Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Badr Hari – Benjamin Adegbuyi Glory 76 | Doel kampioensgordel kickboksen

Tijdens Glory 76, zaterdag 19 december in Rotterdam, staat een fraai hoofdgevecht bij de zwaargewichten op het menu: Badr Hari – Benjamin Adegbuyi. Maar dat is niet alles: op een geheime locatie in de havenstad worden ook een toernooi tussen vier zwaargewichten en een wereldtitelgevecht in het weltergewicht afgewerkt.

Glory kickboksen voorspellen Badr Hari - Arek Wrzosek

Badr Hari – Benjamin Adegbuyi Glory 76

Dit wordt het eerste vechtsportgala dat Glory organiseert sinds het door de corona-uitbraak al zijn activiteiten moest staken. Daardoor raakte de bond in grote financiële en organisatorische problemen. Achter de schermen werd gewerkt aan een reorganisatie en herstart en Glory 76 moet de wedergeboorte van Glory symboliseren. Dus dan komt een enorm kanon en grote publiekstrekker als Badr Hari als geroepen.

Veteranen

Hari heeft 121 officiële profpartijen gevochten en won er daarvan 106. De laatste jaren wordt de onlangs 36 jaar geworden Marokkaan geplaagd door blessures. Ook Benjamin ‘Benny’ Adegbuyi is een veteraan. De Roemeen met Nigeriaanse wortels won 34 van zijn 40 kickbokswedstrijden en is een trainingsmaat van Rico Verhoeven.

HarivsAdegbuyi
#3rank#2
0-2-0 (0 KO)Glory14-4-0 (6 KO)
106-14-0 (92 KO)overall34-6-0 (19 KO)
114.5 kggewicht121.3 kg
MarokkolandRoemenië
4:42avg fight time7:29
34:11knockdown ratio17:2
7.47slpm11.73
48.17%Striking accuracy53.46%

Doel Badr Hari: Glory kampioen zwaargewichten

Hari is ervan overtuigd dat hij zijn Badr Army zal laten juichen. “Echt, dit is easy money voor mij. Een walk in the park. Ik heb mannen verslagen die voor deze jongen een legende waren.” Hij merkte tijdens zijn trainingsperiode dat hij nog steeds op de toppen van zijn kunnen is. “Gasten van 25, 26 jaar daar, die gaf ik een pak slaag”, zo pocht hij.

Niet per se tegen Rico Verhoeven

Dit gevecht is voor Badr Hari een tussenstation op weg naar zijn ultieme doel, weer Glory kampioen bij de zwaargewichten worden. “Ik volg de kampioensriem. Ik wil volgend jaar de Glory-kampioen zijn, dus ik ga naar waar de riem is.” Waarmee hij bedoelt dat hij niet per se tegen Verhoeven wil vechten, maar gewoon tegen wie op dat moment de kampioensgordel draagt.

‘Benny’ Adegbuyi gaat voor knock out

Ook Adegbuyi is niet op zijn mondje gevallen. “Ik wil Badr knock out slaan, maar dat gaat wellicht niet lukken, want hij heeft er een handje van om op te geven”, zei hij. “We weten het allemaal. Als het gevecht te lastig wordt, dan wurmt hij er tussenuit.”

Voorspellingen Badr Hari – Benjamin Adegbuyi

Benieuwd naar wat de bookmakers vinden en wat zij voor het wedden op kickboksen noteren? Badr Hari is dik favoriet staat op 1.23 voor de winst, een zege voor Benjamin Adegbuyi noteert 4.00. Vermoed je net als de Roemeen dat Hari een blessure oploopt, dan is die 4.00 een mooie quotering.

4.00 x de inleg op KO Badr Hari

Programma kickboksen Glory 76

  • Halve finale zwaargewichttoernooi: Levi Rigters (Ned) – Marciano Bhugwandas (Sur)
  • Halve finale zwaargewichttoernooi: Antonio Plazibat (Kro) – Nordine Mahieddine (Fr)
  • Titelgevecht Weltergewicht: Cédric Doumbé (Fra) – Karam Ghaji
  • Finale zwaargewichttoernooi
  • Zwaargewichten : Badr Hari (Mar) – Benjamin Adegbuyi (Roe)

De winnaar van het zwaargewichtentoernooi heeft het recht op een gevecht tegen Badr Hari, Rico Verhoeven, Benjamin Adegbuyi of Jamal Ben Saddik. Later zal duidelijk worden wie van de vier dat wordt. Vermoedelijk gaat dat gevecht in het voorjaar van 2021 plaatsvinden.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top