Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Europa League finale Villarreal – Manchester United voorspellen

De Europese competities zijn ondertussen allemaal afgerond. Het is dus hoog tijd voor het toetje van het voetbal; de Europese finales. Woensdagavond 26 mei staat als eerste de Europa League finale Villarreal – Manchester United op het programma, zaterdag is de CL aan de beurt. Lees verder voor onze voorspelling Europa League finale 2021 en check de beste weddenschap bij de bookmakers.


Gokken Europa League finale Villarreal – Man United

Voor Villarreal is het de eerste Europese finale ooit. De club is de laatste jaren flink gegroeid en deze Europa League finale kan worden gezien als bekroning van deze groei. In de Spaanse competitie deed Villarreal lang mee om de tickets maar ze grepen op de laatste speeldag toch nog naast Europa League voetbal voor volgend seizoen. Ze verloren van Real Madrid en eindigden uiteindelijk op de zevende plek. Als ze deze finale niet winnen, is Villarreal dus gedoemd tot de Conference League.

Arsenal moeilijkste tegenstander Villarreal

In de Europa League wist Villarreal onder andere Dinamo Zagreb, Dynamo Kyiv en natuurlijk Arsenal uit te schakelen. Villarreal had dus zeker niet de moeilijkste tegenstanders, afgezien van Arsenal. Tegen Arsenal lieten ze met name in de eerste wedstrijd zien hoe goed ze kunnen voetballen. Toch hadden ze het bij vlagen verdedigend moeilijk. Arsenal was in deze twee wedstrijden niet bepaald in goeden doen. Ze kwamen in de tweede wedstrijd niet tot scoren, ondanks veertien schoten en veel meer balbezit.

Focus Manchester United op Europa League finale

Manchester United won de Europa League in 2017, van Ajax, en wil dat kunstje natuurlijk herhalen. In de Premier League deed United het behoorlijk goed dit seizoen. Ze eindigden op de tweede plaats en waren al een hele tijd zeker van Champions League voetbal. De concentratie was ook wat minder bij United de laatste weken. Ze wonnen maar twee van de laatste vijf wedstrijden. Maar dat heeft ongetwijfeld te maken met de opkomende Europa League finale en het feit dat ze dus al uitgespeeld waren.

Weinig moeilijkheden

United heeft dit seizoen eindelijk weer eens iets van haar klasse laten zien. Zeker in de Europa League waren ze oppermachtig. Ze schakelden AS Roma, AC Milan, Granada én Real Sociedad uit. Op papier was de weg naar de finale dus een stuk moeilijker dan die van Villarreal. Man United had echter weinig moeite om tot de finale te komen. Alleen tegen AC Milan was de tweestrijd niet na de eerste wedstrijd al beslist.

Beste weddenschap Villarreal – Manchester United

De bookmakers zien Manchester United als de favoriet en wij gaan hier zeker in mee. United heeft laten zien hoe goed ze kunnen voetballen en met name hoe makkelijk ze goals kunnen maken. Villarreal had het tegen Arsenal al aardig moeilijk om de nul te houden en Man United heeft een veel beter team dan Arsenal. Aan de andere kant scoort Villarreal natuurlijk ook makkelijk en ligt het niet in hun aard om verdedigend te spelen. Wij verwachten daarom de nodige goals maar dat uiteindelijk United toch zal winnen. De beste weddenschap is ‘United wint en over 2.5 goals’ met een notering van 3.00 bij de bookmakers.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top