Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

F1 GP Italië odds Max Verstappen winst en snelste ronde

Tips wedden op Formule 1 GP Italië

Zondag 11 september om 15.00 uur begint de F1 Grand Prix van Italië op Monza. Dat is een plek waar Max Verstappen nog nooit de race heeft gewonnen. Maar om die leemte op zijn snel groeiende cv op te vullen, zien de zaken er voor de Red Bull-coureur goed uit. Alle F1 bookmakers voorspellen een klinkende overwinning voor de Nederlander.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Formule 1 GP Italië 2022: 5e zege op rij?

Max wint en snelste ronde

De leider in de Formule 1 WK-stand heeft vier grands prix achter elkaar gewonnen, wat nieuw is voor de Limburger. Bij elf van de vorige twaalf races stond de huidige wereldkampioen op het podium. De punten stromen dus binnen bij Verstappen, de  teller staat momenteel op 310. Nummer twee is Charles Leclerc met 201 punten, evenveel als nummer drie Sergio Perez.

Mercedes krijgt wat ruimte

Dik honderd punten marge met nog zeven races te gaan: die tweede titel op rij gaat dus zo goed als zeker gepakt worden. Eigenlijk is het vanaf nu een kwestie van minstens het podium halen en alvast werken aan de auto voor 2023. Wie weet schept zo’n houding wat ruimte voor Mercedes, dat de laatste paar races vaker op het podium kwam dan in de eerste seizoenshelft.

Lewis Hamilton eindigt 4e in Nederland

In de vorige race, de F1 GP Nederland, dacht Lewis Hamilton zelfs eventjes te kunnen winnen. Zijn team gaf hem echter geen nieuwe banden, terwijl Max Verstappen en George Russell in de slotfase nog wel de pitstraat indoken. Het was voor hen een peulenschil om na de herstart, vanwege een safety car-situatie, de Brit in te halen. De renstal heeft nu driemaal beslag gelegd op de tweede plaats en die drie keren vonden in de vorige vier races plaats.

Alles over wedden op Formule 1

De pitstops van Ferrari

Dat er ruimte was op het podium hangt samen met de terugval van Ferrari. Eerder dit jaar had de Italiaanse renstal simpelweg de snelste auto, maar Red Bull lijkt op gelijke hoogte te zijn gekomen, terwijl Ferrari ondertussen blijft blunderen in de pitbox. Vorige race lag er dan weer geen complete bandenset klaar voor Carlo Sainz, en was het wielpistool niet netjes neergelegd, maar half op de rijbaan, waardoor Perez eroverheen moest rijden.

Het circuit van Monza heeft een lengte van 5.7 kilometer en er worden 53 rondjes gereden. Het is een baan waarop pure pk’s belangrijker zijn dan grip. Max Verstappen is volgens de Formule 1 voorspellingen van de bookmakers favoriet in het hol van de leeuw.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top