Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips Conference League Feyenoord, Vitesse en CL PSV

Voorspellingen Conference League en Champions League

Deze week staat er voor drie Nederlandse clubs Europees voetbal op het programma. In deze voorbeschouwing onze tips voor het wedden op Conference League en de Champions League voorrondes. Voor Feyenoord en PSV is de uitgangspositie uitstekend, maar Vitesse moet nog wel aan de bak. Feyenoord won zijn uitwedstrijd tegen Luzern met 0-3, PSV won thuis met 3-0 en Vitesse speelde met 2-2 gelijk in eigen huis.

Midtjylland – PSV wedtips voetbal

In de eerste wedstrijd had PSV niks te duchten van Midtjylland en hadden de Eindhovenaren zelfs nog een stuk meer kunnen scoren. Bij Midtjylland ontbraken een paar belangrijke spelers en het is nog niet zeker dat ze er nu weer bij zijn. De Deense ploeg miste drie centrale verdedigers en steraanvaller Pione Sisto, mede daardoor kwamen ze totaal niet aan de bak in Eindhoven. Ze hadden maar 38% balbezit, geen enkel schot op doel en zelfs maar vier schoten in totaal. Je kan dus wel zeggen dat PSV de wedstrijd in de Champions League voorronde compleet domineerde.

Verdedigend was Midtjylland vooral erg slecht. Dit kwam mede doordat een aanvaller centraal achterin moest staan, Rasmus Nicolaisen. Afgelopen weekend stond hij in de Deense competitie weer op zijn eigen plek rechtsvoor. Pione Sisto deed nog niet mee dit weekend, maar de verdedigers die afwezig waren wel.

Noni Madueke in bloedvorm

PSV speelde geweldig tegen Midtjylland en afgelopen zaterdag deden ze dat ook tegen Ajax. Ze wonnen de Johan Cruijff schaal met 4-0. PSV kwam al snel op 2-0 voorsprong en na de rode kaart van Tagliafico kwam Ajax nooit meer echt in de buurt van een comeback. Dit laat zien dat PSV echt goed op weg is. Natuurlijk was Ajax nog niet zo ver in de voorbereiding als PSV, maar ze hebben indrukwekkend gewonnen.

Met name Noni Madueke is in bloedvorm en hij kan in z’n eentje wedstrijden voor winnen. PSV zal het in deze wedstrijd wel enigszins rustig aan doen, dat zagen we ook in de tweede wedstrijd tegen Galatasaray. Ze hebben natuurlijk niet zo’n grote voorsprong als toen en kunnen dus ook niet open huis houden. Maar ze zullen de krachten toch sparen zo lang dat kan.

Gokken op PSV en niet teveel goals

PSV is veel beter dan Midtjylland, ook als ze een aantal spelers weer terug hebben. Maar de verdediging van Midtjylland zal niet meer zoveel domme fouten maken en PSV zal een 0-0 ook prima vinden. Natuurlijk zullen ze proberen te winnen, maar als het op halve kracht kan dan doen ze dat. Wij verwachten dat PSV de Champions League kwalificatie wel gaat winnen, maar dat er niet al te veel goals vallen. Daarom zetten we in op PSV wint en onder 3.5 goals. De notering bij de bookmakers is 3.50.

Wedtips Conference League en Champions League deze week

Tips wedden Feyenoord – Luzern Conference League

Feyenoord speelde tegen Luzern stukken beter dan tegen FC Drita. Dat was natuurlijk niet zo moeilijk. Het spel was snel, fris en creatief. Bij vlagen werd Luzern weggespeeld en het had zeker een grotere uitslag kunnen zijn dan 0-3.

Feyenoord heeft natuurlijk wat goed te maken voor eigen publiek. Die dramatische wedstrijd zijn ze ongetwijfeld nog niet vergeten in de Kuip, en in de selectie ook niet. Ze kunnen tegen Luzern na zo’n duidelijke overwinning nu relatief vrijuit spelen. Uit tegen Luzern kwam Feyenoord zelf weinig in de problemen en hadden ze genoeg kansen om vaker te scoren. Het druk zetten was erg goed en Luzern kwam bij vlagen moeilijk van de eigen helft.

