Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Formule 1 tips wedden GP Nederland: Max Verstappen!

Formule 1 GP Nederland voorspellen

Zondag 4 september om 15.00 uur begint de Formule 1 Grand Prix van Nederland op Zandvoort. De Dutch Grand Prix keerde vorig jaar terug op de F1-agenda en het werd een glorieus raceweekend.

Max Verstappen won en de Nederlander is ook de grote favoriet voor de editie van 2022. Check wedden op Formule 1 voor de actuele odds bij de bookmakers. Hieronder onze tips.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedden GP Nederland: Max Verstappen topfavoriet

Max wint de race en noteert
snelste ronde

onderaan meer

Het circuit in Zandvoort is kronkelig en beschikt over de befaamde kombochten. Daarin zitten hoogteverschillen en zowel horizontale als verticale zin. Het circuit heeft een lengte van 4,2 kilometer, wat relatief kort is. Er worden 72 rondjes gereden.

Gekke beslissingen Ferrari

De baan is niet per se heel geschikt voor de Red Bull-auto. Het lijkt wat meer op (semi-)stratencircuits als Monaco en Hongarije. Ferrari kwam daar in 2022 erg sterk voor de dag. Maar ja, de Italiaanse renstal blijft maar gekke beslissingen nemen, zoals de keus om Leclerc in de slotfase op Spa te laten proberen om de snelste ronde te laten pakken. Dat mislukte faliekant en hij verloor uiteindelijk nog een plekje.

Spanning uit F1 wereldkampioenschap

In de Formule 1 WK stand heeft Verstappen bijna 100 punten meer dan Leclerc. De spanning kan dus dit weekend definitief uit het Formule 1 wereldkampioenschap worden geslagen. Dat vinden de oranjefans helemaal niet erg. Zelfs als Verstappen de komende races telkens tweede of derde wordt, kan hij een tweede titel op rij amper nog mislopen.

Galavoorstelling Max Verstappen

Vorig weekend gaf Verstappen bij de GP van België een galavoorstelling. Hij was bij de kwalificatiesessies niet te houden. De marge ten opzichte van Ferrari en Mercedes was schrikbarend groot. Hamilton kreeg bijna twee seconden aan zijn broek. Dat is gigantisch. Maar de Red Bull-coureur moest starten vanaf P14, want er werd een gridstraf opgelegd vanwege een motorwissel. Daardoor kwam het team over de seizoenslimiet heen.

Wie houdt Max van de winst af?

In een mum van tijd baande Verstappen zich op Spa naar de voorkant van het veld. En uiteindelijk won hij met dikke voorsprong ten opzichte van teammaatje Checo Perez, die ‘gewoon’ vanaf P2 was gestart. De concurrentie vraagt zich nu af: wat moet er dan gebeuren om die Nederlander van de winst af te houden?

Formule 1 GP Nederland voorpelling

Bookmaker Unibet heeft een mooie special: ‘Max Verstappen wint de race en noteert de snelste ronde’. Zie je dit niet gebeuren ga dan voor de optie ‘nee’ en pak alsnog een mooie odd.

Je kan deze Formule 1 weddenschap nog uitbreiden met pole position. ‘Max Verstappen op pole, wint de race en noteert de snelste ronde’ heeft een behoorlijk hoge quotering. Het is natuurlijk wel een wat riskante bet, dus houd je inzet laag.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top