gridstraf: achteraan starten op zondag.

Mocht dat gebeuren, dan kan Max Verstappen nog meer uitlopen in de WK-stand. Nu is het verschil 80 punten. Met hierna nog acht races te gaan zou een gat dat tegen de honderd punten aanzit bijna onmogelijk zijn om nog te dichten. Bij de F1 bookmakers doet Leclerc al niet echt meer mee voor de eindzege.

Beste odds Formule 1 België bij Bet365

Op Spa-Francorchamps worden hopelijk meer meters gereden dan vorig jaar. Toen werd de race onmogelijk gemaakt door aanhoudende regenval. Na enkele mislukte pogingen werd toen maar besloten om de boel af te blazen en op basis van de stand van zaken op het asfalt gehalveerde punten uit te delen.

Max Verstappen kreeg toen dus 12,5 punten en had verder weinig lol van zijn zege. En dat terwijl dit toch zijn enige ware thuisrace is, want hij is geboren in België.

Favoriet GP Spa

Bij de bookmakers is Verstappen favoriet. Inzetten doe je het best bij Bet365 want daar pak je momenteel iets betere odds dan bij de andere bookies.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Circuit Spa langste op F1 kalender

Al sinds 1950, het eerste F1-jaar ooit, staat Spa-Francorchamps op de agenda. De baan is 7 kilometer lang en is daarmee de langste op de Formule 1 kalender. Het circuit telt 19 bochten en enkele daarvan zijn de favorieten van de diehard F1-kenners en fans. De befaamdste is de Raidillon (Eau Rouge). Die gaat bergop en bergaf en wordt door de hoogteverschillen zowat blindelings door de coureurs benaderd.

Geen stuiterende wagens meer

In 2023 komen er ingrijpende regels om korte metten te maken met het gestuiter van enkele bolides. Sommige teams hebben daar meer last van dan andere en dat zorgt voor gemengde reacties. Vanaf deze GP in België worden er al enkele maatregelen gelanceerd door de FIA.

Het lijkt vooral te gaan om hoe buigzaam of juist strak de vloerplank is. Het is de bedoeling dat de plank sterker wordt. En de FIA gaat het stuitereffect vanaf nu meten. Komen teams boven het toegestane niveau uit, dan worden ze gedwongen de auto’s aan te passen.

Alles over wedden op Formule 1

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top