Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspelling FA Cup finale en Serie A topper Juventus – Inter

Voetbal betting tips

Mooie wedstrijden deze zaterdag in Italië en Engeland! In de Serie A staat de topper Juventus – Inter op het programma en in Engeland wordt de FA Cup finale gespeeld. Voor deze twee wedstrijden selecteerden we weddenschappen voetbal met een goede value. We gaan voor goals bij Chelsea – Leicester en wedden op winst Juve in die o zo belangrijke wedstrijd.


Voorspelling Juventus – Inter Serie A

Zaterdag 15 mei 2021 18.00 uur. Juventus mag het in het weekend opnemen tegen de nieuwe Serie A kampioen Inter Milan. Heel erg vreemd, want de laatste jaren was het toch alleen Juventus dat telkens landskampioen werd.

Champions League op de tocht

Juventus maakt een zwaar jaar door. Ze staan op dit moment  vijfde en dat betekent dat er zelfs gevreesd moet worden voor een Champions League ticket. Onacceptabel natuurlijk en de positie van trainer Pirlo staat op het spel. Na deze wedstrijd tegen Inter is er in de Italiaanse competitie nog één wedstrijd te spelen en dat is tegen Bologna. Voor Juve is het zaak om deze twee wedstrijden te winnen en dan is het nog maar afwachten wat de clubs als Atalanta, Milan en Napoli doen. Er is dus nog veel om voor te spelen en er staat heel veel op het spel.

Kampioen Inter in prima vorm

Inter is Italiaans kampioen, maar deze wedstrijd tegen Juventus willen ze zeker weten winnen dus er zal niemand gespaard worden. Lukaku is de man in vorm bij en dat geldt ook voor Eriksen. Bij Inter Milan draait het hartstikke goed en dit zal dan ook een knaller van een wedstrijd worden.

Wedden Juventus – Inter

Ik kan er gewoon niet omheen dat dit zo’n grote wedstrijd is voor ze, dat we gaan wedden op Juventus. We gaan spelen voor Winst Juventus @2.15. Deze bet zie ik als grote value. Juventus kan het zich niet veroorloven om punten te verspelen en mannen als Ronaldo en Dyabala gaan zich laten zien in deze wedstrijd.

Gokken op FA Cup finale Chelsea – Leicester

Zaterdag 15 mei 18.15 uur. De FA Cup finale gaat tussen Chelsea en Leicester. Chelsea heeft een superdruk programma; ze spelen de finale van de FA Cup en ze staan in de finale van de Champions League. Als Chelsea deze dubbel weet binnen te slepen dan kan het toch spreken van een uitstekend seizoen. Vooral omdat Chelsea heel veel nieuwe spelers heeft gehaald en twee keer een trainerswissel heeft gehad. Nu met Tuchel lijken ze een prima coach in huis te hebben.

Leicester vol vertrouwen

Leicester City heeft goede zaken gedaan om zich veilig te stellen voor de Champions League volgend seizoen. Ze wonnen hun afgelopen wedstrijd tegen Manchester United en wisten zich zo te nestelen in de top 4. Ze zullen door de winst op United, en natuurlijk door het draaien van een topseizoen, vol vertrouwen naar de FA Cup finale afreizen – en gelijk hebben ze. Een team als Leicester hoeft niet te vrezen en ze hebben ook gewoon een hele goede ploeg met spelers als Maddison, Tielemans en Vardy. Leicester speelt echt als team en dat zie je in de resultaten terug. Dit komt natuurlijk ook doordat Leicester een toptrainer in huis heeft en dat is Rodgers.

Voorspellingen FA Cup finale

Chelsea heeft zoveel talent op het middenveld en voorin rondlopen dat ik verwacht dat ze zeker zullen gaan scoren. Maar is dat genoeg? Leicester heeft hun superspits Vardy en dat is een speler die overal op de loer ligt en niet veel kansen nodig heeft om te scoren. Is Vardy scherp voor deze wedstrijd, dan gaat Leicester zeker weten scoren.

Beste weddenschap Chelsea – Leicester

Mijn beste weddenschap voor deze wedstrijd is dan ook Both Teams to Score voor 2.10 x de inleg. Ook voor deze weddenschap geldt dat het echt een value bet is. Gezien de twee teams die hartstikke goed in vorm zijn en graag doelpunten maken, vind ik deze notering bij de bookmakers te hoog om te laten liggen. Misschien is een leuke tweede bet om te spelen dat Vardy in de FA Cup finale op het scorebord komt, je kan deze weddenschap spelen voor 3.80. Houd je stake laag aangezien de bet Beide Teams Scoren de main bet is.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top