Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips Europees voetbal PSV, Feyenoord en Vitesse

Wedtips Europees voetbal deze week

Er staat een belangrijke week voor het Nederlands voetbal op het programma. Nog voordat de Eredivisie begint spelen Vitesse, Feyenoord en PSV een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Namelijk de voorrondes van het Europees voetbal. Onderstaand onze voorspellingen en tips voor het wedden op voetbal deze week. PSV speelt in de voorronde Champions League, Feyenoord en Vitesse in de Conference League.

Tips wedden PSV – Midtjylland Champions League

Dinsdag 03-08 20:00 uur | PSV heeft natuurlijk al een Champions League voorronde overleeft. Ze wisten in de vorige ronde Galatasaray eenvoudig uit te schakelen. Midtjylland won na verlenging in de vorige ronde van Celtic.

Geen sprake van vermoeidheid

PSV wist met name in de eerste wedstrijd tegen Gala indruk te maken. Daar moet wel bij vermeld worden dat Galatasaray nog niet klaar was voor het nieuwe seizoen en dat er veel onrust heerst bij de club. Er is geen geld, het team is nog niet compleet en ga zo maar door. Toch is het nooit gemakkelijk om van zo’n club te winnen. Met name thuis ging het PSV voor de wind en ze wonnen met 5-1, terwijl ze zeker nog meer goals hadden kunnen maken.

In de uitwedstrijd werd gewonnen met 1-2. Deze wedstrijd stelde weinig voor, PSV vond het wel prima en Galatasaray kon weinig beginnen. Bij PSV kan dus geen sprake zijn van vermoeidheid, want de tweede wedstrijd werd zeker niet op 100% gespeeld. Een nadeel voor PSV is wel dat Boscagli een domme rode kaart aan liep. Maar met Viergever heeft PSV een prima backup die gewend is op dit niveau te presteren.

Midtjylland komt goed weg

Midtjylland won over twee wedstrijden dus van Celtic. Deze overwinning kwam behoorlijk moeilijk tot stand. In de uitwedstrijd werd het 1-1, terwijl Celtic zeker aansprak had op meer. In deze wedstrijd had Celtic 63% balbezit, 16 schoten waarvan 4 op doel en raakten ze twee keer de paal/lat. Midtjylland kwam zeker goed weg met een 1-1. Thuis werd het uiteindelijk 2-1 voor ze, maar de 2-1 kwam pas in de verlenging. Ook in deze wedstrijd was Midtjylland eigenlijk de mindere. Pas in de verlenging kreeg Midtjylland wat grip op het duel en besliste het uiteindelijk het duel.

Absenties door corona

De competitie in Denemarken is al begonnen. Midtjylland won twee van de eerste drie wedstrijden en verloor het andere duel. De ploeg heeft behoorlijk wat corona gevallen en ze missen daardoor niet de minste spelers in de eerste wedstrijd tegen PSV. Pione Sisto is er sowieso niet bij, toch de gevaarlijkste aanvaller van de ploeg. Daarnaast zijn Henrik Dalsgaard, Nicolas Madsen en Mikael Anderson er niet bij. Alle drie de spelers staan regelmatig in de basis.

Wedtip PSV

PSV moet deze wedstrijd simpel winnen. Zeker gezien de spelers die ontbreken. Midtjylland wil aanvallend voetbal spelen en de coach wil ondanks de missende spelers hoge ogen gooien heeft hij gezegd. Wij denken echter dat PSV ook dit tweeluik in de eerste wedstrijd gaat beslissen. Met de aanvallende kracht van PSV moet ze zeker een aantal goals kunnen scoren. Midtjylland kreeg in Denemarken al twee goals tegen en in beide wedstrijden tegen Celtic kregen ze één goal tegen. Wij spelen daarom voor een totale odd van 2.10 de volgende bet builder: PSV wint + PSV over 2.5 goals.

Wedden op Europa Conference League

Ook in 2022-2023 kun je bij Unibet.nl wedden op Conference League voetbal, het tweede seizoen…

Lees meer

Voorspelling Vitesse – Dundalk Conference League

Donderdag 05-08 19:00 | Vitesse begint deze week ook aan haar Europese avontuur. De nummer vier van het vorige seizoen heeft het beste ticket uit Nederland voor de voorrondes van de Conference League. Vandaar dat ze nu pas aan de slag moeten. Ze spelen tegen Dundalk dat al eerder is ingestroomd.

