Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspelling Marokko – Portugal WK: weinig goals en gelijkspel

Marokko – Portugal  voorspellen | gokken WK voetbal odds

Het WK 2022 gaat razendsnel, we zijn alweer aanbeland bij de kwartfinales. De grote verrassing in de kwartfinale is Marokko! Zij nemen het zaterdag op tegen Portugal in de strijd om een plek bij de laatste vier.

Lees verder voor onze tips voor het wedden op Marokko – Portugal met de beste quoteringen bij Unibet.nl.

Voorspelling Marokko – Portugal WK voetbal 2022

Bet tips Marokko-Portugal
Gelijkspel
Onder 2.5 goals

Van Marokko werd aardig wat verwacht dit toernooi, maar ze hadden een lastige poule. Voordat het WK begon tipten wij Marokko al als verrassing, dat ze nu in de kwartfinale staan is al een hele mooie prestatie. Zeker gezien het feit dat ze Spanje hebben uitgeschakeld!

Marokko kan elke ploeg op het WK aan

Bij Marokko heerst nu de gedachte dat ze iedereen aankunnen en waarom ook niet? De ploeg kan erg goed verdedigen en geeft amper kansen weg. Met spelers als Ziyech, Mazraoui, Hakimi, En-Nesyri en Amrabat hebben ze op cruciale posities een topspeler. Ze hebben alleen wat moeite met het maken van goals; mede door de erg verdedigende speelwijze.

Amrabat uitblinker tegen Spanje

Tegen Spanje was Sofyan Amrabat de grote uitblinker. Hij zat continu super kort op z’n tegenstander en verstoorde daarmee eigenlijk elke aanval van Spanje. Amrabat haalde counters eruit, pakte ballen af én speelde de bal weer naar de goede kleur.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Portugal ook zonder Ronaldo sterk

Portugal haalde in de achtste finale van het WK voetbal 2022 uit tegen Zwitserland. Ze wonnen maar liefst met 6-1 en dat zonder Ronaldo. Dat was de grootste verrassing van die wedstrijd, Cristiano Ronaldo begon op de bank.

Fantastische Goncalo Ramos

Zijn vervanger Goncalo Ramos deed het uitstekend, hij scoorde een hattrick en was echt fantastisch. Het hele team leek beter te renderen zonder Ronaldo. Wat niet zo gek is, er werd namelijk niet geforceerd gekeken of Ronaldo vrij stond. De Portugezen speelden echt als een team.

Tegenvallend Zwitserland

We zullen eerlijk zijn, wij hadden veel meer van Zwitserland verwacht. De Zwitsers waren nog erg goed tegen Servië, maar tegen Portugal leek het nergens op. Tuurlijk was Portugal goed, maar Zwitserland was ook wel erg zwak. Ze gaven ontzettend veel ruimte weg, hadden geen druk op de bal en leken geen moment in de wedstrijd te zitten. Ze leken geen goed gameplan te hebben en dat is de coach aan te rekenen.

Tips wedden op Marokko – Portugal

Portugal zal het tegen Marokko niet zo makkelijk krijgen als tegen Zwitserland. Marokko is defensief veel beter en zal de Portugezen niet zo maar door laten lopen. Als Amrabat weer zo’n goede wedstrijd neerzet, krijgt Portugal het heel moeilijk om kansen te creëren.

Beste weddenschappen en odds

In de WK wedstrijd Marokko – Portugal voorspellen wij weinig goals. Portugal had dit toernooi moeite met scoren, totdat Zwitserland de deuren wagenwijd openzette. Marokko is misschien wel de beste verdedigende ploeg van het toernooi, maar aanvallend zijn ze ook niet sterk.

Wat ons betreft zijn de beste weddenschappen bij de Nederlandse bookmakers voor Marokko – Portugal: onder 2.5 goals en gelijkspel.

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top