Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League betting tips: de beste weddenschappen voor ronde 1

Check hier de Premier League voorspellingen voor het nieuwe  seizoen. De Engelse competitie gaat vrijdag van start met Brentford – Arsenal. Verder hebben we voor het wedden op Premier League tips voor Man United – Leeds en Everton – Southampton. Lees verder en ontdek de beste bets voor komend weekend.


Brentford – Arsenal wedtips Premier League

Vrijdag 13 augustus 2021 21.00 uur. Brentford mag zich dit seizoen laten zien in de Premier League. Wat hebben ze een uitstekend afgelopen seizoen gedraaid en hopelijk zetten ze dit voort. Het zou een prima start zijn als ze meteen van Arsenal weten te winnen. Waarom niet? Het vertrouwen is er!

Arsenal probeert ieder seizoen weer om bij de Premier League top 6 te horen, maar dat is behoorlijk lastig voor ze. Afgelopen seizoen is het ze niet gelukt; ze eindigden als achtste en dat betekent geen Europees voetbal. Heel erg jammer. Dit seizoen zal de focus dan ook volledig liggen op wél een top 6 finish. Om te beginnen moeten ze winnen van Brentford.

Beste weddenschap Brentford – Arsenal

Ik geloof dat beide clubs aan elkaar gewaagd zijn. Het is natuurlijk de eerste wedstrijd van het Premier League seizoen en het zal een beetje aftasten zijn. Brentford – Arsenal zal een moeilijke wedstrijd worden en een winnaar is moeilijk te voorspellen. Waar ik value in zie is de weddenschap Under 2.5 Goals met een notering van 2.00 bij de online bookmakers. Dit is een waanzinnig mooie odd om te spelen. Ik sluit een gelijkspel zeker niet uit, maar ik verwacht tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen weinig doelpunten.

Wedden op Manchester United – Leeds

Zaterdag 14 augustus 13.30 uur. Manchester United mag het zaterdag opnemen tegen Leeds. Vorig jaar kwam Leeds naar Old Trafford en liep het behoorlijk in de val: het werd maar liefst 6-2 voor United. Dit zal toch niet nog een keer gebeuren he?! Ik denk dat Leeds heeft kunnen proeven van de Premier League en dit seizoen een stuk beter weet hoe om te gaan met zware tegenstanders.

Manchester United zal in de Engelse competitie meteen goed voor de dag moeten komen en een duidelijk signaal af moeten geven dat ze meestrijden om de titel dit jaar. Trainer Solksjaer zal dit seizoen sowieso een prijs moeten pakken anders is het wellicht zijn laatste seizoen.

Betting tip: winst United + BTTS

Ik geloof dat Manchester United flitsend uit de startblokken komt en deze eerste wedstrijd gaat winnen. Maar dat zal niet zonder tegengoal gebeuren en daarom denk ik dat de bet Manchester United Wint + BTTS een prima bet is om te spelen tegen een odd van 2.98 bij de bookmakers.

Voorspelling Everton – Southampton

Zaterdag 14 augustus 16.00 uur. Everton heeft geen geweldige voorbereiding op het nieuwe Premier League seizoen gehad en heeft zelfs zijn laatste oefenwedstrijd verloren van Manchester United met 4-0. Dat is niet best voor het zelfvertrouwen. Southampton heeft ook dit seizoen een goed team en ik ben benieuwd hoe ze het gaan aanpakken. Helaas verspelen ze vaak punten terwijl ze hele goede wedstrijden spelen. Vorig seizoen wisten ze nog maar nét te ontsnappen aan degradatie.

Best bet: gokken op goals voor beide teams

De bookmakers vinden Everton de favoriet, maar aangezien dit de eerste wedstrijd van het seizoen is laten we winst Everton liggen want dit lijkt me een erg moeilijke wedstrijd voor beide ploegen. Toch staan beide teams garant voor doelpunten en daar gaan we ook op spelen. Ik verwacht namelijk een open wedstrijd en als er een ploeg vroeg weet te scoren dan kan het nog weleens hoog oplopen. In dit Premier League duel gaan we spelen voor de Both Teams to Score met een quotering van 1.80.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top