Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspelling Nederland – Georgië: veel goals bij 4-3-3 opstelling

Voorspellingen Nederland – Georgië | Na het debacle tegen Schotland gaat het Nederlands elftal nog een keer oefenen voordat het Euro 2020 begint. De zogenoemde uitzwaaiwedstrijd speelt het Nederlands elftal dit jaar tegen Georgië. Verderop de EK voorspellingen en tips voor de wedstrijd van zondag.


Wedden op Nederland – Georgië

Oranje kwam niet verder dan een 2-2 tegen een gehavend Schotland. Natuurlijk geen goed resultaat, maar daarbij moet wel gezegd worden dat Nederland in een 5-3-2 opstelling speelde. Deze opstelling en samenstelling van het team is nog amper gebruikt. Het verliep daardoor stroef en je kon zien dat spelers nog niet helemaal doorhadden waar ze moesten staan of hoe ze moesten lopen. Logisch dat je dan niet makkelijk tot een goed resultaat komt, maar geen ramp. Het is ook logisch dat Frank de Boer meerdere systemen wil kunnen spelen en je hebt maar een beperkt aantal kansen om dit te oefenen.

Toen Nederland overstapte op het vertrouwde 4-3-3 liep het direct een stuk beter. Ze kregen meer grip op de wedstrijd en creëerden ook een aantal kansen. Het zou niet gek zijn dat Frank de Boer in de wedstrijd tegen Georgië wel gewoon met 4-3-3 start.

Zwakke tegenstander Oranje

Georgië gaat niet naar het Euro 2020, in een groep met onder andere Zwitserland en Denemarken eindigden ze op een vierde plaats. In de WK kwalificatie gaat het nog niet veel beter, na drie wedstrijden hebben ze één punt. Georgië wist zijn laatste wedstrijd te winnen van Roemenië met 2-1. Daarvoor werd er al acht keer op rij niet gewonnen. Ze wonnen onder andere niet van Noord-Macedonië, Armenië en Estland. Dit geeft wel een goed beeld van het niveau van Georgië.

Voorspelling Nederland – Georgië

Zoals de traditie voorschrijft speelt Nederland de uitzwaaiwedstrijd tegen een veel zwakkere tegenstander. Voor veel spelers is het ook nog eens een keer de eerste keer sinds lange tijd dat ze weer voor publiek spelen. De spelers zullen de fans een goed gevoel willen geven en hun zelf natuurlijk ook. Terwijl voor Georgië dit de laatste wedstrijd is, voordat de spelers echt op vakantie kunnen. Wij verwachten daarom een grote overwinning voor het Nederlands elftal. Zeker als Oranje gewoon in 4-3-3 speelt moeten er de nodige goals gescoord worden.

Voorspellen dat Nederland meer dan 3 doelpunten scoort noteert bij de bookmakers 1.93 (zet in op de bet ‘Over 2.5 goals Nederland’). Iets riskanter is gokken op minimaal 4 goals, je krijgt dan wel een notering van 3.45. Wat winst van het EK betreft staat Oranje er niet goed voor. Met een notering van 15.00 komen ze er vooralsnog niet aan te pas. Favorieten zijn Frankrijk (6.00), Engeland (6.50) en België (7.00).

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top