Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen schaatsen: team pursuit en shorttrack favorieten

Olympische Winterspelen voorspellingen schaatsen

Dinsdag en woensdag worden in Beijing de ijzers weer ondergebonden en wat TeamNL betreft zijn er bij het schaatsen drie onderdelen waarop goud kan worden gewonnen. Suzanne Schulting is de grote favoriet op de 1500 meter shorttrack en bij de ploegenachtervolging zijn er kansen voor de mannen en vrouwen.

Hoewel gokken op goud bij de team pursuit in beide gevallen wat optimistisch lijkt. Bookmakers zien bij de vrouwen Japan, en bij de mannen Noorwegen als voornaamste favorieten:

Wedden op Schaatsen – alles wat je moet weten

Kanshebbers ploegenachtervolging schaatsen

Hoe groot zijn de kansen op medailles precies? Bij de ploegenachtervolging voor mannen op de langebaan was Nederland bij bookmakers eerst de grootste kandidaat voor goud, maar inmiddels deelt het de favorietenrol met de Noren.

In de kwartfinale zette Noorwegen de snelste tijd neer (1,43 rapper dan Nederland) en de Scandinavische ploeg geldt momenteel als de grootste kanshebber voor het goud, al liggen de odds bij de bookies erg dicht bij elkaar. Er is dus van alles mogelijk.

Sven Kramer zwakste schakel

Het is bijna niet voorstelbaar het te moeten zeggen, maar bij Oranje is Sven Kramer nu toch wel de zwakste schakel. De Noren maakten in de kwartfinale vooral het verschil in de eerste helft. En snel starten, dat zit er nou eenmaal niet in bij de 35-jarige Kramer. De andere halve finalisten in de ploegenachtervolging zijn de VS en Rusland.

Vrouwen team pursuit niet erg hecht

Bij de vrouwen nemen de Nederlandse schaatssters het op tegen Canada. Japan en Canada staken er in de kwartfinale van de team pursuit enorm bovenuit. Het is lastig je voor te stellen hoe Nederland ineens die marge van 3,3 seconden op Canada in de kwartfinale gaat goedmaken. In elk geval niet met soepel teamwork, want dit team is simpelweg niet erg hecht.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Programma schaatsen Winterspelen 2022

Dinsdag vanaf 7:30 uur staat de ploegenachtervolging op het programma Olympische Spelen. In de halve finales is het eerst de beurt aan de vrouwen, om 07:52 start de team pursuit voor de mannen. Lukt het om de finale te halen, dan rijden Ireen Wüst, Antoinette de Jong en Irene Schouten die om 8:24 uur. Sven Kramer, Patrick Roest en Marcel Bosker om 8:43 uur.

Woensdag begint bij het shorttrack de 1.500 meter voor vrouwen. De kwartfinales beginnen om 12:30, de halve finales om 13:15 uur en de finale is om 14:11 uur.

Helaas zijn de mannen niet van de partij bij de relay-finale. In de halve finale lagen de Nederlandse shorttrackers op finalekoers, tot in de slotronde Itzhak de Laat op de streep werd verslagen.

Wedden op Olympische Spelen – alles wat je moet weten

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top