Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Italië – Engeland voorspelling finale EK voetbal 2021

Italië – Engeland voorspelling EK finale | Na drie weken bijna non-stop voetbal komt het Europees Kampioenschap zondag 11 juli 2021 tot een einde. Maar we hebben natuurlijk nog één hele spannende wedstrijd voor het gokken EK tegoed: de finale Italië – Engeland. Is it coming home of is it coming to Rome? Check onze voorbeschouwing en de tips voor de beste weddenschappen.


Italië – Engeland voorspelling EK 2021 finale

Italië is sinds de poulefase van het EK voetbal voor velen al een favoriet, zeker nadat andere toplanden als Frankrijk en België uitgeschakeld werden. In de groep wist Italië vriend en vijand te verbazen door aanvallend voetbal te spelen – dat was niemand van ze gewend. Naast het aanvallende voetbal blijft de defensieve zekerheid een waarde van het Italiaanse team. Ze kregen dit toernooi in de laatste twee wedstrijden alleen een goal tegen van België en Spanje.

Italië met vertrouwen

De wedstrijd tegen Spanje was de minste van het toernooi maar toch wisten de Italianen, na penalty’s weliswaar, de wedstrijd uiteindelijk te winnen. Ze zullen het gevoel hebben de sterkste tegenstander verslagen te hebben. Ondanks dat Spanje wat tegenviel dit EK waren ze in de halve finale ijzersterk. Des te knapper dus van Italië om daar uiteindelijk van te winnen.

Erg degelijk voetbal van Engeland

Engeland heeft eigenlijk nog geen enkele leuke wedstrijd gespeeld op Euro 2020 maar is wel ontzettend degelijk en staat daardoor in de finale. Ze kregen tegen Denemarken voor het eerst een goal tegen dit toernooi. Dit was ook nog eens een goal waaraan eigenlijk niemand, op misschien de keeper na, iets aan kon doen. Uit open spel of corners hebben ze dus nog steeds geen goal tegen gekregen.

Aanvallend is het echter magertjes, ze scoorden alleen tegen Oekraïne en Duitsland meer dan één goal in de reguliere tijd. Ook tegen Denemarken ging het moeizaam, terwijl er genoeg ruimte lag om vaker tot scoren te komen.

Tips voorspellingen Italië – Engeland wedden

Beide ploegen zijn op dit EK voetbal defensief ijzersterk, maar waar Engeland moeite heeft met het creëren van kansen is dat niet het geval bij de Italianen. Die wisten dit toernooi al de nodige kansen te creëren, alleen tegen Spanje ging dat moeizamer.

Wij verwachten een intense wedstrijd, waarbij de strijd om het middenveld uiteindelijk beslissend gaat worden. Beide teams zullen voorzichtig zijn aan de bal en niet te aanvallend willen spelen. Dit komt omdat beide teams natuurlijk vanuit de omschakeling levensgevaarlijk kunnen zijn. Daarom voorspellen we dat er niet al te veel goals zullen vallen.

Gokken op max 2 goals en minstens 3 corners Azzurri

Engeland is licht favoriet en noteert 2.63 voor het winnen van de wedstrijd, Italië noteert 3.05. Voor het winnen van de trofee noteert Engeland 1.84 en Italië 1.97.

Wij verwachten dat Italië over het algemeen meer de bal zal hebben. Dat was in eigenlijk elke wedstrijd zo, behalve die tegen Spanje. Terwijl Engeland heeft laten zien het prima te vinden als de tegenstander de bal heeft. Daarom zetten wij bij de bookmakers ons geld in op een bet builder met de weddenschappen ‘Onder 2.5 goals’ en ‘Italië over 2.5 corners’ voor een totale notering van 1.88. Met een bet builder kun je bij de bookies weddenschappen binnen één wedstrijd combineren. Beide voorspellingen moeten juist zijn om de bet te winnen.

 

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top