Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Rico Verhoeven – Hesdy Gerges Glory: de voorspellingen

Kickboksen Rico Verhoeven – Hesdy Gerges | Zaterdag vindt in Rotterdam Glory 77 plaats en het vechtsportgala heeft Rico Verhoeven als ultieme attractie in huis. Hij vecht tegen Hesdy Gerges, een man waarmee hij het al tijden verbaal aan de stok heeft. De winnaar van het gevecht komt daarna nog een keer in actie!

Rico Verhoeven – Hesdy Gerges Glory 77

Hoe dat zit? Aanvankelijk zou Verhoeven zijn wereldtitel in het zwaargewicht bij Glory verdedigen tegen Jamal Ben Saddik. De Marokkaanse Belg moest zich echter vanwege fysieke klachten afmelden. Toen knutselde de bond deze opzet in elkaar: een viermanstoernooi waarbij er geen titel op het spel staat. De andere halve finale gaat tussen Levi Rigters en Tarik Khbabez.

Levi Rigters – Tarik Khbabez

Alhoewel: Glory heeft er voor de lol en prestige toch nog een titel aan verbonden. Namelijk ‘Heavyweight Tournament World Champion’, wat niet echt veel betekenis heeft. Rigters is een 25-jarige Abcoudenaar en de 28-jarige Marokkaans-Nederlandse Khbabez zal zijn eerste partij voor Glory vechten.

Wedden op Vechtsporten
Wedden op vechtsporten is mogelijk bij alle bookmakers. Hoe vind je de beste odds? Weddenschappen vechtsporten: MMA, (kick)boksen en meer.
Lees verder

Hesdy Gerges toch wel interessante tegenstander

Dat vechtsporters meestal weinig respect zeggen te hebben voor hun tegenstanders is niets normaal. Pers en fans smullen van de beledigingen over en weer, of, zoals eind 2019 gebeurde, verstoringen van elkaars persconferentie. Verhoeven had eigenlijk niet zoveel interesse om tegen Gerges te vechten, want die staat simpelweg niet hoog genoeg op de Glory-ladder. Maar juist door de grote mond van Gerges is het toch wel weer interessant geworden. “Als je dan toch nu in de nood op zoek bent naar een geduchte, goede tegenstander, dan is dit er zeker één”, legt hij uit.

Praatjes vullen geen gaatjes

Gerges schijnt te beseffen dat hij er baat bij heeft om even flink af te geven op Rico Verhoeven. Dus heeft hij er maar een schep bovenop gedaan: “Als mens vind ik hem echt een sukkel, een teringlijer. Ik vind het gewoon een eikel.” Maar wel een ‘eikel’ die 19 van zijn 20 Glory-partijen won. Gerges heeft een negatieve balans van drie zeges en zes nederlagen. Overall, dus bij alle bonden, staat Verhoeven op 56-10 en Gerges op 51-19 (en eenmaal onbeslist).

Rico Verhoeven - Hesdy Gerges Glory: de voorspellingen

Glory 77 voorspellingen en programma

Wedden op kickboksen Rico Verhoeven | Rico Verhoeven noteert bij de bookmakers 1.18 voor de winst en Hesdy Gerges 4.50. Levi Rigters is in zijn partij tegen Khbabez favoriet met een quotering van 1.68. Een derde Nederlander komt de ring in bij Glory 77. Amsterdammer Murthel Groenhart (34) neemt het op tegen de Franse titelhouder weltergewicht Cédric Doumbé. Groenhart is @3.25 de underdog, Doumbé noteert 1.3.1 voor een zege. Hier is de fight card:

Artem Vakhitov (RUS) (C) vs. Alex Pereira (BRA)
Undisputed Licht zwaargewicht Kampioenschap (95 kg)

Cédric Doumbé (FRA) (C) vs. Murthel Groenhart (NED)
Undisputed Weltergewicht kampioenschap (77 kg)

Levi Rigters (NED) (C) vs. Tarik Khbabez (MOR)
Zwaargewicht Toernooi, halve finale B

Rico Verhoeven (NED) (C) vs. Hesdy Gerges (NED)
Zwaargewicht Toernooi, halve finale A

Tiffany Van Soest (USA) (C) vs. Aline Pereira (BRA)
Super Bantamgewicht kampioenschap (55,3 kg)

Luis Tavares (NED) vs Donegi Abena (SUR)
Licht zwaargewicht (95 kg)

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top