Geen geweldige voorbereiding Vitesse

Vitesse kende zeker geen geweldige voorbereiding. Ze zijn nu dik een maand bezig met de voorbereiding en hebben al acht oefenwedstrijden gespeeld. Van deze acht wedstrijden wisten ze er maar twee te winnen. Zeker defensief was het niet geweldig in deze wedstrijden. Ze kregen maar liefst 19 goals tegen. Met name de 0-5 tegen Nordsjaelland en de tegengoals van Go Ahead en Lommel zullen zorgen baren bij de Vitessenaren. De slechte resultaten in de voorbereiding zijn natuurlijk niet perse een groot probleem. Zolang ze deze week maar weten te presteren.

Dundalk matig

Dundalk FC is al een tijd bezig met de competitie in Ierland, die competitie begint namelijk op 1 januari. Het seizoen begon met een trainersduo voor Dundalk, maar dat duo is ondertussen ontslagen. Na een teleurstellende start staat Dundalk op een zevende plaats, in een competitie van maar tien teams. Vorig seizoen werden ze derde, waardoor ze nu dus in de voorrondes van de Conference League spelen.

Dundalk begon in de eerste voorronde van de Conference League. In die ronde namen ze het op tegen Newton AFC uit Wales. Ze wonnen thuis met 4-0 en uit met 0-1. Daarna namen ze het op tegen FCI Levadia Tallinn, de nummer drie van Estland. Thuis werd het 2-2 en uit met veel moeite 1-2, in de 90e minuut scoorde Dundalk de winnende goal.
Dundalk scoort moeizaam in de eigen competitie en had ook alle moeite met FCI Levadia Tallinn. Verdedigend is het ook niet geweldig, met 27 goals tegen in 20 wedstrijden in de Ierse competitie. In deze competitie wordt sowieso amper gescoord.

Wedden op winst Vitesse

Vitesse is duidelijk de favoriet en ondanks de slechte voorbereiding verwachten wij gewoon een eenvoudige en duidelijke overwinning. Spelers als Openda, Bero en Darfalou hebben ze een prima voorhoede en ook op het middenveld is genoeg creativiteit om de matige defensie van Dundalk een paar keer te verschalken. Inzetten op ‘Vitesse wint en Vitesse over 1.5 goals’ noteert 1.75 bij de bookmakers.

FC Luzern – Feyenoord Conference League bet

Donderdag 05-08 20:30 uur | Feyenoord kwam heel goed weg tegen FC Drita en zal een stuk beter moeten spelen om ook deze ronde te overleven. Feyenoord neemt het in deze ronde op tegen FC Luzern. Voor Luzern is het de eerste wedstrijd in de Conference League voorrondes.

FC Luzern werd vorig seizoen vijfde in Zwitserland en won de beker, waardoor ze nu in deze voorronde staan. Dit seizoen is niet goed begonnen voor Luzern. De eerste wedstrijd werd met 3-4 verloren van Young Boys en afgelopen weekend werd het 2-2 tegen St. Gallen. Luzern kende een spectaculaire comeback, want ze stonden eerst 2-0 achter. Mede door een rode kaart werd het uiteindelijk 2-2. Luzern scoort aardig makkelijk, maar krijgt er net zo makkelijk en veel tegen.

Feyenoord moet beter

Feyenoord zal zich nog steeds kapot schamen voor de prestatie tegen FC Drita, maar de knop moet om. Ze kwamen uit niet verder dan 0-0 tegen de nummer twee van Kosovo. Na die slechte wedstrijd werd er verwacht dat Feyenoord het thuis wel even recht zou zetten. Qua resultaat deden ze dat ook, maar qua spel zeker niet. Feyenoord won uiteindelijk met 3-2, maar ze zijn heel goed weggekomen.

Ze gaven de goals zelf weg, door ontzettend slordig te zijn en slecht te verdedigen. Dankzij drie goals van Guus Til wonnen ze. Maar de overwinning is nog meer te danken aan de slechte afronding van de spelers van Drita. Ze hadden meerdere kansen om bij 2-2 op voorsprong te komen en zelfs na de 3-2 was het nog even billenknijpen.

Gokken op veel goals Luzern – Feyenoord

Wij verwachten een doelpuntrijke wedstrijd. Een voordeel voor Feyenoord is dat Luzern ook wil aanvallen. Ze zullen niet zo compact verdedigen als FC Drita. Maar dat kan ook meteen een nadeel zijn, want als Feyenoord weer zo slecht verdedigd dan gaat dat zeker kansen op leveren voor Luzern. Beide ploegen kunnen een goal maken, maar krijgen er veel tegen. Deze wedstrijd schreeuwt op papier voor veel goals. Wij vinden het lastig om te zeggen wie er gaat winnen, daarom zetten we ons geld in op over 3.5 goals. De notering bij de bookmakers is 3.10.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top