Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Glory 84 voorspellen bij Unibet: titelgevecht Beztati – Petch en meer

Op zaterdag 11 maart wordt in Topsportcentrum Rotterdam GLORY 84 gehouden. Voor het wedden op kickboksen kan je terecht bij Unibet.nl, de exclusieve  sports betting partner van Glory.

De bookmaker heeft voor alle gevechten odd online en voor nieuwe spelers is er alleen dit weekend een hele mooie deal voor Beztati – Petch ➙ 50 x je inzet als jouw favoriet wint!

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Glory 84: titelgevecht Beztati – Petch

Het avondje kickboksen heeft als headliner het titelgevecht tussen lichtgewichten Tyjani Beztati en Petch. De 27-jarige Thai heet eigenlijk Petchpanomrung Kiatmookao, maar je begrijpt waarom we het op Petch houden.

Petch favoriet

De 25-jarige Beztati is geboren in Amsterdam, al vecht hij onder Marokkaanse vlag. Bij dit gevecht staat de kampioensgordel op het spel. Beztati verdedigde die titel al tweemaal. Petch kwam voorheen uit in het vlieggewicht.

Als de Thai wint, dan is hij de eerste kickbokser die kampioen is geworden in twee gewichtsklassen sinds Alex Pereira dat deed in 2019. Petch is bij de bookmakers nipt favoriet om het gevecht te winnen.

Collision 5 uitgesteld

Zoals wel vaker ging niet alles soepel bij het organiseren van het evenement. Eigenlijk was het de bedoeling dat Collision 5 zou plaatsvinden, oftewel Rico Verhoeven tegen Antonio Plazibat.

Maar de GLORY-kampioen in het zwaargewicht herstelt van een blessure. Die partij komt later in het jaar (zie het artikel kickboksen: Glory Grand Prix, interim-titel en Badr Hari voor alle komende data en wat er nieuw is dit jaar!)

Tarik Khbabez tegen Daniel Toledo

Nu komt er dus deel 84 van de reguliere GLORY-evenementen. Er staan negen gevechten op de kaart. Welke precies zie je onderaan. Jay Overmeer (26) neemt het op tegen Jamie Batez en Tarik Khbabez (30) stapt in de ring tegen Daniel Toledo.

Blessure Kristaps Zile

Khbabez verloor bij Collision 4 van Sergej Maslobojev en hij was het totaal oneens met het jurybesluit. Dit is zijn eerste gevecht sindsdien. De Haagse Turk Khbabez heeft 26 knockouts op zijn cv staan. Zijn oorspronkelijke tegenstander Kristaps Zile raakte onlangs geblesseerd en wordt vervangen door Toledo. Dit gevecht heeft de status van co-headliner.

Programma Glory 84 Rotterdam

Naast Jay Overmeer is er nog een andere Nederlander die in actie komt: Chico Kwasi. Dat is in de eerste partij van de prelims, het voorprogramma. Zijn opponent is Ștefan Orza uit Roemenië, 21 jaar en met de bijnaam The Diamond.

De prelims worden gratis gestreamd via de pagina van GLORY op Facebook en YouTube. Vanaf 20 uur begint het hoofdprogramma. Wil je dat zien, dan moet je een abonnement hebben bij Videoland.

Tyjani Beztati vs. Petch
Tarik Khbabez vs. Daniel Toledo
Jay Overmeer vs. Jamie Bates
Nordine Mahieddine vs. Felipe Micheletti
Ertugrul Bayrak vs. Michael Boapeah
Chico Kwasi vs. Stefan Orza

David Tuitupou vs. Strahinja Mitric (prelim)
Michal Blawdziewicz vs. Sofian Laïdouni (prelim)
Iliass Hammouche vs. Brice Kombou (prelim)

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top