Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Favorieten en odds Ronde van Vlaanderen 2023

Deze week is wedden op wielrennen voor de liefhebbers een must. Met de E3 Saxo Bank Classic, Dwars door Vlaanderen én natuurlijk de Ronde van Vlaanderen is dit een week om van te smullen!

Zondag 2 april gaat Vlaanderens Mooiste van start. Mathieu van der Poel is bij Unibet favoriet, direct gevolgd door Tadej Pogacar. Bookmaker Bet365 ziet voor Wout van Aert betere kansen en zet Van der Poels grote rivaal op de tweede plaats.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Ronde van Vlaanderen voorspellen

De wielerklassieker gaat zondag in Brugge van start en eindigt later op de dag in Oudenaarde. Je kan de race vanaf 09.45 uur kijken bij Eurosport.

Mathieu van der Poel won de Ronde van Vlaanderen vorig jaar en is zoals gezegd bij de bookmakers favoriet om ook deze editie op zijn naam te schrijven.

Gaat Wout van Aert winnen?

Na de volledig mislukte editie van vorig jaar zijn Belgische renners echter gemotiveerder dan ooit. Weet Wout van Aert de koers in eigen land dit keer te winnen? Zowel Unibet als Bet365 noteren hoog op een overwinning van de Belg. Unibet ziet net even meer in een overwinning voor Pogacar dan Bet365.

Heilige week op wielerkalender

Vlaanderens Mooiste is de afsluiter van de ‘heilige week’ op de wielerkalender en het belooft een waar spektakelstuk te worden. De grote drie (Van der Poel, Van Aert en Pogacar) verschijnen allemaal aan de start en hebben als grote doel de Belgische wielerklassieker te winnen.

De laatste keer dat de zege in eigen huis bleef, was in 2017 met de overwinning van Philippe Gilbert. In de jaren daarna wist driemaal een Nederlander te winnen.

Parcours Ronde van Vlaanderen 2023

De wielerwedstrijd gaat over 273 kilometer en voert van Brugge over 13 hellingen en 5 kasseistroken naar Oudenaarde. Na zo’n 130 kilometer komt in de Ronde van Vlaanderen voor het eerst de Oude Kwaremont in beeld. Voordat die voor de tweede keer beklommen moet worden hebben de renners te maken met de Kortekeer, Eikenberg, Holleweg, Wolvenberg, Karel Martelstraat, Molenberg, Marlboroughstraat, Berendries en de Valkenberg.

Een van ‘grote drie’ gaat Vlaanderens Mooiste winnen

Nadat de Oude Kwaremont voor de tweede maal bedwongen is gaat het richting de Paterberg. Dit is een cruciaal punt in de koers. Wie o wie komt als sterkste uit de bus? De bookmakers zijn overtuigd van een zege voor Wout van Aert, Mathieu van der Poel of Tadej Pogacar.

Andere renners lijken er niet aan te pas te komen. Wedden op top drie plaatsen kan overigens tegen aantrekkelijke odds! Check ze op ⤵

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top