Wedden op Tennis

Met uitzondering van de maand december, kun je het hele jaar genieten van tennistoernooien. Naast de vier grote grandslams staan er nog zo’n 70 andere toernooien op de ATP kalender. Wedden op tennis kan altijd. Het hele jaar rond staan er honderden tennis weddenschappen voor je klaar!

Onze wedden op tennis tips

Wint Serena Williams het volgende grand slam?

De favorieten bij bookmaker Mr Green voor de Grand Slam in Melbourne zijn:

  • Serena Williams @5.25
  • Simona Halep: @9.00
  • Kerber / Osaka / Svitolina: 10.00
Voor iedere ingezette euro krijg je bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. Alle tips op onze site zijn gebaseerd op de persoonlijke mening van de schrijver; wij garanderen geen succes. 18+ Speel Bewust! Alle genoemde odds waren op het moment van schrijven geldig bij Bookmaker Kroon Sport.

Wie gaan het doen in 2018?

tennis Rafael Nadal weddenschappen GettyWie is jouw favoriet? Vorig tennisseizoen was top voor Roger Federer en Rafael Nadal. Tijdens het Australian Open maakt Federer een glorieuze comeback en de Zwitser won vervolgens ook Wimbledon. Rafael Nadal pakte zijn tiende Roland Garros titel en de winst op het US Open. Met de oud gedienden moet nog altijd rekening gehouden worden… Ook in 2018 gingen de eerste grand slam titels van het jaar wederom naar Federer en Nadal.

Novak Djokovic kende aan de andere kant een rampzalig tennisseizoen. Halverwege het jaar moest hij opgeven wegens een ernstige elleboogblessure. In 2018 belooft Djoko weer te schitteren; hij is fit en met een nieuwe trainer wil de Serviër weer prijzen gaan pakken.

Tennis weddenschappen / winkansen

Succesvol wedden op tennis vereist een basiskennis van de sport. En hoe meer je weet over spelers, hoe groter je kans wordt om te winnen. Wees dus bij de tijd (of lees de actuele wedtips).

Let op de recente vorm van spelers, hoe lang zijn of haar vorige partij duurde, en of er recente blessures zijn geweest. Is een speler een langzame starter of een specialist in aces, en wie won er het meest bij eerdere ontmoetingen tussen beide spelers?
Kijk ook hoe de resultaten en de speelstijl van een speler zijn op het soort baan waarop de wedstrijd gespeeld zal worden. Wimbledon wordt op gras gespeeld, en Roland Garros op gemalen baksteen. Dat maakt die twee toernooien uniek – deze ondergronden hebben in het verleden al vaker een onverwachte winnaar opgeleverd!

Voorspel jij de grote verrassing van het toernooi?

Waar kun je wedden op tennis?

Bij een bookmaker moet je zijn om te gokken op tenniswedstrijden. Moest je vroeger de deur nog uit om een weddenschap af te sluiten, tegenwoordig zet je heel gemakkelijk in via je computer, tablet of mobiel. Bij alle bookmakers, oftewel wedkantoren, kun je online wedden op tennis en op dit moment is Mr Green een van de beste aanbieders voor de Nederlandse markt. Bij Kroon Sport zit je goed met de live streams tennis – overigens ook voor het wedden op sport een aanrader want ook daar kijk je op de site van deze bookie naar!

Op Onlinewedden.com vind je alles wat je moet weten over tennis weddenschappen. Ga naar de goksites review pagina voor meer informatie over de goksites die er zijn en naar de wedgids voor alles wat je wil weten over sportweddenschappen.

Inzetten op tennis

Tennis BookmakersEen tennis voorspelling doen is erg eenvoudig. Heb je eenmaal bij een goksite een account aangemaakt (en natuurlijk je welkomstbonus geclaimd!), dan kun je aan de slag. Zoek het toernooi of de match waar je op wilt inzetten en kies uit een van de vele inzetmogelijkheden. Bij iedere wedstrijd / weddenschap vind je de ‘noteringen’. Dat is het bedrag dat voor iedere ingezette euro wordt uitbetaald als je een bet hebt gewonnen.

