skip to Main Content
Australian Open Tennis Wedden

Bij de bookmakers kun je gedurende het hele jaar wedden op tennis. De quoteringen voor het wedden op Australian Open staan maandenlang van tevoren online en hoe eerder jij erbij bent, hoe hoger de odds. Bereid je met de Tennis Wedden Gids voor op het nieuwe seizoen dat start met het grand slam down under!

Wie wint de Australian Open 2021 bij de mannen? De noteringen bij bookmakers:

  • Novak Djokovic: 1.86
  • Daniil Medvedev: 2.00

Voor iedere ingezette euro krijg je bij bookmakers als Toto bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug. 18+ Speel Bewust!

Na een welverdiende rustperiode in december zijn de tennistoppers er begin van het jaar weer helemaal klaar voor! Het eerste grand slam van het seizoen vindt van 8 februari t/m 21 februari 2021 plaats in Melbourne. Vorig jaar won Sofia Kenin haar eerste grand slam titel in de finale tegen Garbiñe Muguruza. Bij de heren moest Dominic Thiem in vijf sets zijn meerdere erkennen in Novak Djokovic.

Gokken Australian Open 2021

Ook in 2021 zijn er weer volop kansen voor de titelverdedigers, de rijzende sterren en grootheden als Nadal en Williams. Ben jij een echte tennisliefhebber, maak dan gebruik van je inzicht en kennis en win met wedden op Australian Open!

Australian Open betting is vooraf en tijdens het hele tennistoernooi mogelijk. Uiteraard hebben de bookmakers gedurende het toernooi weddenschappen voor de actuele wedstrijden klaar staan, maar lang van tevoren kan je met een outright bet al een voorspelling op de uiteindelijke winnaar doen.

Wedden op sport kan iedereen, van eenvoudigweg het voorspellen van uitslagen tot inzetten op meer complexe weddenschappen. Ben je geheel nieuw, geen paniek; op deze pagina lees je alles over het wedden op Australian Open – over waar je moet inzetten, hoe tennis odds in elkaar steken, wat alle termen betekenen en nog veel meer.

Waar kun je wedden op Australian Open?

Wedden op grand slams als deze, en talloze andere sporten, doe je bij een bookmaker / wedkantoor. Je kunt er gewoon voor thuisblijven want je regelt alles online op je computer, mobiel of tablet. 24 uur per dag inzetten waar en wanneer het jou uitkomt!

Op de review pagina vind je de top 10 van beste bookmakers. Verder vind je op Onlinewedden.com allerlei informatie aan zoals over het openen van een account, wat quotes en odds zijn, combi bets enzovoorts. Lees desgewenst de handleiding wedden op sport die met zeer veel nuttige info nieuwkomers op weg helpt.

Inzetten op Australian Open

Wedden op Australian Open tennis is heel eenvoudig. Heb je eenmaal bij de bookmaker van je keuze een account aangemaakt (en de riante welkomstbonus opgestreken!) dan kun je gelijk aan de slag.

Zoek bij de bookie de match of de bet op waar je op in wilt zetten en kies uit een van de vele mogelijkheden. Bij iedere wedstrijd vind je de quoteringen. Dat is het bedrag dat (voor iedere euro die je hebt ingezet) wordt uitbetaald als je je weddenschap hebt gewonnen. Een weddenschap gevonden die je aanstaat? Klik op de quotering en het wedstrookje verschijnt in beeld. Geef aan wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf.

Overigens kun je ook altijd gebruikmaken van de voorbeschouwingen en tennis betting tips van onze experts! Je vindt ze in het menu bij de sportweddenschappen.

Gokken op Australian Open

Wedtopties tennis

Inzetten op een van de favorieten ligt voor de hand maar wedden op Australian Open levert meer op als je gokt op een speler van wie je een overwinning niet zo snel verwacht. Dit geldt natuurlijk ook voor bijvoorbeeld het wedden op Wimbledon en andere tennistoernooien. Kijk eens goed naar de conditie en prestaties van outsiders en maak een klapper met je weddenschap!

Per match staan de meest actuele odds online. En dat gaat van het voorspellen van het aantal sets tot het inschatten van het aantal games, tie breaks en nog meer. Is de winnaar van een bepaalde partij wel erg voorspelbaar, kijk dan eens naar de Asian Handicaps – vaak een uitstekend middel om een hogere quotering te krijgen! Of overweeg in te zetten op een reeks matches. Bepaal je strategie en bezorg jezelf eens een Grand Slam met bijvoorbeeld een multi bet!

Australian Open live stream kijken

Sommige goksites zenden de (meeste) tenniswedstrijden van de Australian Open uit op de live stream. Zo kan iedereen met een account bij onder meer bookmaker Casino Winners gratis live het grand slam toernooi down under volgen!
En dat is niet alleen leuk, maar ook heel handig bij het live wedden. Verdiep je eens in de spannende wereld van in-play wedden op Australian Open – razend populair en je kan profiteren van ongekend scherpe noteringen. Kun jij met je tennisinzicht al voorspellen hoe de partij gaat verlopen? Zet dan live in op het beste moment en pak een superwinst.

Australian Open bookmakers

Bookmakers halen jou graag binnen als nieuwe speler. En de Australian Open is een uitstekende gelegenheid voor ze om met spectaculaire promoties te komen. Het grand slam in Melbourne is tenslotte het startschot voor een gloednieuw tennisseizoen en met een bookmakers account kun je de rest van het jaar volop inzetten op tennis. Het is dus de moeite waard om eens goed te kijken wat de Australian Open goksites allemaal over hebben om jou als nieuwe klant te kunnen verwelkomen.

Bij sommige bookmakers zul je kunnen profiteren van een extra hoge welkomstbonus en bij een andere krijg je wellicht wat gratis weddenschappen aangeboden. Zet dat eens op een rijtje, vergelijk ook het aanbod weddenschappen en de hoogte van de odds en maak een weloverwogen keuze. In onze reviews hebben we al heel wat plussen en minnen op een rijtje gezet om het je gemakkelijker te maken.

Back To Top