Wedden op WK voetball 2022

Wedden op WK Voetbal 2022

Met wedden op voetbal werd het WK voetbal 2018 toch nog een mooi toernooi! Dat Nederland niet mee deed was geen enkel probleem voor het afsluiten van winstgevende weddenschappen… Op deze pagina lees je alles wat je moet weten voor het gokken op het Wereldkampioenschap Voetbal.

WK Voetbal Wedden Tips

Wie wint het WK voetbal 2022 in Qatar?
De noteringen voor Qatar favorieten zijn nog niet bekend maar uiteraard kun je in de tussentijd op talloze andere toernooien inzetten. Wat dacht je van bijvoorbeeld gokken op de Nations League?

Dit zijn de favorieten voor de eindzege:

  • Spanje 4.50
  • België 6.00
  • Frankrijk 6.00
  • Duitsland 6.00
  • Italië 8.50
Voor iedere ingezette euro krijg je bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. Alle tips op onze site zijn gebaseerd op de persoonlijke mening van de auteur; wij garanderen geen succes. 18+ Speel Bewust! Alle genoemde odds waren op het moment van schrijven geldig bij Bookmaker Mr Green Sport.

Rusland WK voetbal 2018

Wedden op WK voetbal 2018 is hot deze zomer! Lang hebben we natuurlijk achter ons Oranje gestaan, maar helaas is het het Nederlands elftal niet gelukt zich te kwalificeren.

Maar ondanks die grote teleurstelling is gokken op WK voetbal uiteraard altijd nog een hele leuke bezigheid… Voor goede WK weddenschappen maakt het in feite niet uit om welke poppetjes het gaat. Inzetten doen we niet uit warme gevoelens voor een team – voor ons tellen alleen de mooie mooie odds bij de bookmakers. We gaan puur voor de winst!

Dus, genoeg getreurd om Oranje (inzetten op het Nederlands elftal kan trouwens wel met wedden op Nations League). Schouders recht en op naar een schitterend voetbaltoernooi in Rusland met honderden mogelijkheden om te winnen met prima weddenschappen bij de WK bookmakers!

Gokken WK voetbal

Wedden op WK Voetbal Rusland 2018Voor iedere wedstrijd hebben de goksites gedurende het toernooi tientallen weddenschappen klaar staan. Dat varieert van het voorspellen van de uitslag tot het gokken op goals, kaarten en corners en nog veel meer. Uiteraard zijn dit soort weddenschappen pas kort voor de daadwerkelijke wedstrijd bij de WK bookmakers beschikbaar, maar ook op de langere termijn kun je WK voorspellingen doen.

Maanden van tevoren kon je al de WK winnaar voorspellen en waren er bij sommige bookmakers al ‘team specials’ beschikbaar. Vanaf nu gaan de bookies helemaal los en komen er meer en meer weddenschappen. Op dit moment van schrijven kun je bijvoorbeeld volop inzetten op groepswinnaars en voorspellen welke ploegen in Rusland doorgaan.
Sinds het WK speelschema bekend is vind je bij de bookies de weddenschappen per wedstrijd. In eerste instantie is het alleen nog mogelijk om in te zetten op winnaars en/of gelijkspel, maar als de wedstrijd nadert zijn er per duel meer dan honderd wedopties!

En dan gaan voor het wedden op WK voetbal 2018 de specifieke zaken tellen. Welke teams hebben te maken met problemen in de verdediging, zijn er blessures, schorsingen of onderlinge ruzies? Al dit soort dingen zijn van belang voor het kiezen van je WK weddenschappen. Hoe meer kennis je vooraf hebt, hoe beter je kunt inschatten in welke bets waarde zit.
Onze experts zitten er bovenop en zijn ervaren spelers – gedurende het hele toernooi in Rusland tippen ze jou van de meeste waardevolle WK weddenschappen!

Favoriet WK 2018

Voorafgaande het toernooi was Duitsland samen met Brazilië dé favoriet bij de bookmakers. De regerend wereldkampioen bakte er in de eerste groepswedstrijd echter niets van en kelderde bij de wedkantoren direct naar een vierde plaats op de lijst met WK favorieten. Bovenaan staat nog steeds Brazilië, maar ook de Goddelijke Kanaries wisten de eerste WK wedstrijd niet te winnen – er werd gelijk gespeeld tegen nota bene de Zwitsers. Het kan dus raar lopen op zo’n groot evenement, de druk is immens en sommige ploegen moeten echt groeien in het toernooi.

De eerste wedstrijden kunnen, maar hoeven nog niet zoveel te zeggen. Brazilië is op het moment van schrijven nog altijd topfavoriet bij de bookies en daarna volgt Spanje. Bovenaan vind je de up to date odds voor de WK favorieten. Houd gevaarlijke outsiders als België en Senegal (ja, echt) ook in de gaten! Wil je de winnaar van het WK voorspellen dan heb je bij de bookmakers ook de mogelijkheid om in te zetten op een top 2 of top 4 plaats – en dat over het algemeen tegen prima odds.

Wie wordt topscorer WK 2018?

