Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips winnaar en topscorer EK 2021 voorspellen

Voorspellingen EK voetbal

Vrijdag 11 juni 2021 is het zo ver en gaat het Europees Kampioen voetbal dan eindelijk van start. Om Euro 2020 nog wat leuker te maken geven wij jullie vast een aantal leuke tips, zoals de verwachte topscorer EK 2021, die je kunt spelen voordat het toernooi begint.

Wedden dat Frankrijk EK voetbal gaat winnen

Volgens de bookmakers is Frankrijk de favoriet voor de eindzege voor dit toernooi. Na Frankrijk is dat Engeland en als derde komt België. De odds voor Frankrijk (6.00) en Engeland (6.40) liggen dicht bij elkaar, België zit met 8.50 op een aardige afstand. Wij vinden de notering voor Frankrijk nog behoorlijk hoog, zeker gezien het minimale verschil tussen Engeland en Frankrijk.

De allerbeste selectie

De Fransen hebben op dit toernooi verreweg de beste selectie. Op elke positie staat een speler die in bijna elk ander land in de basis zou staan. Zeker nu Karim Benzema is teruggekeerd bij het team lijken ze eigenlijk onklopbaar. Toen ze wereldkampioen werden deden ze dat nog met Giroud in de spits, die geen goal wist te maken. Nu Benzema in de spits zal staan zullen ze alleen maar gevaarlijker worden, Coco is namelijk in topvorm en kan zowel als aangever als afmaker fungeren. De voorhoede met Benzema, Mbappé en Griezmann is simpelweg dodelijk. Daarachter staan spelers als Kanté en Pogba en in de verdediging hebben ze ook vier spelers die in de absolute top spelen.

Weddenschappen Frankrijk

Wij zetten ons geld dan ook in op een eindoverwinning van Frankrijk @6.00 x de inleg. Als ze niet winnen, hebben ze zeker voor hun gevoel op dit toernooi gefaald. Indien je de weddenschap te riskant vindt, heb je ook de optie om in te zetten op een top 2 plaats met odds van 3.75, of een top 4 met nog steeds een keurige 2.35.

Wedden op topscorer EK voetbal

Bij de bookies kan je naast het voorspellen van de toernooiwinnaar natuurlijk op nog veel meer picks inzetten. Op de topscorer bijvoorbeeld. Harry Kane is de favoriet met een notering van 7.50, daarachter komt Lukaku met 8.00 en als nummer drie heb je Kylian Mbappé met 11.00.

Harry Kane favoriet bookmakers

Wij begrijpen dat Kane als favoriet wordt neergezet vinden de odd zeer verleidelijk. Engeland heeft in de route naar het EK ontzettend veel gescoord. In de kwalificatiegroep scoorden ze maar liefst 37 goals in acht wedstrijden, gemiddeld dus 4.5 goals per duel. Engeland speelt ook creatief en aanvallend voetbal – met spelers als Foden, Sancho, Rashford, Mount en Saka is er ontzettend veel snelheid en creativiteit. We weten allemaal hoe dodelijk Harry Kane in de zestien meter is en met het aanvallende voetbal van The Three Lions gaat hij zeker de nodige goals maken.

Topscorer wordt in groepsfase bepaald

De topscorer wordt grotendeels bepaald in de groepsfase. Kijkend naar de groepen heeft Kane wat dat betreft zeker kansen. Engeland zit namelijk in een groep met Kroatië, Tsjechië en Schotland. Alle drie geen wonderploegen en zeker tegen Schotland en Tsjechië kan er een grote overwinning neergezet worden.

Als je de groepen van de spelers die de bookmakers als grootste kanshebbers zien vergelijkt, heeft Engeland het makkelijker dan België. België zit in een groep met Denemarken, Finland en Rusland. Tegen Finland kan België een grote score neerzetten, maar Rusland en Denemarken zijn stugge ploegen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top