Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste weddenschappen AZ, Feyenoord en PSV Conference League

Voetbal voorspellingen Conference league | bookmakers beste weddenschappen voor de returns

Deze week werd Ajax helaas uitgeschakeld in de Champions League. Gelukkig hebben we nog genoeg Nederlandse clubs in de Conference League. Het is nu aan hun om de coëfficiënten binnen te harken.

Deze week worden de returns van de eerste knock-out wedstrijd gespeeld. We selecteerden de beste Conference League weddenschappen voor de wedstrijden van AZ, Feyenoord en PSV. Alle bets hebben een quotering van rond de 2.00.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Tips wedden AZ – Bodo/Glimt

voor al je voorspellingen. Onze tip:
Beide teams scoren en Over 2.5 goals

Vorige week had AZ het in Noorwegen behoorlijk moeilijk met Bodo/Glimt. Uiteindelijk verloren ze met 2-1, mede door een onterechte penalty tegen. Ze zullen thuis in de Conference League een stuk beter voor de dag moeten komen om het recht te zetten.

Kansen creëren

AZ lijkt even niet meer in de topvorm die ze zolang te pakken hadden. Afgelopen weekend verloren ze met 0-1 van FC Twente en in deze wedstrijd hadden ze weinig echte kansen. Misschien waren ze met hun hoofd al bij de Europese wedstrijd tegen Bodo of ze waren simpelweg niet goed genoeg.

Tegen Bodo had AZ het ook erg moeilijk met het creëren van kansen. Ze kregen er eigenlijk slechts twee en maar één werd afgemaakt. Verdedigend was het aardig stabiel, maar toch geeft AZ altijd wel wat kansen weg. Bodo maakte daar uitstekend gebruik van.

Wedden op Conference League – alles wat je moet weten

Bodo gevaarlijk

Bodo/Glimt hoefde afgelopen week niet te spelen, omdat de Noorse competitie nog niet begonnen is. Normaal gesproken zou je zeggen dat het missen van wedstrijdritme goed is voor AZ, maar daar hebben we in de vorige wedstrijd eigenlijk niks van gezien. Bodo had het goed voor mekaar, speelde verdedigend ijzersterk en kwam er af en toe gevaarlijk uit. Bij AZ Alkmaar lijkt er wat sprake te zijn van vermoeidheid, die er zeker niet is bij Bodo.

Beste weddenschap AZ – Bodo/Glimt

Wij verwachten een spannende wedstrijd, met net als in het vorige duel AZ als bovenliggende partij. Bodo zal nu helemaal verdedigend spelen en vanuit de counter gevaarlijk willen worden. Met het thuispubliek erachter geven we AZ zeker een kans, maar lastig wordt het wel. AZ zal vast tot scoren komen, maar we denken niet dat ze de nul gaan houden. Een verlenging zit er dik in onze ogen. Wij tippen de weddenschap ‘Beide teams scoren en Over 2.5 goals’.

FC Kopenhagen – PSV voorspelling

check hoe je je bij Bet365 registreren kan

De meest vermakelijke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer vorige week was ongetwijfeld Kopenhagen tegen PSV. Het werd uiteindelijk 4-4. Dat was vooral te danken aan de cadeaus die PSV weggaf, zonder dat had PSV gewoon moeten winnen.

Kopenhagen komt met fit team

Kopenhagen staat eerste in de Deense competitie en won afgelopen weekend zijn wedstrijd ook gewoon met 1-0. Ze hielden een aantal spelers aan de kant om rust te geven en kunnen dus in de Conference League wedstrijd tegen PSV rekenen op een fit team. In de eerste wedstrijd was Kopenhagen aanvallend niet eens supersterk, maar zoals al eerder geschreven kregen ze de nodige cadeaus. Verdedigend was Kopenhagen ook niet geweldig, zie de vier tegengoals.

PSV was vorige week aanvallend prima in vorm, maar verdedigend was het stuitend zwak. Ze gaven meerdere kansen en goals weg. Als ze verdedigend sterker zijn, dan maken ze een hele goede kans om te winnen. Afgelopen weekend won PSV met 0-1 van Utrecht, het was geen goede maar wel een solide wedstrijd.

Inzetten op winst PSV Conference League

PSV heeft laten zien goed te kunnen voetballen en eigenlijk beter te zijn dan FC Kopenhagen. Als je van 1-3 naar 3-3 en daarna van 3-4 naar 4-4 terug weet te komen, dan ben je het betere team. Maar als je de goals zo gemakkelijk weggeeft, dan ga je de wedstrijd natuurlijk niet winnen. Als ze verdedigend hun niveau halen dan gaan ze deze wedstrijd zeker winnen. Wij gaan ervan uit dat ze dat ook gaan doen en zetten ons geld daarom in op een overwinning van PSV.

Conference League Feyenoord – Partizan wedden tip

voor al je voorspellingen. Onze tip:
Beide teams scoren en Over 2.5 goals

De laatste wedstrijd waar wij value in zien is Feyenoord tegen Partizan. Wie er door gaat is al wel duidelijk. Feyenoord won vorige week met maar liefst 5-2 van en in Partizan.

Feyenoord kende een eenvoudige wedstrijd. Ze hadden 62% balbezit, acht schoten op doel, maar liefst 12 schoten in de zestien meter en zo zijn er nog veel meer statistieken in hun voordeel. Feyenoord kwam nog twee keer op achterstand, maar aanvallend was het veel te sterk voor Partizan.

Partizan staat eerste in de Servische competitie, maar heeft evenveel punten als de nummer twee. Ze zullen de focus nu naar de competitie verschuiven want ze weten ook wel dat ze niet met 3-0 gaan winnen. Afgelopen weekend speelde de ploeg nog met 0-0 gelijk, ze zijn dus niet goed in vorm.

Feyenoord is veel sterker dan Partizan, ook al zou Feyenoord met een B-opstelling spelen. Met het thuispubliek erachter zullen ze zeker nog een goede wedstrijd willen spelen en we verwachten dan ook gewoon een goede overwinning voor Feyenoord. Partizan zal zich wel gewonnen geven en de wisselspelers van Feyenoord willen zich natuurlijk bewijzen. We gaan voor de Feyenoord wint -1 handicap weddenschap.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top