Een weddenschap gevonden die je aanstaat? Klik op de notering en het wedstrookje verschijnt in beeld. Geef aan wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf. Maak ook zeker gebruik van de tennis voorspellingen van onze experts. Bij grote evenementen vind je regelmatig tips voor winnende tennis bets.

Bookmakers tennis

Honderden tennisweddenschappen staan bij de bookmakers voor jou klaar om op in te zetten. Profiteer van hoge noteringen door ruim voor de start van ieder toernooi je voorspelling te doen! Uiteraard staan per match de meest actuele odds online. En dat gaat van set betting tot het voorspellen van het aantal games, tiebreaks en nog veel meer.

Zet eens in op tennis en maak de wedstrijden nog spannender. Ligt de winnaar van een bepaalde partij wel erg voor de hand, kijk dan dan eens naar de Asian Handicaps – vaak een uitstekende wedoptie voor een hogere quotering!

Bij een aantal goksites kun je bovendien gratis live stream naar tenniswedstrijden kijken die niet op televisie uitgezonden worden!

Live wedden op tennis

Bijna alle internet bookmakers bieden je de kans je tennisinzicht te benutten en hebben tennis weddenschappen op hun site. Live wedden op tennis hoort daar ook bij en bij een aantal bookies kun je zelfs live stream tennis kijken.

Live wedden op tennis geeft je een hoop extra kansen. Je volgt de partij op de voet en je weet wellicht wat de zwakke en sterke punten zijn van bepaalde spelers. Terwijl de wedstrijd in volle gang is worden de noteringen door de bookmakers continu aangepast. Zet in op het juiste moment en pak de beste odds! Live gokken kan je heel veel geld opleveren.

Live streaming tennis kijken is een uitstekend hulpmiddel bij in play tennis betting en voor spelers bij bookmaker Kroon Sport is dat gratis!

Goksites tennis favorieten

Live wedden op tennisDe grote namen kent iedereen wel: Rafael Nadal, Novak Djokovic, Serena Williams etc. Uiteraard staan deze spelers altijd hoog op de lijst met favorieten van de bookmakers.
Maar wedden op tennis levert meer op als je eens inzet op iemand van wie je een overwinning niet zo snel verwacht. Kijk eens goed naar de conditie en prestaties van outsiders en maak van je voorspelling een groot succes!

Je kunt bij goksites op enkele wedstrijden inzetten, maar ook gokken op een reeks wedstrijden. Bepaal je strategie en bezorg jezelf eens een Grand Slam met bijvoorbeeld een multi bet!
Af en toe redt een Nederlandse tennisser het behoorlijk ver. Zet in op jouw Nederlandse favoriet en verdien aanzienlijk wat geld met goede voorspellingen. Speel je liever op safe, dan kun je wellicht beter voor één van de toppers gaan.

Engelse tennis wedtermen

Niet alle online bookmakers bieden wedden op tennis aan in het de Nederlandse taal. Je zult dus regelmatig Engelse wedtermen tegenkomen, zoals de benamingen van verschillende categorieën weddenschappen.

  • Outright Betting: voorspel de winnaar van het toernooi
  • Match Betting: wedden wie de wedstrijd wint
  • Set Betting: wedden op wat de exacte uitslag in sets zal zijn. Net als bij voetbal kun je sets ook in meervoudige weddenschappen of ‘accumulator bets’ (gestapelde weddenschappen) opnemen.
  • To Win 1st Set: wie is de winnaar van de eerste set?
    Omdat er maar twee tegenstanders zijn in een tenniswedstrijd, zijn de odds vaak klein. Om een groot bedrag te winnen is het mogelijk om een serie-weddenschap af te sluiten van opeenvolgende wedstrijden.