Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

WK bet tips Marokko – Portugal en Engeland – Frankrijk

Hieronder onze WK bet tips voor Marokko – Portugal en Engeland – Frankrijk. Na de kwartfinales van dit weekend zijn er op het WK voetbal nog maar vier wedstrijden te gaan… Op de pagina wedden op WK voetbal vind je odds voor de favorieten, hieronder beschouwen wij de wedstrijden voor van zaterdag 10 december 2022. Uiteraard voorzien van de beste weddenschappen.

WK kwartfinale Marokko – Portugal voorspellen

Beste bets voor dit duel
Gelijkspel
Onder 2.5 goals

Marokko is het land dat op het WK voetbal van 2022 zonder twijfel het meest verrast. Het is al een sprookje dat ze de kwartfinale hebben gehaald, maar er heerst bij het Marokkaanse voetbalelftal vertrouwen dat ze nog verder kunnen komen. Portugal kent tot nu toe een prima toernooi en zal natuurlijk ook met vertrouwen naar de wedstrijd toeleven.

Marokko gevaarlijk

Wij hadden Marokko vooraf aan het WK ook al getipt. De ploeg zit erg goed in elkaar, ze strijden voor elkaar en hebben een aantal uitblinkers. Verdedigend is het uiterst solide, alleen Canada wist tegen ze te scoren. Met spelers als Ziyech, Ounahi, Boufal en En-Nysri hebben ze genoeg spelers die uit het niets iets kunnen creëren. Daarmee is Marokko een gevaarlijke ploeg en kan het tegen elk land een resultaat halen.

Aanvallend heeft Marokko wel wat moeite dit toernooi. Tegen Kroatië werd het 0-0, net als in de achtste finale tegen Spanje. Tegen Canada en België scoorden ze wel twee keer.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Portugal heeft moeite met scoren

Portugal speelde in de achtste finales van het WK voetbal Zwitserland volledig van de mat. Wij hadden zeker meer verwacht van Zwitserland, maar zij stelden teleur. De Zwitsers leken geen plan te hebben en gaven Portugal enorme ruimtes. Portugal was dus goed, maar Zwitserland ook erg slecht. Portugal had in de groep nog wel wat moeite met het maken van goals. In beide overwinningen van de groepswedstrijden scoorden ze pas later in de tweede helft.

Voorspelling en odds Marokko – Portugal

Marokko hield Spanje eenvoudig tot een 0-0 en we denken dat ze dat tegen Portugal wel weer eens kunnen bereiken. We verwachten een stugge wedstrijd, waarbij Marokko gaat verdedigen en Portugal de bal heeft. Wij zetten ons geld in op ‘Onder 2.5 goals’ en een gelijkspel.

Voorspelling Engeland – Frankrijk WK 2022

Beste bet voor dit duel
Winst Frankrijk

De avondwedstrijd is er eentje waar we allemaal naar uitkijken. Een echte kraker in de WK kwartfinale: Engeland tegen Frankrijk. Beide ploegen hadden een makkelijke groepsfase en achtste finale.

Engeland nog niet met heel veel vertrouwen

Engeland stelt zeker niet teleur, niet zoals in de Nations League. De ploeg won de groep eenvoudig door een 6-2 overwinning op Iran en een 3-0 overwinning op Wales. In de achtste finales wonnen ze met 3-0 van Senegal. De Engelsen hebben nog niet heel veel vertrouwen – het It’s coming home is nog niet heel populair. Dat komt natuurlijk door eerdere resultaten.

Daarbij komt dat Engeland nog niet echt tegenstand heeft gehad. Iran, VS, Wales en Senegal zijn natuurlijk niet te vergelijken met Frankrijk.

Frankrijk als een echt team

Frankrijk doet het op het WK in Qatar ook heel erg goed. Velen hadden verwacht dat er bij Frankrijk weer veel ruzie en drama zou zijn in het team. Tot nu toe lijkt dat niet zo, Frankrijk lijkt een echt team en de spelers spelen met plezier. Vaak is Frankrijk heel erg goed, maar is het geen echt team waardoor het teleurstelt.

Wereldsterren in Franse selectie

Met spelers als Mbappé, Dembele, Griezmann en Giroud heeft Frankrijk een van de beste voorhoedes van het toernooi. Ze kunnen zowel vanuit de omschakeling als vanuit balbezit gevaarlijk worden. Verdedigend hebben ze ook alleen maar wereldsterren in de selectie. Frankrijk heeft iets meer tegenstand gehad dan Engeland. De Fransen troffen in de achtste finale namelijk Polen, waar ze overigens geen moeite mee hadden.

Wedden op Frankrijk

Wij voorspellen een leuke wedstrijd, waarbij Frankrijk uiteindelijk aan het langste eind trekt. Frankrijk heeft meer kwaliteit en Engeland heeft nog geen tegenstander gehad zoals de Fransen. De Engelse verdediging is niet geweldig en Frankrijk heeft de beste aanval van het toernooi. Wij gaan dus uit van een overwinning van de Fransen en zetten bij Unibet in op ‘Frankrijk wint’.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top