Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bet tips halve finales Champions en Europa League 2021

Voorspellingen Champions League en Europa League voetbal

Deze week staan de returns van de halve finales van de Europese toernooien op het programma. Waar het in de Champions League nog alle kanten op kan is het in de Europa League al in één wedstrijd beslist. In dit artikel de beste Champions League weddenschappen en de tips voor Arsenal – Villarreal in de Europa League.


Tips Champions League Manchester City – PSG

De eerste halve finale van de Champions League gaat tussen Manchester City en PSG. In de heenwedstrijd werd het verrassend 1-2 voor City terwijl PSG met name de eerste helft een stuk beter was. Ondanks de goede uitgangspositie van City is deze halve finale zeker nog niet beslist.

Man City had afgelopen weekend in de eigen competitie kampioen kunnen worden maar daar had het de hulp van Liverpool voor nodig. De wedstrijd tegen United werd echter afgelast waardoor ze nog een weekje moeten wachten. De focus kon direct na het duel tegen Crystal Palace op PSG. Kampioen wordt City vanzelf wel, maar de finale halen van de Champions League dat is iets waar iedereen in het blauwe deel van Manchester al jaren van droomt.

Finale Champions League nog niet zeker

Manchester City is ook erg dichtbij de finale, maar ze staan er zeker nog niet. In de eerste wedstrijd was Paris Saint-Germain de betere ploeg, met name de eerste helft. PSG voetbalde geweldig en kwam meer dan verdiend op voorsprong. PSG wist deze voorsprong echter niet uit te bouwen, ondanks dat de kansen er wel waren.

Gelukkige goals

City was erg slecht en creëerde vrijwel geen kans in de eerste helft. In de tweede helft draaide het spelbeeld om. City kreeg controle over de wedstrijd, maar kansen creëren lukte eigenlijk nog steeds niet. Manchester City scoorde weliswaar twee keer, maar dit waren twee vrij gelukkige goals. Een voorzet van De Bruyne waaide in de goal bij de tweede paal. De 2-0 was nog gelukkiger, Riyad Mahrez schoot een vrije trap door het enige kleine gaatje in de muur dat er was. Al met al had City ook in de tweede helft amper een uitgespeelde kans.

Paris Saint – Germain was dus fantastisch in de eerste helft, maar zakte ook ver terug in de tweede helft. Waar ze in de eerste helft regelmatig hoog druk zetten tegen City was dit in de tweede helft niet meer terug te zien. PSG zakte ver in en gaf City de bal, of kon de druk er niet meer op krijgen. Mede doordat PSG zo ver terug zakte kon Manchester City steeds dichterbij de goal aanvallen, waardoor ook de twee goals ontstonden.

PSG kans return halve finale Champions League te winnen

Met spelers als Mbappe, Neymar en Di Maria is een 2-0 overwinning nooit uitgesloten. Als PSG in het tweede deel van de halve finale Champions League het niveau van de eerste helft kan halen en langer kan vasthouden dan is er zeker een kans dat ze gaan winnen. PSG moet dit wel doen zonder Gueye, die een ontzettend domme rode kaart pakte. Dit is echter niet de belangrijkste speler van PSG en kan zeker vervangen worden.

Wedden op winst City en goals

PSG heeft vaker laten zien dat ze ver wegzakken qua niveau. Tegen Bayern München was het in de eerste wedstrijd ook goed, maar in de tweede een stuk minder. Wij verwachten niet dat Paris Saint-Germain in deze Champions League wedstrijd lang genoeg het hoge niveau kan vasthouden. Daar is Manchester City ook te goed voor, als City de bal heeft kan het naar het lijkt uren lang rondspelen totdat er echt een gaatje valt. Zeker nu ze een voorsprong hebben zullen ze erg voorzichtig zijn met de bal.

Wij verwachten wel dat PSG gaat scoren – met deze voorhoede is het bijna onmogelijk om niet tot scoren te komen. Echter zal City ook de nodige ruimte krijgen, omdat PSG moet aanvallen. Daarom zetten wij bij de bookmakers ons geld in op een overwinning van City en beide teams scoren. De notering voor deze combi is 2.30.

Real Madrid Champions League | Getty Images

Voorspelling Chelsea – Real Madrid

De eerste CL halve finale tussen Chelsea en Real Madrid eindigde in 1-1, wat voor beide ploegen eigenlijk een goede uitslag was achteraf gezien. Chelsea was namelijk veel sterker, met name de eerste helft, waardoor Real uiteindelijk blij was met 1-1. Chelsea zal ook tevreden zijn geweest, aangezien je met een uitdoelpunt flink voordeel hebt.

Kansen voor Chelsea

Chelsea speelde met name de eerste helft erg goed. Ze gaven vol druk naar voren en Real Madrid kon daar totaal niet onderuit komen. Ze creëerden de nodige kansen, maar uiteindelijk wist alleen Pulisic te scoren. Zelf gaven ze eigenlijk de hele wedstrijd niks weg, op het doelpunt na. De goal die viel doordat een voorzet teruggekopt werd en toen deed de ontketende Benzema weer eens iets prachtigs. Als Chelsea Benzema onder controle kan houden in deze wedstrijd dan is Chelsea de favoriet. Chelsea won de afgelopen wedstrijd in de competitie vrij eenvoudig. Daardoor heeft Tuchel een aantal spelers rust kunnen geven. Chelsea komt dus met een uitgeruste selectie naar dit tweede deel van de halve finale Champions League.

