Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nederland – Schotland: prima odds voor combi bet winst + corners

Voorspellingen Nederland – Schotland

Het Europees kampioenschap voetbal staat voor de deur! Deze week speelt Oranje nog twee oefenwedstrijden voordat het echte werk gaat beginnen. Op woensdag oefent Nederland tegen Schotland en op zondag speelt het de uitzwaaiwedstrijd tegen Georgië. Een mooie gelegenheid om warm te draaien voor het wedden EK. In dit artikel de betting tips voor Nederland – Schotland.


Tips wedden Nederland – Schotland

Nederland doet het onder Frank de Boer de laatste wedstrijden best aardig. In de WK-kwalificatiepoule staat Oranje tweede achter Turkije. De laatste drie interlands waren ook allemaal wedstrijden voor de WK kwalificatie. Nederland verloor van Turkije, maar won daarna van Letland en Gibraltar.

Oranje ongelukkig tegen Turkije

Tegen Turkije speelde Nederland helemaal niet slecht maar zo’n beetje elke aanval van de Turken leidde tot een goal. Uiteindelijk verloor Oranje met 2-4. Nederland had 66% balbezit, negen schoten op doel en creëerde verschillende grote kansen. Er kan ook niet gezegd worden dat Nederland nou echt slecht verdedigde, Oranje was simpelweg ontzettend ongelukkig in deze wedstrijd.

Revanche

De twee wedstrijden daarna waren natuurlijk tegen een stuk mindere tegenstanders, maar Nederland revancheerde zich wel degelijk. Tegen Letland kwam het niet verder dan 2-0, maar speelde het Nederlands elftal een goede wedstrijd en had het ook zo maar 6-0 kunnen worden. De laatste interland van Oranje was tegen Gibraltar en daar werd dik van gewonnen, 7-0.

Schotland heeft geen geweldig team

Schotland neemt ook deel aan Euro 2021 deze zomer. Schotland zit in een poule met Engeland, Tsjechië en Kroatië. Op papier lijken ze dus niet zoveel kans te maken op de volgende ronde. In de WK kwalificatie poule staat Schotland tweede, ze zijn dus goed begonnen. Van de eerste drie wedstrijden werd er echter maar één gewonnen. Tegen Oostenrijk werd met 2-2 gelijk gespeeld, tegen Israel kwam Schotland niet verder dan 1-1. Van de Faroer-Eilanden werd wel gewonnen, met 4-0.

Schotland heeft geen geweldige ploeg, McTominay, Tierney en Robertson zijn de grote namen. Naast deze spelers bestaat de ploeg vooral uit spelers uit de middenmoot van de Premier League en andere Engelse competities. Met name aanvallend kent de ploeg weinig stootkracht.

Voorspellingen Nederland – Schotland

Wij zetten ons geld in op een overwinning van Nederland. Schotland zal z’n eigen spelletje gaan spelen, dus vooral vanuit de omschakeling gevaarlijk willen worden. Met de verdedigende kwaliteiten van Oranje tegen de zwakke aanval van Schotland zien wij niet snel een goal voor de Schotten. Oranje zal veel aan de bal zijn en in de kleine ruimte die Schotland geeft kansen moeten creëren. De odd voor Nederland to win is niet geweldig, daarom hebben wij de volgende bet builder gemaakt: Nederland wint en Nederland over 5.5 corners voor 2.28 x de inleg bij de bookmakers.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top