Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Odds boost Unibet Nederland – Argentinië: 50.00 op Oranje!

#ad

Vrijdag speelt Nederland – Argentinië op het WK voetbal in Qatar! De wedstrijd start om 20.00 uur en als Oranje doorgaat treft het vermoedelijk dinsdag Brazilië. Denk jij dat het Nederlands elftal de Argentijnen gaat verslaan?

Bookmaker Unibet.nl biedt je wéér de kans om met slechts de inzet van 1 euro maar liefst 50 euro te winnen. En dat is meer dan 14 keer zoveel die bestaande spelers krijgen!

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

WK deal Unibet: 50 euro als Nederland wint van Argentinië

Nederland speelde al vier wedstrijden op het WK voetbal en al vier keer beloonde Unibet nieuwe spelers met een hele mooie welkomstbonus in de vorm van verhoogde odds. Telkens kon je met een minimale inzet 50 euro winnen bij een overwinning van Oranje.

Heb jij nog geen gebruik gemaakt van deze WK odds boost promotie bij Unibet.nl? Dan krijg je deze week wederom de mogelijkheid om ervan te profiteren.

Unibet, dé bookmaker voor het WK voetbal

Voor het WK is Unibet een perfecte bookmaker. Voor alle wedstrijden op het WK voetbal programma hebben ze tientallen weddenschappen online staan. Je aanmelden als nieuwe speler is eenvoudig, je volgt gewoonweg de stappen die in beeld verschijnen en is je registratie rond dan kun je gelijk je eerste sportweddenschappen plaatsen.

Behalve voor het inzetten op WK voetbal kun je je account straks natuurlijk ook bijvoorbeeld voor het wedden op darts gebruiken. Pakt Michael van Gerwen die titel dit jaar?

Brazilië favoriet WK 2022

Maar eerst het wereldkampioenschap voetbal! Brazilië is de grote favoriet bij de bookmakers en noteert 2.95 voor de titel. Frankrijk volgt met een odd van 5.90 en Nederland noteert 17.00. Eerlijk is eerlijk, de kans is klein dat Oranje wereldkampioen wordt. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit!

WK gids 2022

5 miljoen als Nederland wereldkampioen voetbal wordt

Word je nu lid van Unibet en ben je 24 jaar of ouder, dan pak je zoals gezegd een odd van 50.00 (i.p.v. de reguliere 3.60 op het moment van schrijven). Je mag bij gebruikmaking van deze aanbieding maximaal 1 euro inzetten. Check op Unibet.nl de exacte voorwaarden.

Twee tickets per dag verdienen

Naast deze WK deal loopt er bij Unibet nog een mooie promotie. Namelijk: als Nederland het WK wint, dan geeft Unibet 5 miljoen euro weg aan elke Nederlander die 5 euro of meer inzette op een groepswedstrijd van Oranje.

Ja, de groepsfase is voorbij, maar er zijn ook extra tickets te verdienen voor de prijzenpool en daaraan kun je nog steeds meedoen. Je leest er meer over in ons artikel van enkele weken geleden: Wint Nederland het WK, dan geeft Unibet een half miljoen weg. Succes!

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top