Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Anthony Joshua – Kubrat Pulev boksen om titel zwaargewichten

Boksen Anthony Joshua – Kubrat Pulev | In de nacht van zaterdag op zondag bokst Anthony Joshua tegen Kubrat Pulev. Je zult tot circa 1 uur Nederlandse tijd moeten wachten op het titelgevecht, maar dat hangt af van het verloop van de daarvoor geprogrammeerde partijen. De Britse en Bulgaarse vechters strijden om de wereldtitel het zwaargewicht. Checken we de odds voor het wedden op boksen bij de bookies dan zien we dat Pulev vrijwel kansloos is met 7.00.

Anthony Joshua - Kubrat Pulev boksen om titel zwaargewichten

Anthony Joshua – Kubrat Pulev boksen om titel zwaargewichten

Fans moesten een paar maandjes extra wachten op deze partij, want aanvankelijk zou het in juni 2020 worden gehouden, maar de bonden WBA (Super), IBO, IBF en WBO werden door de coronacrisis gedwongen om de boel op pauze te zetten. Wil je het gevecht live zien, dan is er vanuit Nederland maar een optie: neem een abonnement op de streamingdienst DAZN.

Joshua regerend wereldkampioen zwaargewicht

Joshua staat al jarenlang aan de top en hij probeert voor eigen publiek in de Wembley Arena zijn titel te verdedigen. Dit wordt het 25e gevecht van de in 1989 geboren bokser en de man uit Watford won 23 van de vorige 24 wedstrijden. In december 2019 heroverde hij de titel bij de zwaargewichten door Andy Ruiz te verslaan, op punten. Joshua is 1,98 meter lang en heeft een reach van 2,08 meter.

Pulev verloor alleen van Klitschko

Pulev, geboren in 1981, won 28 van zijn 29 profpartijen en meet 1,94 meter en heeft een reach van 2,02 meter. De enige nederlaag die de Cobra leed was tegen Wladimir Klitschko, dus dat was wel te begrijpen. Zijn laatste partij was in november 2019, toen hij Rydell Booker in 10 rondes versloeg. Dat is een nogal lange pauze voor een bokser van inmiddels 39 jaar en het noodzaakt de Bulgaar om te proberen dit gevecht niet tot aan de laatste rondes te laten duren – dat is absoluut in zijn nadeel. Hij moet voor de KO gaan.

19 december Badr Hari tegen Adegbuyi

Voor Nederlandse liefhebbers van vechtsporten is dit een lekkere opwarmer voor de comeback van Badr Hari. Hij verschijnt op 19 december bij het kickboksevenement GLORY 76, op een geheime locatie. Zijn opponent is dan de Roemeen Benjamin Adegbuyi. Ook dit gevecht is uitgesteld: Hari liep corona op en kon daardoor op 7 november niet in de ring verschijnen.

Zijn ziekteperiode is nu achter de rug en zijn zelfvertrouwen is niet aangetast. “Zeker de eerste week was ik heel ziek. Nu ben ik volledig hersteld en voel me sterk. Het wordt een walk in the park. Benjamin gaat de eerste ronde knock-out.”

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top