Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Prognose Argentinië – Kroatië WK: gelijkspel en weinig goals

WK voorspelling Argentinië – Kroatië

Het WK gaat nu echt richting het einde, er zijn nog maar vier wedstrijden die gespeeld gaan worden. Helaas heeft Oranje het net niet gered tot de halve finales. Dinsdag nemen Kroatië en Argentinië het daardoor tegen elkaar op. Lees verder voor de voorbeschouwing en de beste weddenschappen bij Unibet voor Argentinië – Kroatië.

Wedden op WK halve finale Argentinië – Kroatië

Beste bets voor dit duel
Gelijkspel
<0.5 goals 1e helft

Kroatië doet het op het WK voetbal van 2022 erg knap, zeker als je je beseft dat Kroatië maar vier miljoen inwoners heeft. Het gekke is dat de Kroaten nog maar één wedstrijd wisten te winnen op dit toernooi.

In de groepsfase speelden ze namelijk twee keer gelijk, tegen Marokko en België. Ze wonnen van Canada met 4-1, waardoor ze uiteindelijk tweede werden in de groep. In de achtste finale werd het 1-1 tegen Japan en wonnen ze uiteindelijk met penalty’s. Hetzelfde gebeurde in de wedstrijd tegen Brazilië.

Stugge ploeg

Kroatië is een ontzettend stugge ploeg die goed kan verdedigen én goed aan de bal is. Ze hebben alleen moeite met scoren, de ploeg kan lang in balbezit zijn, maar echte kansen creëren ze amper.

Keeper Livaković uitblinker Kroatië

Tegen Brazilië kreeg Kroatië pas in de 108e minuut een goal tegen. Daarvoor had Brazilië eigenlijk ook amper echt grote kansen gekregen. Door een verrassend afstandsschot van Petkovic werd het ook nog eens 1-1 waardoor de Kroaten voor de tweede keer op rij penalty’s mochten nemen. Net als tegen Japan was Livakovic de grote man. Hij stopte weer een penalty, waar hij tegen Japan er zelfs drie scoorde. In de wedstrijd stond hij ook al geweldig te keepen.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

De zwaktes van Argentinië

Argentinië schakelde natuurlijk Nederland uit in de kwartfinales. In die wedstrijd was te zien waar de zwaktes van Argentinië liggen. Dat zagen we eigenlijk al het gehele toernooi wel. De Argentijnen hebben moeite met het creëren van kansen.

Weinig kansen

Tegen Nederland had Messi één geniale pass, waardoor de 1-0 viel. Daarna gaf Dumfries heel ongelukkig een penalty weg. Verder hebben de Argentijnen eigenlijk geen kans gehad, tot in de verlenging toen ze alles of niets speelden. De Argentijnen verloren van Saoedi-Arabië, daarna scoorden ze in elke wedstrijd twee keer. Wel duurde het elke keer heel lang voor de 1-0 viel en de 2-0 kwam doordat de tegenstander vol op de aanval ging spelen.

Messi uitschakelen

De Kroaten zullen net als Nederland vooral proberen Messi uit te schakelen. Nederland lukte dat op één keer na. Voor de Kroaten is het fijn dat er een andere scheidsrechter gaat fluiten. Lahoz was namelijk meer met zichzelf bezig dan de wedstrijd goed te leiden.

Bet tips Argentinië – Kroatië

Wij verwachten een hele stugge wedstrijd. Tot nu toe is elke wedstrijd van Argentinië nog vrij saai geweest en van Kroatië kan je eigenlijk hetzelfde zeggen. Kroatië heeft laten zien heel goed te kunnen verdedigen, zelfs tegen Brazilië dat een van de beste aanvallen van het toernooi heeft. Wij zien opnieuw een verlenging zeker gebeuren en verwachten niet al te veel goals.

Onze voorspellingen voor Argentinië – Kroatië: gelijkspel en ‘aantal doelpunten eerste helft onder 0.5’.