Real Madrid te afhankelijk van Benzema

Real Madrid is dit seizoen niet de ploeg die we kennen, met name aanvallend is het ontzettend zwak. Ze zijn afhankelijk, ontzettend afhankelijk, van Benzema. Kijk alleen al naar het aantal doelpunten dat spelers hebben gemaakt. Benzema scoorde in La Liga 21 keer, de nummer twee op deze lijst is Casemiro met 6 (!) goals. Een voordeel voor Real Madrid is het feit dat Ramos waarschijnlijk weer fit genoeg is. Verdedigend is het namelijk zonder Ramos een stuk minder. Real kampt het hele seizoen al met veel blessures en dat is ook nu niet anders. Met name achterin zijn er veel spelers geblesseerd.

Gokken op winst Chelsea

Wij verwachten een spannende wedstrijd, met Chelsea als uiteindelijke winnaar. Chelsea heeft laten zien hoe ze Real Madrid pijn kunnen doen. Ze zullen hetzelfde beginnen en of Real nu met of zonder Ramos speelt, Chelsea heeft genoeg kwaliteiten om tot scoren te komen. Daarnaast heeft Real gewoon veel te weinig stootkracht voorin. Als Benzema uit de wedstrijd gespeeld wordt blijft er erg weinig over. Verdedigend deed Chelsea het prima en ze weten hoe ze Real kunnen stoppen. De voorspelling winst Chelsea noteert 2.20 bij de bookies.

Wedden op Europa League

Check hier de voorspellingen en tips voor het wedden op Europa League dit seizoen. Welke…

Lees meer

Voorspellingen Europa League Arsenal – Villarreal

De eerste Europa League finalist kunnen we na vorige week wel opschrijven. Manchester United won met 6-2 van AS Roma in eigen huis en lijkt wel zeker van de finale. Die andere halve finale wedstrijd in de Europa League eindigde in 2-1; Villarreal won in eigen huis van Arsenal. Hier is dus nog niks beslist.

Arsenal moet beter gaan voetballen

Arsenal doet het dramatisch in de eigen competitie en heeft als enige uitweg naar Europees voetbal nog het winnen van de Europa League. Maar dan moeten ze echter wel een stuk beter gaan voetballen dan ze nu doen. In de eerste wedstrijd tegen Villarreal hadden ze eigenlijk weinig te vertellen. In de rust stonden ze al met 2-0 achter en hadden ze aanvallend amper iets laten zien. Verdedigend was het ook niet best, Villarreal leek elke keer gevaarlijk als ze in de buurt van de zestien kwamen.

In de tweede helft ging Arsenal iets beter spelen, maar kansen heeft het eigenlijk niet gecreëerd. De ene goal kwam uit een penalty die op z’n zachtst gezegd makkelijk gegeven was. Na de rode kaart van Villarreal probeerde Arsenal nog wel aan te zetten, uiteindelijk kreeg Aubameyang in de 90e minuut nog de grootste kans op 2-2.

Villarreal goed in vorm

Villarreal zal het gevoel hebben dat ze het in de thuiswedstrijd al beslist konden hebben. Dat was ook zo. Als ze niet zo’n domme penalty tegen kregen en de domme rode kaart dan hadden ze zomaar de 3-0 kunnen maken. Nu is het echter nog een echte wedstrijd. Villarreal speelde prima in de eerste Europa League halve finale en kwam dus al vroeg op een 2-0 voorsprong. Ook na de 2-0 kreeg het nog de nodige kansen. Sterspeler Gerard Moreno mistte echter de scherpte voor de goal. Verdedigend stond het ook prima, want ze gaven amper iets weg. Villarreal is in de eigen competitie ook prima in vorm en doet heel goed mee om de strijd voor een Europa League plek.

Beste Europa League weddenschap halve finale

Villarreal is de ploeg in vorm, toch zijn ze bij de bookmakers bij lange na niet favoriet voor deze tweede halve finale. Wij snappen dat wel, Arsenal doet het dit seizoen in de Europa League erg goed. Daarnaast lijkt Aubameyang weer fit te zijn bij Arsenal en dat maakt de ploeg natuurlijk meteen een stuk gevaarlijker.

Toch verwachten wij dat Villarreal ook in deze wedstrijd prima mee kan met Arsenal. Villarreal scoorde in de laatste 22 wedstrijden vrijwel in elk duel (maar één keer niet, tegen Atletico). Ze hebben aanvallend een gevarieerde ploeg met snelheid, gogme en (normaal gesproken) een goede afronder. Wij zetten gokken daarom op ‘beide teams scoren en over 2.5 goals’. Deze weddenschap noteert 2.02. Arsenal moét scoren en Villarreal scoort altijd. Wij vinden het moeilijk te voorspellen wie er gaat winnen, maar dat er goals vallen lijkt een zekerheid.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top