Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden Nederland – Argentinië WK 2022: Messi en Depay

Voetbal betting tips Nederland – Argentinië WK 2022

Vrijdag gaat het WK voetbal verder met de kwartfinale Nederland – Argentinië. Tot nu toe verloopt het WK voor Oranje zoals velen van ons waarschijnlijk hadden ingevuld in hun WK pool. Nederland en Argentinië werden eerste in hun groep en wonnen hun achtste finales, waardoor ze nu in de kwartfinale tegenover elkaar staan.

Lees verder voor onze wedden op voetbal tips voor Nederland – Argentinië en de onderbouwing daarvan.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

WK wedden tips Nederland – Argentinië

Beste bets voor dit duel
Assist Messi
>1.5 schot op doel Depay

Nederland wist in de vorige wedstrijd indruk te maken op de buitenlandse media. In Nederland was er wederom veel kritiek op de speelwijze van Louis van Gaal maar in het buitenland prijzen ze hem. Oranje controleerde wedstrijd ook en gaf amper kansen weg. Vanuit de omschakeling is Nederland levensgevaarlijk én heel erg effectief.

Speelwijze Louis van Gaal geprezen

Het is dezelfde speelwijze die Van Gaal in 2014 gebruikte en waar Oranje toen ver mee kwam. Het is anders dan de aanvallende stijl die we gewend zijn van het Nederlands elftal, maar het is wel effectief. Door de drie “centrale verdedigers” hebben Blind en Dumfries altijd rugdekking. Daardoor kunnen ze zich bemoeien met het aanvallende spel wat tegen de VS erg goed uitpakte.

Nieuwe speler bij Unibet? Lees dan ook: 50.00 x je inleg op winst Oranje

Prima selectie Argentinië

Argentinië valt op het WK 2022 tot nu toe toch een beetje tegen. Ze hebben een veel beter team dan we gewend zijn van Argentinië de laatste jaren. Vaak waren er een paar posities waar ze behoorlijk matig waren maar dat is nu niet zo.

Met spelers als Martinez, Otamendi en Romero hebben ze topverdedigers. Op doel staat een uiterst betrouwbare doelman, het middenveld is compleet met verschillende types en de aanval is om van te watertanden.

Messi groeit in het toernooi

Toch heeft Argentinië behoorlijk wat moeite met het creëren van kansen. Tegen zowel Polen, Mexico als Australië scoorden ze ‘maar’ twee keer. Dit zijn nou niet per se erg sterk verdedigende teams. Helaas voor Oranje lijkt Messi te groeien in het toernooi. In de groepsfase werd hij al per wedstrijd beter. In de achtste finale tegen Australië was hij echt weergaloos. Hij scoorde, heeft twee grote kansen gecreëerd, had 4 key passes en dribbelde als vanouds heel wat mensen voorbij.

Tuurlijk moet hierbij vermeld worden dat ze tegen Australië speelden. De verdedigers van Australië spelen bij Stoke City, Hearth of Midlothian, Dundee United en Columbes Crew. Geen echte stervoetballers op z’n zachtst gezegd.

Nederland – Argentinië voorspellen

Nederland – Argentinië wordt ongetwijfeld een ontzettend spannende WK wedstrijd. Argentinië zal de bal hebben en Oranje zal vanuit de omschakeling gevaarlijk willen worden. Argentinië is in onze ogen toch licht de favoriet, maar Nederland heeft zeker kans om door te gaan. Het is vooral te hopen dat Lionel Messi het niet op z’n heupen krijgt.

Gokken op assist Messi

Toch verwachten we dat hij weer een dwingende rol zal gaan spelen in. Messi neemt sowieso alle vrije trappen, corners en penalty’s. Hij zal ook de rol van spelverdeler op zich gaan nemen en met zijn fenomenale passes kan hij iedereen alleen voor de keeper zetten. Wij zetten ons geld daarom bij de bookmakers op een assist voor Messi.

Wedden op schot op doel Memphis Depay

We hebben op dit toernooi al eerder gezien dat Argentinië vanuit de omschakeling behoorlijk kwetsbaar kan zijn. Nederland heeft al een aantal goede counters laten zien. Wij denken dat bijvoorbeeld Memphis Depay gebruik gaat maken van de ruimte die er is. Daarnaast houdt Memphis natuurlijk wel van een afstandsschot. Daarom gaan we bij Unibet.nl ook wedden op ‘Memphis schiet over 1.5 keer op doel’.

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top