Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips Ajax – PSV Johan Cruijff Schaal: winnaar lastig te voorspellen

Voorspelling Johan Cruijff Schaal 2021

Zaterdag 7 augustus 2021 staat de traditionele seizoenopening in Nederland op het programma: de Johan Cruijff schaal. Dit keer nemen Ajax en PSV het tegen elkaar op. Ajax werd de eerste in de competitie én won de KNVB Beker. PSV werd tweede in de Eredivisie en is daarom de opponent. Hoewel Ajax bij de bookmakers favoriet is vinden wij het aanwijzen van een winnaar riskant, voor het wedden op voetbal gaan we in deze wedstrijd voor goals. Check de voorbeschouwing met onderaan onze betting tip voor de Johan Cruijff Schaal 2021.


Tips wedden Ajax – PSV Johan Cruijff Schaal

Voor Ajax is het ook de opening van het voetbalseizoen, omdat ze geen voorrondes in Europa hoefden te spelen. Daardoor is het lastig in te schatten op welk niveau Ajax op dit moment zit. De laatste oefenwedstrijd was afgelopen woensdag tegen Leeds United. Deze wedstrijd eindigde 4-0 voor Ajax. Met name de eerste helft speelde Ajax prima tot goed. Dit was ook de eerste wedstrijd waarbij de internationals grotendeels weer meededen.

Spelers als Gravenberch, Blind en Martinez speelden een goede wedstrijd. Daarmee zag je direct het verschil tussen de wedstrijd tegen RB Leipzig. In die wedstrijd speelde Ajax vooral met jeugdspelers en de internationals die er waren, waren zeker nog niet fit. Ajax mist Edson Alvarez nog en Nico Tagliafico lijkt een kleine blessure te hebben, beide spelers zijn vraagtekens voor de wedstrijd tegen PSV.

Ajax gaat in elke wedstrijd scoren dit seizoen

De wedstrijd tegen Leeds was een goede voorbereiding op PSV, aangezien beide ploegen graag in een hoog tempo spelen en veel druk zetten. Tegen Leeds liet Ajax zien daar prima mee om te kunnen gaan en ze gaven eigenlijk geen kans weg. Zelf heeft Ajax zoveel aanvallende kwaliteiten, zeker nu Berghuis erbij is, dat ze in elke wedstrijd zeker gaan scoren. Het resultaat tegen Leeds was uitstekend, het spel was goed. Er is echter wel een grote maar, Leeds viel wel heel erg tegen. Ondanks dat ze met hun sterkste elf speelden, leek het niet veel op de ploeg die indruk maakte in de Premier League vorig seizoen.

PSV maakt zeer goede indruk

PSV heeft natuurlijk al drie officiële duels in de benen en dat maakt het makkelijker om ze in te schatten. Tot nog toe hebben ze een enorm goede indruk achter gelaten. Ze waren thuis met 5-1 te sterk voor Galatasaray en in de uitwedstrijd wonnen ze ook nog met 2-1. Daarbij moet wel gezegd worden dat Galatasaray niet de topselectie heeft zoals ze een aantal jaar geleden hadden. Sowieso was de selectie nog niet compleet en heerst er veel onrust bij de club.

Daarna nam PSV het op tegen Midtyjlland. De eerste wedstrijd was afgelopen week en die wonnen ze ook eenvoudig en overtuigend met 3-0. Daarbij is ook wel weer een kanttekening te maken, Midtjylland had veel coronagevallen. Het miste drie centrale verdedigers en sterspeler Pione Sisto.

Toch heeft PSV indruk gemaakt, ze spelen frivool, zetten hoog druk en creëren gigantisch veel kansen. Verdedigend stond het uiterst stabiel in deze wedstrijden, maar werden ze ook amper getest. De twee goals tegen van Galatasaray zullen voor Schmidt toch een negatieve nasmaak geven.

Beste weddenschap Ajax – PSV

Beide ploegen lijken aanvallend goed te spelen. PSV weet makkelijk de goal te vinden en spelers als Zahavi, Götze en met name Noni Madueke zijn al in topvorm. Bij Ajax is er voorin veel kwaliteit, zeker voor Eredivisie begrippen. Wij verwachten een hele leuke wedstrijd met goals aan beide kanten. De winnaar van de Johan Cruijff Schaal voorspellen is voor ons te lastig, dus zetten we in op goals. We gaan voor de weddenschap beide teams scoren en over 2.5 goals met odds van 1.84 bij de bookmakers.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top