Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Manchester City – Chelsea Champions League finale 2021

Voorspellingen Champions League finale 2021

Zaterdag 29 mei wordt door Manchester City en Chelsea de Champions League finale 2021 gespeeld. Twee Engelse clubs tegenover elkaar die het dubbel en dwars verdiend hebben. Check onze voorbeschouwing en tips voor Champions League wedden bij de bookmakers dit weekend. Gaat de Engelse kampioen er met de Cup vandoor of toch Chelsea, enigszins de underdog? Ik verwacht dat City het zwaar krijgt en dat er er veel kaarten worden uitgedeeld aangezien Lahoz de wedstrijd fluit.


Bet tips Champions League finale Manchester City – Chelsea

Voor Manchester City is dit de eerste keer dat ze in de Champions League finale staan. Ze wonnen de vorige wedstrijd van PSG en dat was al natuurlijk een behoorlijke uitdaging. Man City heeft die wedstrijd zeker goed gevoetbald maar ze gaven ook kansen weg, vooral in het eerste duel. Uiteindelijk kwamen ze steeds meer in de wedstrijd en waren ze erg effectief. Omdat ze op karakter van PSG hebben gewonnen zal Manchester City met heel veel zelfvertrouwen naar deze finalewedstrijd toeleven. Dat mag ook wel want City is eveneens de terechte kampioen van de Premier League geworden. Ze staken er dit seizoen weer met kop en schouders bovenuit.

City is gewaarschuwd

Chelsea is natuurlijk een beetje de underdog in deze Champions League finale maar heeft zeker evenveel kans als City. De twee ploegen speelden begin deze maand ook al tegen elkaar en toen wist Chelsea erg knap met 1-2 uit te winnen. Man C is dus gewaarschuwd als je het mij vraagt. Beide ploegen puilen uit van kwaliteit, maar de vraag is hoe het gaat met de zenuwen in deze wedstrijd en dan vooral met die van de nieuwe jonge spelers. Dat wil nog weleens behoorlijk opspelen.

Wat gaat Pep Guardiola doen?

Chelsea heeft dit seizoen nieuwe jongens en een nieuwe trainer genaamd Tuchel. Het is de vraag of de coach de spelers zo kan klaarstomen dat City weer kan worden verslagen. En bij Manchester City is het maar de vraag of Pep Guardiola zijn spelers niet veel te veel tactische opdrachten gaat meegeven, dit werkt vaak in het nadeel bij belangrijke wedstrijden.

Guardiola heeft vaker belangrijke wedstrijden onnodig verloren door ineens met een ander systeem te gaan spelen, veel te veel opdrachten aan de spelers te geven of door zich te veel aan te passen aan de tegenstander. Mij lijkt het dat hij voor deze Champions League finale, waar zoveel op het spel staat, zeker weer een plannetje heeft bedacht. Hopelijk zien we City spelen zoals het altijd speelt en Chelsea natuurlijk ook. De spelers zullen op hun best zijn en willen alles laten zien. Er staat veel op het spel en niemand wil graag verliezen.

Wedden op Manchester City – Chelsea

De bookmakers hebben winst Manchester City op 1.95 gezet en Chelsea krijgt odds van 4.50. Dit is al een behoorlijk verschil. De bookmakers zien Manchester City dus als duidelijke favoriet. Ik ben het hier niet mee eens, Manchester City heeft eigenlijk weinig tot geen ervaring in deze finale. Maar dat neemt niet weg dat City veel kwaliteit heeft. Toch is Chelsea een club die je dit seizoen niet mag onderschatten en daarom is mijn eerste weddenschap Chelsea +0.5 Asian Handicap @1.95 in 90 minuten speeltijd. Dat betekent dat Chelsea in de reguliere 90 minuten niet mag verliezen, alleen winnen of een verlenging eruit halen en dan is deze weddenschap gewonnen.

Gokken op minimaal 5 kaarten

Als tweede bet gaan we spelen voor Over 4.5 Cards @2.05. De Spaanse scheidsrechter Lahoz fluit deze wedstrijd en deze man geeft graag kaarten. Mocht het voor één van deze ploegen niet goed lopen en we naderen steeds meer het einde van de wedstrijd, dan verwacht ik dat er veel overtredingen gemaakt gaan worden en deze scheidsrechter is er dus een die graag kaarten geeft.

Dit zijn mijn twee tips voor de beste weddenschappen voor de finale van de Champions League. Ik verwacht dat Manchester City en Chelsea aan elkaar gewaagd zijn en sluit een verlenging niet uit – City gaat het zwaar krijgen deze finale. Veel bet- en kijkplezier.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top