Verdediging Luzern nog kwetsbaarder

Luzern leek zelfs slechter dan FC Drita, maar dat heeft ook te maken met Feyenoord. Van te voren schreven we al dat Luzern in de eigen competitie de nodige goals tegen kreeg en we hebben allemaal kunnen zien waarom. Zelf scoren ze ook makkelijk, maar tegen Feyenoord kwamen ze moeilijk tot kansen. Met een 0-3 achterstand naar de Kuip gaan is een hels karwei. Luzern zal het natuurlijk gaan proberen en de coach kennende gaan ze vanaf het begin vol op de aanval spelen. Dat maakt hun verdediging alleen maar nog kwetsbaarder.

Beste weddenschap Feyenoord – Luzern

Wij verwachten wederom een grote overwinning van Feyenoord in de Conference League. Ze hebben laten zien veel beter te zijn dan Luzern. Ondanks de stand hebben ze niet echt de luxe om het rustig aan te doen zoals PSV. Ze willen hun publiek verwennen en de slechte wedstrijd tegen Drita uitwissen. Voor het eerst sinds anderhalf jaar was er bij die wedstrijd weer publiek. Dat publiek was natuurlijk blij met de overwinning, maar niet met de manier waarop. Feyenoord zal willen laten zien dat ze wel degelijk goed kunnen voetballen. Een aanvallend Luzern is daar uitermate geschikt voor. Wij verwachten wederom veel goals en een overwinning van Feyenoord. We gaan in deze wedstrijd voor de weddenschap ‘Feyenoord wint en over 2.5 goals in de wedstrijd’ voor een odd van 2.00 bij de bookies.

Voorronde Dundalk – Vitesse moet beter

Vitesse was de enige club die niet deed wat het moest. Ze speelden namelijk met 2-2 gelijk tegen Dundalk FC. Dundalk is de huidige nummer zeven van Ierland, de competitie begint daar al in januari. Vitesse kan zich dus zeker schamen voor deze uitslag.

Verdediging Dundalk slecht

Dundalk weet in de Ierse competitie niet veel te scoren en heeft nog amper twee keer gescoord in één wedstrijd, maar tegen Vitesse lukte dat dus wel. Zevende staan in een competitie van maar tien teams is geen goed resultaat. Dundalk heeft dan ook geen goed seizoen, maar door een lang Europees avontuur kunnen ze dat zeker goed maken. Verdedigend doet Dundalk het slecht in de eigen competitie en ook in Europa kregen ze in elke wedstrijd minstens een goal tegen. Met name in de eerste helft zagen we hoe slecht de verdediging is en in deze periode had Dundalk op een grotere achterstand moeten komen.

Ook zonder Openda moet Vitesse kunnen winnen

Vitesse heeft het helemaal aan zichzelf te danken dat ze nog niet met een been in de volgende ronde van de Conference League staan. De tegengoals vielen te gemakkelijk en zelf werden de kansen niet afgemaakt. Met name in de eerste helft speelde Vitesse prima en creëerde het veel kansen. Deze werden echter niet afgemaakt en bij Dundalk maakte ze de kansen wel af. Daardoor kwam Vitesse op een 2-1 achterstand, die pas in de 88e minuut werd weggepoetst. Uiteindelijk mocht Vitesse dus blij zijn met die 2-2. Als Vitesse zo speelt als in de eerste helft is er weinig aan de hand voor ze. Ze moeten alleen niet vergeten ook te verdedigen.

Helaas pakte Openda in de laatste minuut nog een rode kaart en doet hij dus niet mee. Maar ook zonder Openda moet Vitesse deze wedstrijd gewoon kunnen winnen.

Wedden op winst Vitesse en minstens twee goals

Vitesse is de betere ploeg en heeft laten zien dat ze beter zijn, alleen maar één helft. Als ze het dit keer langer dan één helft volhouden dan gaan ze gewoon winnen en scoren ze ook een aantal goals. Wij zetten daarom in op precies dezelfde Conference League weddenschap als vorige week: ‘Vitesse wint en scoort over 1.5 goals’. De over 1.5 goals waren vorige week goed, alleen de defensie van Vitesse liet ons in de steek. We verwachten dat ze nu een stuk scherper zullen zijn en ze weten nu beter hoe ze Dundalk moeten bespelen. De notering voor deze bet is 1.80.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top