Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspelling Nederland – Wales: winst en weinig goals

Wedtips, odds en voorspellingen Nederland – Wales Nations League

De voorlopig laatste wedstrijd van Oranje wordt deze week gespeeld. Voor de meeste internationals is een vakantie iets waar ze zeker aan toe zijn. Voor ons is het natuurlijk jammer dat we niet meer dagelijks bij Unibet live stream voetbal kunnen kijken.

Gelukkig begint het EK voor vrouwen binnenkort en is er ook wat wedden op voetbal betreft genoeg te doen. Voordat dat zover is laten we nog een keer ons licht schijnen op een wedstrijd van de Nederlandse mannen. Die spelen dinsdagavond in de Nations League tegen Wales.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Tips wedden op Nederland – Wales

Nederland stelde in de afgelopen wedstrijd behoorlijk teleur. Ze speelden met 2-2 gelijk tegen Polen. Achteraf is dat nog niet eens zo slecht, omdat ze met 2-0 achter kwamen.

Toch hadden we allemaal vooraf veel meer verwacht. Nederland speelde weer met z’n sterkste opstelling en bij Polen ontbrak Lewandowski. De Polen hadden de vorige wedstrijd met 6-1 verloren van België dus ging men uit van een grote overwinning voor Oranje.

B-team Nederland tegen Wales

Tegen Wales was het ook niet geweldig, maar dit kwam ook door de elf andere spelers. Die spelers hadden nog amper samengespeeld en dat zag je er aan af. Waarschijnlijk zal Louis van Gaal dit keer tegen Wales weer het ‘B team’ opstellen. Ze zullen nu een stuk beter op elkaar zijn ingespeeld en beter weten wat er van ze verwacht wordt in een wedstrijd.

In de eerste wedstrijd tegen Wales had Oranje het verdedigend eigenlijk de hele wedstrijd op orde, zonder al te veel moeite. Totdat er in de 92e minuut uiteindelijk een goal viel, gelukkig scoorde Oranje vrijwel direct weer en wonnen ze nog.

Nederland koploper Nations League groep 4

Wales speelde de afgelopen wedstrijd met 1-1 gelijk tegen België. Door dit gelijke spel is Nederland nog steeds koploper in de groep. Tegen België viel Joe Allen geblesseerd uit en het is nog de vraag of hij zal spelen. Joe Allen is de regisseur op het middenveld en een erg belangrijke schakel in het team.

Meer focus

Wales verloor de eerste wedstrijd van deze Nations League van Polen met 1-2, maar toen ging alle aandacht nog naar de WK voetbal kwalificatie tegen Oekraïne. Nu zal de focus er meer zijn dan in de eerste wedstrijd van Wales tegen Nederland, toen ze nog half aan het feestvieren waren.

Beste weddenschap Nederland – Wales

Wij verwachten weer een taaie wedstrijd tegen Wales. In de eerste wedstrijd creëerde Nederland weinig kansen, maar gaf het ook amper iets weg. Wij zien een herhaling van zo’n soort wedstrijd. Nederland zal met de B ploeg spelen, die toch een stuk minder zijn, zeker als geheel. Wales zal zich willen laten zien en het gelijke spel tegen België een vervolg willen geven.

Voor Wales zou een nieuw gelijkspel weer een stunt zijn, dus ze zullen zich ook (deels) gaan ingraven. Wij verwachten daardoor een kleine overwinning van Nederland. Onze tip voor het wedden op Nations League voetbal is: Nederland wint en onder 2.5 goals.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top