Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste wedtips Frankrijk – Nederland EK vrouwenvoetbal

Frankrijk – Nederland EK vrouwen voorspellen

Op papier is Frankrijk zeker de favoriet, ze hebben simpelweg het betere team en zijn vanaf het begin al een favoriet om het toernooi te winnen (zie wedden op EK voetbal voor de laatste bookmakers odds). Toch denken we dat Nederlands er op het EK Vrouwen niet kansloos af zal gaan, Frankrijk lijkt haar potentie nog niet echt waar te maken.

Verdedigend is het bij beide ploegen niet geweldig, beide teams hielden nog niet de nul. We verwachten ook nu weer de nodige goals, waarbij we helaas verwachten dat het surplus aan kwaliteiten bij Frankrijk uiteindelijk de doorslag zal geven. Tips voor de beste weddenschappen dit duel:

Over 2.5 goals
Beide Teams Scoren + winst F.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Tips wedden Frankrijk – Nederland EK Vrouwen

Nederland is op het EK vrouwenvoetbal uiteindelijk op doelsaldo tweede geworden in de groep, net achter Zweden. Door deze tweede plek zijn de Oranje Leeuwinnen aan de op papier moeilijkste tegenstander gekoppeld die ze hadden kunnen krijgen, namelijk Frankrijk.

Frankrijk presteert nog niet optimaal

De Françaises waren na twee wedstrijden al zeker van de groepswinst. Ze wonnen de eerste wedstrijd met 5-1 van Italië en lieten meteen hun klasse zien. In de wedstrijd tegen België en IJsland was het echter een stuk minder.

Tegen IJsland is dat niet zo gek, aangezien Frankrijk al zeker was van de eerste plaats. Maar de wedstrijd tegen België was erg moeizaam, terwijl ze toen nog nergens zeker van waren. Uiteindelijk won Frankrijk wel met 2-1, maar tot in de laatste minuut kreeg België de nodige kansen.

Katoto absent

Bij Frankrijk ontbreekt de grote ster en topspits Katoto door een blessure. Zeker een flinke aderlating voor de Fransen. Haar vervanger Sarr staat bekend als groot talen maar ze liet in de wedstrijd tegen België vooral zien dat ze veel kansen kan missen.

Wedden op EK voetbal?

Nederland weer met Groenen en Miedema

Nederland heeft op het EK Vrouwen nog niet echt overtuigend gespeeld, maar Oranje heeft wel gewoon de kwartfinales bereikt. Bij Nederland had dit natuurlijk ook te maken met de coronabesmettingen van Jackie Groenen en Vivianne Miedema, twee uiterst bepalende spelers.

Blessure Lieke Martens

Groenen en Miedema zijn weer terug voor de komende wedstrijd maar Lieke Martens zal dit toernooi niet meer spelen. Geluk bij een ongeluk is dat Lieke Martens dit toernooi nog niks heeft laten zien, dus ze zal niet zo erg gemist worden als dat Miedema gemist werd.

Puzzelen voor Mark Parsons

We hebben tegen Zwitserland gezien dat Nederland een aantal talentvolle speelsters op de bank heeft zitten die impact kunnen maken. In de laatste tien minuten werden er nog drie goals gemaakt, met de invallers in de hoofdrol bij elke goal. Voor de bondscoach zal het even puzzelen zijn hoe het gemis van Martens op te lossen, maar er zijn genoeg goede vervangers.

Beste weddenschappen Frankrijk – Nederland

De beste Unibet sportweddenschappen voor Frankrijk – Nederland zijn: Over 2.5 goals en Beide Teams Scoren en Frankrijk wint. Bij Unibet vind je de hoogste quoteringen voor deze wedstrijd.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top