Dat is een interessante vraag. Messi stond samen met Neymar in eerste instantie bovenaan, maar de Argentijn duikelde enorm naar beneden na de eerste teleurstellende wedstrijd.
De odds voor WK topscorers kunnen enorm fluctueren. Ronaldo telde eerst niet mee, maar na zijn 3 goals in de wedstrijd tegen Spanje steeg hij op het lijstje en werd plotsklaps de topscorer favoriet bij de bookmakers. De odds stegen binnen 1 dag van 15.00 naar 3.00. Ook Harry Kane en Romelu Lukaku deden het direct goed en zullen voorlopig nog meedoen om de titel.

Wedden WK voetbal bookmakersMaar zoals gezegd, de odds kunnen snel veranderen. Wil je voorspellen wie topscorer WK 2018 wordt, dan zul je een paar zaken sowieso moeten nagaan: welk land kan ver komen op het WK (uiteraard van groot belang, hoe meer wedstrijden een land speelt hoe meer kansen voor de toppers om doelpunten te maken), welke spelers zijn bijna niet te stoppen op weg naar het doel, wie is in topvorm en scoort altijd al veel in de eigen competitie? Bovenaan vind je de actuele quoteringen voor de WK topscorers.

WK Weddenschappen

Zoals al eerder gezegd, een WK voorspelling doen gaat verder dan alleen het voorspellen van de winnaar of uitslag. Uiteraard zijn dat prima weddenschappen en kun je er lekker mee verdienen, maar verdiep je ook eens in de mogelijkheden van Asian Handicaps, combinatie weddenschappen en over/under betting. Dit zijn allemaal wedopties die wellicht iets riskanter zijn, maar ook spannender en winstgevender!

Ga bijvoorbeeld bij een wedstrijd met ongelijke tegenstanders voor een handicap bet (dat kan natuurlijk ook met bijvoorbeeld wedden op Europa League andere grote toernooien). Door een virtuele voorsprong te geven aan de zwakkere partij pak je hogere noteringen. Verwacht je bij een wedstrijd tussen teams voor wie er nog veel op het spel staat dat er flink verdedigd gaat worden? Check dan eens de odds op ‘minder dan 1.5 goals’ bijvoorbeeld. Dat soort voorspellingen leveren je vaak meer op dan dan je denkt.
Wedstrijden waarin ploegen gaan voor de laatste kans in Rusland, staan vaak ook garant voor kaarten. Ga eens na wie de heethoofden van een team zijn en kijk wat inzetten op een kaart je oplevert.

Uiteraard zijn dit soort mogelijkheden er ook buiten het WK in Rusland om. Fan van de Spaanse competitie? Probeer eens wat van bovenstaande mogelijkheden uit met wedden op La Liga.

In de index Gokken A – Z in het menu van deze site vind je alle wedtermen, uitleg en meer op een rij.

WK 2018 voorspellingen

Duitsland won het WK 2014. De ploeg van Joachim Löw was in de WK finale te sterk voor Argentinië en de wedstrijd eindigde met 1-0 in de verlenging. Nederland werd knap derde. Dat bood voor velen een mooi vooruitzicht voor het wedden op EK voetbal, maar hoe anders liep het…

Duitsland wist zich wel te handhaven maar werd in de halve finales door Frankrijk uit het toernooi geknikkerd. Duitsland en Frankrijk zijn op dit moment beide topfavoriet voor de wereldtitel, met de hete adem in de nek van Brazilië, Argentinië en Spanje.
België hoort in Rusland bij de WK voetbal bookmakers bij de outsiders en noteert 15.00 op winst. Europees kampioen Portugal lijkt in de strijd om het Fifa wereldkampioenschap 2018 niet mee te doen.

Check eens de resultaten van de Confederations Cup, de vriendschappelijke wedstrijden en kwalificaties voordat je op het WK in Rusland wedt. Je krijgt zo een goed beeld van de elftallen op dit moment en je kunt je weddenschap erop afstemmen. Een WK bet nu plaatsen betekent doorgaans vrij hoge noteringen.

Live wedden op WK voetbal 2018

Onder de wedstrijd inzetten is het helemaal! Live wedden op het WK houdt in dat je tijdens de wedstrijd je voorspelling doet. Je kunt dan uiteraard veel beter inschatten hoe het spel verloopt en je weddenschap daarop baseren.

Deze manier van voorspellen is een vak apart. Probeer het eens uit met kleinere bedragen en kom erachter hoe het precies werkt. In ieder geval gaat het erom dat je snel reageert op wat er op het veld gebeurt want de odds bij de bookies worden continue aangepast. Leer nu vast de fijne kneepjes en je kunt straks met live wedden op WK voetbal 2018 veel geld verdienen!

WK Voetbal 2018 Rusland

Het WK 2018 vindt plaats in Rusland van 14 juni tot en met 15 juli 2018. De UEFA vaardigt 14 landen af naar het toernooi – Rusland is als gastland automatisch geplaatst. De overige WK deelnemers komen vanuit de bonden Asian Football Confederation, Confederation of African Football, CONCACAF (N Amerika), CONMEBOL (Z Amerika) en de Oceania Football Confederation. De wedstrijden worden in 12 stadions verdeeld over 11 WK speelsteden gespeeld.

Bovenaan deze pagina vind je actuele noteringen voor het wedden op WK voetbal 2018. Bij de sportweddenschappen tref je actuele WK voorbeschouwingen aan en bij de betting tips tippen we mooie WK voetbalweddenschappen voor hét toernooi in Rusland. Succes!