Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspelling Feyenoord – Ajax: value in Bet Builder goals

Voorspellingen Feyenoord – Ajax

Zondag 9 mei om 14.30 uur wordt de Eredivisie Klassieker Feyenoord – Ajax gespeeld. Ajax is weliswaar afgelopen week kampioen geworden, maar dat wil nog niet zeggen dat er niets meer is om voor te spelen. Dit duel is altijd een wedstrijd op zich en voor het Eredivisie wedden een must – dit wordt een wedstrijd om van te smullen, eentje waar strijd geleverd wordt. Ajax en Feyenoord gunnen elkaar niks. Lees verder voor onze tips.


Feyenoord – Ajax betting tips

Feyenoord staat op dit moment op de 5e plek en is zeker voor de voorrondes Europa League. Een Champions League Play Off is van de baan en ze zullen dus genoegen moeten nemen met een EL voorronde. De Rotterdammers zijn nog wel in de race om in de Eredivisie op de 4e plek te eindigen.

Terugknokken Feyenoord

Feyenoord zal koste wat kost willen winnen van Ajax. Welke club niet? Maar voor Feyenoord is dit de Klassieker en dus een extra motivatie. Ook hebben ze wat goed te maken nadat er afgelopen weekend pijnlijk werd verloren van ADO Den Haag (3-2). Trainer Advocaat had geen goed woord meer over voor zijn team en dat is ook niet meer dan terecht. Wat was Feyenoord slecht. Dit lijkt me dan ook ook een prima wedstrijd om terug te knokken. Als het Feyenoord lukt om van Ajax 3 punten af te snoepen dan hebben ze het goed gedaan. Geen ander resultaat is momenteel goed genoeg.

Kampioen Ajax gaat niet vanzelfsprekend winnen

Ajax mag zich sinds afgelopen weekend dus weer landskampioen noemen. Met 14 punten los van PSV heeft het zich makkelijk aan de top kunnen houden en de Amsterdammers zijn de terechte kampioen. Kunnen ze zich opnieuw motiveren tegen het geplaagde Feyenoord?

De overwinningen in de onderlinge duels zijn vaak naar Ajax gegaan. De laatste drie wedstrijden zijn door Ajax gewonnen, maar dat zegt niets over de aanstaande Klassieker. Daarvoor wist Feyenoord met maar liefst 6-2 te winnen – eigenlijk is dus alles mogelijk in een duel als dit.

Wedden klassieker Feyenoord – Ajax

Volgens de bookmakers is Ajax natuurlijk de torenhoge favoriet. Je krijgt voor een inzet op winst Ajax 1.60 en voor winst Feyenoord, de underdog, 5.00. Dat is natuurlijk een behoorlijk verschil maar het is duidelijk waarom. De odds op winst Ajax vind ik echter veel te laag om te spelen dus we moeten kijken waar we wel value vandaan kunnen halen.

Gezien het feit dat Feyenoord iets moeten laten zien verwacht ik zeker dat ze op het scorebord komen en dat geldt ook voor Ajax – deze twee teams willen er vaak op los scoren als ze tegen elkaar spelen. Wat mij betreft is de beste weddenschap voor Feyenoord – Ajax Both Teams to Score en Over 3.5 Goals gecombineerd in een bet builder. De totale notering komt dan op 3.18. Dit lijkt meer op een bet waar we genoeg voor terug krijgen.

Om de weddenschap te winnen moeten beide teams scoren en moeten er in de wedstrijd in totaal méér dan 3 goals vallen. Feyenoord is tot op het bot gemotiveerd en Ajax kan vrijuit voetballen – ik verwacht dat doelpunten geen probleem worden.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top