Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bet tips Engels voetbal: Leicester gaat bezwijken onder de druk

In dit artikel de tips en beste odds voor Premier League voetbal dit weekend. Spannend is het in de Championship play offs en ook in de Premier League is er nog genoeg om voor de spelen. Check de beste weddenschappen voor Brentford – Bournemouth, Leicester – Tottenham en Leeds United – West Brom:

Wedden op play off The Championship

Brentford speelt zaterdag 22 mei om 13.30 uur de return tegen Bournemouth en zal een 1-0 moeten wegpoetsen om kans te maken op promotie naar de Premier League. Bournemouth is natuurlijk bekend in de Premier League. Vorig jaar degradeerde de ploeg uit de Premier League, maar dit jaar heeft het zich knap weten te plaatsten voor de play offs. De eerste wedstrijd won Bournemouth met 1-0 maar voor beide teams is nog alles mogelijk.

Brentford doet het de laatste jaren super in The Championship. Ze weten keer op keer goede spelers voor weinig geld aan te trekken en door te verkopen voor veel geld. En ook al zijn ze vaak de sterspelers kwijt, het lukt vaak om de play offs om promotie te spelen. Dit is dan ook dit jaar het geval. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en niks is nog gespeeld.

Beste weddenschappen Brentford – Bournemouth

Dit wordt een wedstrijd waar de teams zo aan elkaar gewaagd zijn dat het weleens een low scoring game kan gaan worden. Juist omdat er zoveel op het spel staat en de marge op dit moment zo klein is. Ik verwacht wel dat Brentford op 1-0 voorsprong kan komen, maar dat er uiteindelijk een verlenging komt sluit ik niet uit. De eerste weddenschap die we gaan spelen is Under 2.5 Goals voor 1.93 x de inleg (je gokt dan op maximaal twee goals). Als je wat meer risico wilt nemen kan je ook erover denken om te voorspellen dat Brentford doorgaat naar de volgende ronde, de notering is 2.50. Stake laag houden, maar dit is zeker een value bet.

Bet tips kraker Leicester – Tottenham

Zondag 23 mei 17.00 uur. Voor Leicester City is dit een zeer belangrijke wedstrijd. Ze moeten winnen om kans te houden op Champions League voetbal volgend seizoen. Ze hebben afgelopen week verloren van Chelsea en zijn er daardoor nog niet zeker van. De tegenstander is Tottenham en daar heb je zo nog niet van gewonnen.

Het hoogst haalbare voor Tottenham Hotspur is de Europa League en willen ze zich direct plaatsen, dan is winst noodzakelijk. Dus beide teams hebben nog genoeg om voor te spelen. Het zal een behoorlijke kraker worden waar veel op het spel staat.

Gokken op winst of gelijkspel Spurs

De voorhoede van Tottenham is uitermate gevaarlijk. Met Son, Kane en Bale voorin hebben de Spurs heel wat goede spelers rondlopen die een doelpunt kunnen maken. Leicester is natuurlijk een ploeg die niet onderschat mag worden, want juist op het middenveld van Leicester loopt ook genoeg klasse rond. Ik denk dat Tottenham ervaren genoeg is om deze laatste wedstrijd niet te verliezen en daarom gaan we spelen voor de bet Tottenham Double Chance (X2: gelijkspel of winst voor de uitploeg) voor 1.85 x de inleg. Leicester wil nog weleens bezwijken onder de druk en ik denk dat ze deze laatste kans voor Champions League laten glippen.

Voorspelling Leeds United – West Brom

Zondag 23 mei 17.00 uur. De laatste wedstrijd in de Premier League en voor West Brom is het boek uit: ze zullen volgend jaar voetballen in de Championship. Leeds is promovendus en heeft het dit jaar hartstikke goed gedaan. De laatste drie wedstrijden werden keihard gewonnen en had heeft niet veel gescheeld of Leeds had volgend seizoen misschien in de Europa League gespeeld. Er is nog een hele kleine kans dat ze het halen, maar dat is afwachten wat de andere clubs doen.

Wedden met een handicap

Voor deze wedstrijd is er maar één uitkomst mogelijk en dat is winst Leeds. Omdat ze het zo goed hebben gedaan dit seizoen denk ik dat ze met een knal willen afsluiten. We gaan daarom de bet Leeds -1 Asian Handicap spelen voor 2.05 x de inleg.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top